Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

CHP Kadın kolları çay partisi düzenledi.

05 Aralık 2010

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

chp0081Cumhuriyet Halk Partisi kadın kolları Ünlüselek motelde çay partisi düzenleyerek eğlendi. Çok sayıda hanımın katılımıyla gerçekleşen çay partisi, 10. yıl marşının hep bir ağızdan söylenmesiyle başladı.”Cumhuriyetimizin aydınlık yüzleri? Kâinatın olmazsa olmazları, Asil Türk Milletinin medar-ı iftiharı, öpülesi elleri olan sevgili Türk kadınları? diye söze başlayan kadın kolları yönetim kurulu üyesi Sultan Aphan ?sizleri saygı ile selamlıyoruz. Ne mutlu bizlere ki kadın haklarına öncelik tanıyan dünyada eşi ve benzeri olmayan bir liderin kurmuş olduğu, toprakları şehit kanıyla sulanmış cennet misali bir vatanımız var. İşte o vatanı bizlere hediye eden atamız ulu önder Mustafa Kemal Atatürk?ün kurmuş olduğu partinin, Cumhuriyet Halk Partisinin çayındasınız. Özetle doğru adrestesiniz? diye konuştu. Daha sonra çay partisi, müzik eşliğinde dans ve eğlenceyle devam etti.
chp001chp002chp003chp004chp005chp006chp007chp009chp010chp011chp012chp013chp014

Yapılan Yorumlar:6 Adet

  1. Şeref KOZ Yorumu:

    Ne güzel bir tablo.Bu aydın kadınlarımızı bir araya getiren organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler. Bu etkinlikleri daha da çoğaltarak kadınlarımızın bu aydınlığını topluma yaymalıyız. Kadınlarının değerini bilmeyen toplumlar bir yere varamazlar. Ülkemiz aydınlık geleceğe ancak kadınlarımızın katkılaryla taşınabilir. Cumhuriyet değerlerinin yıpranmasından hepimiz yara alırız, ama en çok kadınlar zarar görür. Anaları ağlatmamanın yolu sağlıklı örgütlülükten geçer. Ülkemizin değerlerinin ve geleceğinin bohçalanarak peşkeş çekilmesini önlemek demokratik örgütlülükle olanaklıdır. Yoksa analar çok ağlarbizler sorumluluk altında eziliriz, çocuklarımıza hesap vermekte zorlanırız.

  2. Nurten Alaca Yorumu:

    CHP’nin çay partisinde bazı hanımlar doya doya bira içmişler. Afiyet olsun.

  3. abdullah aydın Yorumu:

    Çamur at izi kalsın anlayışında yorum yazmanın sanırım hiç bir bayan yorumcuya faydası olmayacaktır.Kadın kollarımıza teşekkür ediyorum.İnsanları bir araya getirmekten korkanlara bir ders olur bu çay inşallah.Cumhuriyet kadınları Atatürkün ilkelerini daima daha ileriye götüreceklerine olan inancımız tamdır.

  4. gokcin yalcin Yorumu:

    CHP Anamur Kadin Kollari cayi ile goruslerimi ve kutlamami henuz hic ileti yazilmamisken ben yazmistim ve sisteme girdigini ogrenmistim. Nedense goremedim. Bu kadar nitelikli cumhuriyetine bagli ve bilincinde hanimi biraraya getirenleri ve de katilanlari kutluyorum yeniden. Ve kendilerini CHP ye en yakin zamanda uye olmaya cagiriyorum.
    Bu secimlerde milletvekili adaylarini aday adaylari icinden uyeler sececek. Bu bilincli hanimlarin en dogru secimi yapacaklari kesin. Bayrak acildiginda ve mars soylenirken yuzlerinizdeki ifadeyi ve goz pinarlarinizda biriken yaslari gormemek mumkun degil fotograflarda.. İste bu duygularla yapilacak calismalar CHP yi iktidara goturecektir. Cocuklarimiz icin torunlarimiz icin tek kelimeyle aydinlik bir gelecek icin hepimiz calismak zorundayiz arkadaslar. Kolay gelsin hepinize sevgiler.

  5. gülsen demirörs Yorumu:

    degerli bayanlar, sizleri kutluyorum calismaya devam, ayaginiza tas baglamaya calisanlara inadina isterseniz bir de BIRA aksami yapin. hala türkiyenin DEMOKRATIK bir ülke oldugunu kabullenemeyenler var. kücücük beyinler.ben de orada olsam katilirim. sevgilerimle.

  6. Suna TEKCAN Yorumu:

    Bir ülkeyi geleceğe taşıyan,kadınlarıdır.
    Kadınlarımızın böylesine tek yürek,böylesine neşeli birşekilde biraraya gelmelerini kutluyorum.
    Herşey UMUTla başlar.
    TÜRKİYE’MİZİN GELECEĞİNE DAİR UMUDUNU HİÇ YİTİRMEMİŞ YÜCE YÜREKLİ AYDIN KADINLARIMIZ VAR OLDUKÇA,örümcek beyinli küçük kafalar da elbet birgün aydınlıktan nasibini alacaklardır.
    Yılmayın ve sizleri çekemeyen,gerçekleri göremeyen zavallılara inat biraraya gelmeye ve çoğalmaya devam edin.

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.