Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

Özel Anamur İlköğretim Okulunda Mezuniyet Töreni

10 Haziran 2009

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

Özel Anamur İlköğretim Okulu, bu yıl mezun olan 19 öğrencisine törenle kep giydirdi.

mezun-7
 Okul bahçesinde yapılan törene, Okulun kurucusu İsmet Demir Öğretmenler, Öğrenci velileri ve Öğrenciler katıldılar. Saygı duruşu ve istiklal marşıyla başlatan tören de Okul kurucu Temsilcisi Seher Gümüş öğretmen, öğrenci ve öğrenci velilerine hitaben bir konuşma yaptı. Gümüş ?16 yıldır dünyanın en kutsal mesleğine sahip olmanın hep haklı gururunu yaşadım. Emeğini, bilgisini sabrını ortaya koyan bütün sınıf öğretmenlerimize, branş öğretmenlerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Anamur?u ilk defe özel okulla tanıştıran değerli kurucumuz matematik öğretmeni İsmet Demir?e şükranlarımı sunuyorum? 
Gümüş velilere hitaben de ? Değerli Anne Babalar; Biz bir ülkeyi çağdaş uygarlık seviyesine ulaştıracak olan en temel unsurun iyi eğitimli, yüksek nitelikli ve bilgi çağına uygun nesillerin yetiştirilmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu inancın bize verdiği güçle insan kişiliğini işleyen, zamanı bilgiyi ve teknolojiyi iyi kulana bilen bireylerin zihni kapasitelerini açığa çıkaran, insanların onuruna saygıyı esas alan insan aklını kullanma sanatının önemini bilen, insan haklarını koruyan, demokrasiye inanan milli ve manevi değerlerini devam ettire bilecek çok yönlü kişiliğe sahip, herkesi sevgi, güven ve hoşgörü ile kucaklayan kendisi ile barışık insanlar yetiştiriyoruz?
mezun-2

Öğrencilere hitaben de Öğütlerde bulundu. Sevgili gençler; ?Başarının üç temel unsuru vardır; Doğru zaman da doğru yerde olmak, Planlı ve çok çalışmak ve Doğru karar verip yanlış yapmamak.
Okuyun! Okumak zaman içinde bir yolculuktur.
Sevin! Sevmekten korkmayın. Sevdiğinizi söylemekten asla korkmayın. Sevdikçe dünyanız renklenecek, yalnızlıktan kurtulacak, yaşamaktan zevk alacaksınız.
Dürüst olun! Hakkınızı kimseye yedirtmeyin, ama hakkınız olmayan da asla el uzatmayın.
Sabırlı ve kararlı olun! Sabırlı olmak sizi hata yapmaktan koruyacak, Pişmanlık duyacağınız olaylardan uzaklaştıracaktır.
Dostluk ve arkadaşlık duygularınızı kaybetmeyin! Kader sizi başka başka yerlere götürse de birbirinizi arayın.
Vefalı olun! Sizin için yüreklerini ve bileklerini ortaya koyan ailelerinize, bilgisini ve sabrını veren öğretmenlerinize karşı.
Önünüz de sayısız sınavlar ver. En sonun da hayatın kendisinin bir sınav olduğunu göreceksiniz. Hayat sınavını iyi geçebilmenin tek yolu adam gibi adam olmaktır. Bilinçli çabalarınızın sonunda, milletiyle bölünmez bir bütün olan Türkiye Cumhuriyeti, dünya devleri arasında layık olduğu yeri alacaktır. Bunu gerçekleştirebilmek için Atatürk?e verilmiş bir sözünüzün olduğunu asla unutmayın. Biz size güveniyoruz, sizlerle gurur duyuyoruz. Sizler bizim geleceğimiz umudumuzsunuz…? 

mezun-4

Tören öğrenci velilerinin öğrencilere mezuniyet plaketi vermesi, dönem 1.si 2. si ve 3. süne özel ödüller verilmesi, 1. olan öğrencinin mezunlar adına dönemi simgeleyen plakayı çakması, mezun olan öğrencilerle öğretmenlerin mezuniyet pastası kesmesi, öğrencilerin kep fırlatması ve müzik eşliğinde öğrenci ve öğrenci velilerinin dans etmesiyle devam etti.

Yapılan Yorumlar:2 Adet

  1. Ali ÖZTÜRK Yorumu:

    Degerli hocam İsmet DEMİR ben 91 92 döneminde konyadaki dersanenizde kısıtlı maddi imkanlarla egitim aldım.Dönem bittiginde sıkıntılarım devam ettigi için borcumu ödeyemedim.Bikaçyıl sonra size ulaşıp helalleşmek istedim fakat ulaşamadım.tesadüfen bu siteden isminizi bulup hakkınızı helal etmenizi istemek için yazıyorum.Eger başka bi şekil söylerseniz onada hazırım.Hocam o sene hacettepe labarantlıgı ve askeri okulu kazandım.askeri okulu seçip deniz kuvvetlerinde derin su dalgıçlıgı üzerine özel ihtisas yaptım.Şu anda Türkide en derine dalış yapan bir timde meslegimi yapıyorum.Ellerinizden öperim.Allah razı olsun

  2. sevgi Yorumu:

    Öğrencilerimize başarılar dilereiz

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.