GÜNDEM-YAŞAM, POLİTİKA Haberleri

Konular|
Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

Dr. H. Nevin Özel, CHP İlçe Başkanlığı’na seçildi.

07 Mayıs 2012

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

Kaplan düğün salonundaki kongre, Grup Başkanvekili Muharrem İnce?nin katılımıyla coşkuyla başladı. Ancak coşku kısa süre sonra yerini gerginliğe bıraktı. Bir grup partilinin ?satılık değiliz be güzelim’ yazan pankart açması üzerine salonda arbede yaşandı. Hemen müdahale ederek gerginliği yatıştıran Grup Başkanvekili Muharrem İnce, partililere sert uyarılarda bulanarak, ?Ben buraya Ankara’dan sizin kavganızı seyretmeye gelmedim. Kesin şunu. AKP’nin ağzına sakız olmayın. AKP’ye malzeme vermeyin. AKP’liler ile CHP’liler arasında bir fark vardır. AKP’liler devleti yer, CHP’liler de böyle birbirini yer” diye konuştu.
Ortamın yatışmasıyla birlikte programa geçilirken, Divan Başkanlığı’na seçilen CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, milletvekilleri Aytuğ Atıcı, Ali Rıza Öztürk ve İl Başkanı Yılmaz Şanlı?ya söz verdi.
Ardından kürsüye gelen İnce, konuşmasını yaptığı sırada tansiyonun yeniden yükselmesi üzerine, bu kez daha da sert uyarı yaparak şunları söyledi:
”Vatan, millet, devlet bitmiş derdiniz yok sizin. Sizin derdiniz ‘ben bu seçimi nasıl alırım’. Bu işi hemen kapatın. Hayatımda ilk kez böyle bir kongre görüyorum. 25 yıldır bu partide siyaset yaparım. Partinin genel başkanının vekili gelecek, konuşma yapacak hala tantana yapılıyor. Böyle bir şey yok. O tantanayı yapanlar, sen kaybetsen ne olur, kazansan ne olur.”
Konuşmasında, cumhuriyet ve demokrasinin kazanımlarını anlatan İnce, çocukluğunda İsmet İnönü’nün köylerine geldiğini ve yanındaki kız çocuğunun giyimine ve ayakkabılarına ilgiyle baktıklarını belirterek şunları söyledi:
”Aradan 30 yıl geçti. İsmet İnönü’nün yanındaki güzel pabuçlu kız da milletvekili oldu, çoban çocuk yani ben de milletvekili oldum. O kız çocuğu İsmet İnönü’nün torunu CHP Ankara Milletvekili Ayşe Gülsün Bilgehan’dır. Şimdi ben nasıl Cumhuriyeti, Atatürk’ü ve CHP’yi sevmem. Bu cumhuriyet çoban çocukla Cumhurbaşkanı’nın torununa aynı şansı verdi. Bu demokrasi sayesinde oldu. İsmet Paşa bu memlekete çok partili yaşamı getirmeseydi, demokrasiyi getirmeseydi, Gülsün Bilgehan Dolmabahçe’de sultan olurdu, ben de şanslıysam eğer oradaki seyisin oğlu olurdum. Demokrasinin sayesinde kayıkçının oğlu Başbakan, tornacının oğlu Cumhurbaşkanı oldu. Ama bunlar İsmet Paşa’ya dua edecekleri yerde küfrediyorlar.”
AK Parti’nin dinden geçindiğini savunan İnce, şöyle devam etti:
”Ülkemizde üç kesim insan vardır. Dindarlar, dindar geçinenler ve dinden geçinenler. Bunlar dinden geçinenlerdir. Müslümanlar da ikiye ayrılır. Bir son dönemde Tayyip’ten sonra müslüman olanlar, bir de bizim gibi ‘kalubela’dan beri müslüman olanlar.”
Süt dağıtımının becerilemediğini öne süren İnce, ”İzmir Belediyesi 7 yıldır dağıtıyor kimse zehirlenmedi Allaha şükür. Valilerle bakanlar anında süt kardeşi oldu, ‘zehirlenme değil, çocukların bağırsakları ilk kez gördüğü için’ diyorlar. Neredeyse inekleri suçlu yapacaklar” diye konuştu.
Birinci Dünya Savaşı sırasında Trakya’daki bazı camilere samanlar içinde silah saklanması ve kutsal emanetlerin de Niğde’de camide tutulması nedeniyle o camilere kimsenin girilmediğini ifade eden İnce, ” İsmet Paşa doğru yapmıştır. Bugün ben de aynı şeyi yapardım. Bunun böyle olduğunu biliyorlar” diye konuştu.
Daha sonra adayların konuşmalarına geçildi. CHP İlçe Başkan Adayı Dr. Nevin Özel, CHP çatısı altında siyaset yapmak isteyen herkese partinin kapısının açık olacağını belirterek, ?Her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe, uzlaşmaya ihtiyacımız var. Uzlaşma kültürünü yerleştirerek örgütümüzü güçlendirecek, üye sayımızı arttıracak, mahalle ve köy temsilcilikleri kuracak, alt komisyonları kurup çalıştıracak, kadın ve gençlik kollarımızı güçlendirecek, köy mahalle ve belde sorunlarını saptayacak, projeler oluşturacak, insanlarımızın acı ve mutlu günlerinde yanında olacağız. Yurtseverlik bilinci içinde partimize sahip çıkma zamanıdır. Artık birbirimize çelme takmaktan, birbirimizle uğraşmaktan vazgeçmeliyiz? dedi.
CHP?nin zayıflamasını bekleyerek ellerini ovuşturanların bulunduğunu ifade eden Özel, ?Bu kongreden güçlü çıkarak onların heveslerini kursağında bırakacağız? diye konuştu. İlçe Başkanı Gökçin Yalçın da ?Bu kongre, para eşittir herşey diyenlerle, partinin ve partilinin özgür istekleriyle, haysiyet ve onuruyla yerel ve genel iktidara yürüyüşün sonucunu belirlemesi açısından bir milat, bir yeniden doğuş olacaktır. Ya yerel iktidarın kapısı açılacak ya da büyük bir değişim fırsatı heba edilerek eskiye dönüş kaçınılmaz olacaktır? dedi.
Daha sonra yapılan seçimde 209 delegenin tamamı oy kullandı. 128 oy alan Dr. Nevin Özel, CHP İlçe Başkanlığına seçilirken, Gökçin Yalçın 78 oy aldı. 3 oy iptal edildi.
Dr. Nevin Özel Başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulunda, Hatice Sultan Alphan, Emin Aslan, Mahmut Ozan Atalay, Mustafa Önder Bayındır, Şemsi Çetin, Ersin Körhasanoğulları, Ali Öztürk, Fatma Sümer, Abdulkadir Şimşek, Veli Şimşek, Şerife Sema Turgay, Abdullah Uysal, Mustafa Umut Yılmaz ve Övünç Ezgi Yılmaz yer aldı.
İl Delegeleri ise Mehmet Adıgüzel, Sevilay Akça, Hüseyin Akın, Sevim Aslan, Burcu Atalay, Muhammet Bal, Zümrüt Cömertler, Abdurahman Çetin, Esin Doğan, Şevket Erkan, Sıtkı Erzan, Ayhan Güzel, Yasemin Güzel, Gül Elmas İnan, Ahmet Kaya, Yusuf Limon, Havva Nevin Özel, M. İlker Özen, Ferat Özgün, Burhanettin Solak, Soner Soysal, Lütfi Şevik, Kaşif Tartan, Hüseyin Taşcı, Ali Ülkü, Gökhan Yemez ve Bora Yıldız?dan oluştu.

Yapılan Yorumlar:31 Adet

  1. Avukat Yorumu:

    Dr nevin özel ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum.başarılı olacaklarına inancım tamdır.bu arada seçimden önce 7 mayıs için farklı bir sonuç öngörüsünde bulunmuş olan çok değerli meslektaşımın bir kez daha yanıldığını hatırlatırım..

  2. özlem Yorumu:

    Anamur’a hayırlı olmasını dilerim…

  3. Ali ihsan Yinanç Yorumu:

    Cumhuriyet Halk Partisi ‘ne gönül vermiş, daha önceleri çeşitli hizmetleri ile katkılarda bulunmuş değerli yöneticileri öncelikle kutluyorum.Görev yarışına katılmak için seçilen yeni BAŞKAN sAYIN nEVİN öZEL HANIMEFENDİYİ gösterdiği içtenliği için ayrıca kutluyorum.Birbirimizi yememize hiç gerek olmadığını Sayın Muharrem İnce dillendirmiştir.İlçe yönetiminde kim görev alamamış ise, bilsinki kendileri asil görevlidirler.Bu görevi Topluma olan duyguları vermektedir.Hepsine başarılar diliyorum.

  4. yorumcu Yorumu:

    haberin fotograflarında bakarsanız olayın çıkmasına neden olan pankartı açanlar gökcin yalcının yönetim kurulu lıstesınden aziz bulut ve arkadasları.o sırada yıne gokcın yalcın yonetımınden latıfe aslan,guven kocabıyık ve pek cogu alkışlayarak bu harekete destek verıyor..iyiki gokcın hanım lıstesı kazanmadı yoksa bunlar bu zıhnıyetle partıyı bıtırırdı

  5. yazıklar olsun Yorumu:

    yazıklar olsun gökçın yalcın ve ekıbıne..o bölücü pankartı acanlar ve onu alkışlayanlar yönetim listelerine giren paekçok isim..bu nasıl bir zihniyet bu nasıl bır anlayıki hasbelkader bu zıhnıyet seçimi kazanmış olsa partide insanları birbirine kırdıracakmış..allahın kötü işi olmaz

  6. CHP SEVDALISI Yorumu:

    türkiyeye anamur chp yi rezil eden olaya sebebiyet veren gökçin hanımı ve onun yönetim kurulunu buradan kınıyorum.o pankartı nededn açtırdılar.baktıgımız zaman habere ve resimlerine aziz bulut,latıfe aslan,guven kocabıyık gıbı zatlar pankartı acmıslar ve alkışla destek verıyorlar..anamur halkı ve chp tabanı bu hreketı hıc unutmayacaktır

  7. Gurbetten bir yorumcu Yorumu:

    Öncelikle Dr.Nevin ÖZEL hanıma bu önemli göreve talip olduğu için teşekkür eder; bilgisiyle, kültürüyle, dürüstlüğüyle, ideolojik yaklaşımıyla ve ekibiyle ilçemizde CHP’yi en üst konuma taşıyacağına dair inancımı belirtirim. Kendisi ve ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. İlçe kongre sonucunun isabetli olduğu, delegelerin doğru karar vererek oy kullandığı Gökçin Hanım ve ekibinin hem konuşmalarından hem de davranışlarından ortaya çıkmıştır. Hiçkimse CHP delegelerini “satılık” olmakla suçlayamaz, onların onuruyla oynayamaz! Bunu yapan kim olursa olsun bir şekilde yanıtını alır. Kongrede yapılan konuşmanın, açılan pankartın ne demek istediğini, nereye varacağını, partiye zarar verip vermeyeceğini hesap edememek bağışlanmayacak bir hatadır. Umarım bundan sonraki süreçte bu hatayı yapanlar kendilerini sorgularlar ve bir an önce yeni yönetime destek vererek birlik ve beraberlik içerisinde CHP’yi hedeflerine taşıma gayreti içerisine girerler. Yeni yönetimin de herkesi kucaklayıcı ve barışçıl bir çizgi izleyeceğini umuyorum.

  8. Murat çelik Yorumu:

    Siyaset insanları ne kadar da değiştiriyor. O rezil pankarta alkış tutan Siz Latife Aslan, Ertur Kilis, Safiye Gündoğmuş, Behice Kocabıyık, Hatice Kilis Hani Dr. Nevin Özel Anamur CHP si için çok önemli bir şahsiyetti? Hani Onu çok seviyordunuz. Ne oldu da Nevin Özel’e bu kadar kolayca tavır aldınız? Bütün yazılı ve görsel basın aracılığı ile bu pankart sayesinde Türkiye’ye rezil olduk. Parti genel merkezi bu olayı nasıl değerlendirecek merak ediyorum.

  9. murat Yorumu:

    Pankartı açanları canı gönülden kutluyorum.Bu pankartın sayın Nevin Özel’le bir bağlantısı olmadığı görülüyor.Yoksa pankartın sonunda Güzelim değil Özelim yazardı.Çoğu insanın cebinde birden fazla beyaz liste geziyordu.Herhalde oyu atan gelip onlara veriyordu.Bir insan diğer insana neden diğer listeyi verir.Herhalde hatıra olsun diye değil.Bu arada Anamur nüfusu yerel seçimde beldelerle birlikte 40.000 olacak ortalama 13.000 kişinin bir partiye oy vermesi gerekecek.O zaman o pankartın işaret ettiği malum şahsın kaç oy alacağını herkes görecek.

  10. hayri Yorumu:

    sayın murat çelik,pankartın anlamı şu: “Ayhan Güzel,biz satılık değiliz”. Bu pankartın Dr. Nevin hanımla ne ilgisi var? siz okuduğunuzu anlayamıyor musunuz?.Yazınızda ismi geçen insanları güya hedef gösteriyorsunuz,tam da buna aciz kalmak denir . Ama tabi Dr. Nevin hanımı dilinize dolayıp, onun üzerinden prim yapmak işinize geliyor, sizi çok iyi anlıyorum,buna ihtiyacınız var çünkü,acıyorum size.Hiç o pankartı açan çocuklara düşüncesi soruldu mu neden açtınız diye?.
    Türkiye ye rezil olan işte bu pankartı anlayamayan zihniyettir.
    Dr.Nevin hanıma mücadelesinde güç ve sabır diliyorum.

  11. www.haberanamur.net Yorumu:

    Sayın yorumcular. İsim vererek, isimler üzerinden tartışma içerisine girilerek yorum yapılmamasını istirham ederiz.

  12. Volkan Yorumu:

    Öncelikle Nevin ÖZEL?e yeni görevinde başarılar diliyorum. Umarım vadettikleri başarıya çok kısa sürede ulaşırlar. Ancak sanırım kongredeki ve kongre öncesindeki gergin atmosferin en büyük nedeni Nevin Hanım?dan değil, Nevin hanımın arkasındaki kişi Ayhan Güzel ve ekibinden kaynaklandığını aşikar.(Pankarttaki ince ayrıntıdan da belli) Bunu yukarıda yorum yazan herkes biliyor. Sayın Ayhan Güzel?e kimse, Nevin hanım ve ilçe yönetimi köy belde dolaşırken ?neredeydin? gibi soruları sormuyor. Nevin Hanım?ın yanı sıra köy-belde dolaşan yönetim içindeki kişileri, kadın kolları başkanını ve kadın kolları üyeleri ile gönüllü CHP li kadınları da unutmamak gerek. İşte bu yapılan çalışmalara katılmış olanlar, emek harcayanlar, CHP nin Anamur?daki oyunda artış sağlayanlar son yapılan kongrede bu haksızlığı görüp de o an ortaya çıkan pankarttaki anlam yüklü yazıyı alkışlamadan yapamazlardı diye düşünüyorum. Anlayan anladı ki hemen tepkiler gelmiş görünüyor. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Kaldı ki, bazı köy delegeleri kendilerine para teklif edildiğini ancak ?bizim oyumuz satılık değil cevabı verdik? dediklerini bizzat biliyorum. Bu tür para kokan hareketleri başka partilerde görmeye alışığız o yüzden CHP çatısı altında görmeye duymaya kimsenin tahammülü yok. Artık vakit; kavgayı- kini bırakıp, CHP yi hem Anamur?da hem Mersin?de hem de tüm Türkiye?de üst sıralara çıkarmaktır. Siz orda burda sayın Muharrem İnce?nin de dediği gibi birbirinizi yerken millet badem bıyıklarının arasından gülüyor.

  13. anamurlu Yorumu:

    habere yorumlara resimlere seçim çalışmalarına bakılınca bu seçimi nevin hanım değil ayhan güzel almış gibi

  14. caner Yorumu:

    Volkan arkadaşımız gerekli yorumu yapmış.Doktor Nevin Özel ve yönetimindeki 5 kişiye kimsenin bir tepkisi yok ve olamazda.Ancak yönetim kuruluna seçilen diğer 9 kişi hiçbir parti faaliyetine katılmayan.Chp’sine oy verdiği bile belli olmayan kişiler.Bunların kim olduğunu tüm partililer biliyor.Nevin Hanım ve kastettiğim 5 kişiye başarılar dilerim

  15. emel Yorumu:

    volkan arkadaşımıza gönülden katılıyorum parti içersinde birbirinizi yiyerek bir yere varamazsınız ama bunu yaparkende onurunuzla gururunuzla yapın emek verip çalışıp parti için gecesini gündüzüne katanları harcamayın ayrıcada admin;yorumcu adı altında yorum yapanlarada 2çift lafım var keşke herkes aziz bulut gibi akine geçligi gibi karşılık beklemeden bu ülkeyi ve CUMHURİYET HALK PARTİSİNİ SEVEBİLSELER.

  16. CHP SEVDALISI Yorumu:

    CANER BU 5 KISI KIM ISMINI YAZARSAN BASKALARINI ZAN ALTINDA BIRAKMASSIN

  17. aziz bulut Yorumu:

    ben aziz bulut öncelikle açtıgımız pankart nevin özele karsı degildi ayhan güzele karşıydı ayhan güzel yerel seçimde suphi alpe kızgındı ondan partiye çıkmadı genel seçimde kılıçdaroğluna ve chp ye mi kızgın dı diye sorarlar adama

  18. Mahmut Yorumu:

    Sayın Aziz Bey 2011 genel Seçimlerinde partiye çıkmayan Suphi de mi Kılışdaroğlu’na ve CHP ye kızgın dı diye sorarlar adama. Neyse bırakalım bunları bunları da parti çatısı altında birlaşelim. Aman Aziz Bey sen çalışkan bir partilisin. kimsenin gazına gelme .

  19. muhittin tok Yorumu:

    CHP sinin altı okunu partililer hep birbirlerine batırıyor.Sonra da acı içinde birbirlerine saldırıyorlar.Halbuki o oklar okların temsil ettiği ilkeleri ortadan kaldırmak isteyenlere saplanmalıdır.Partiye aklı ve yüreği ile bağlı olanlar ancak özveri ile çalışarak parti bayrağını en yükseğe ulaştırırlar,hoşça kalın dostça kalın.

  20. Kongredeki bir yorumcu daha Yorumu:

    Öncelikle bu fotoğraflar ve haber için haberanamur.net sitesini kutlamak gerekli.Bu fotoğraflar, yorumlar ve haber hiçbir Anamur sitesinde yok maalesef.Diğer taraftan pankartı düşünerek yazan ve açan yürekli gençleri de tebrik etmeli.Bu kadar güzel hiciv edilir.Hem bayan adayı hem de arkasındaki kişi bu kadar mı güzel anlatılır.Bu pankarta kızanlar öncelikle salondaki Nevin ÖZEL pannkartlarını okumalılar. Mesela bir tanesi ” Başkan Nevin ÖZEL, Herşey daha Güzel” Siz buradan ne anlıyorsunuz? her yerde bir Güzel kelimesi almış başını gidiyor Ne vurgulanmak istiyor. Bu gençlerin açtığı pankartta ne var? Burada tek bir şey söylenebilir.YARASI OLAN GOCUNUR. Çünki açılan pankartı arkadan indiren ve pankart açanlara saldıran Ayhan Güzel ekibinden biriydi.Neden hemen saldırıya geçiyorsun.yaranız mı vardı da gocunuyorsunuz.Kongrede göstermiştir ki burada seçilen Nevin Özel değil, Ayhan Güzeldir ve onun kavgacı takımıdır. herkes, bütün milletvekilleri ve il başkanıda bunu görmüştür ve gereğini yapmalıdırlar.Tamamen yorumu tarafsız olarak yazıyorum.Sanmayın ki bir tarafı savunuyorum.Sadece savunduğum CHP dir.Şu anda sadece Anamur Chp kaybetmiştir. Nedeni de Gökçin hanım gibi bir değeri koltuktan indirip kavgacı bir zihniyeti partiye yerleştirmişlerdir.Dr.Nevin hanımı tenzih ederim.Bütün anamur halkıda anlayamamıştır Nevin hanım gibi bir değerin nasıl bu şekilde davrandığına.Anamurda genel seçimlerde Nevin Özel sayesinde Chp nin oylarında artış sağlanmıştır.Bunu kimse inkar edemez.halkın anlamadığı tek şey Nevin Özel in bu ortamda bu kişilerle nasıl birarada olduğudur.Şu anda bakalım partililer birde böyle ilçe yönetimi ile yönetilsinler .Ne görecekler ne duyacaklar neler olacak..

  21. mehmet yalçın Yorumu:

    öncelikle o güzel’im pankartını açan yoldaşlarımı kutluyorum… ben 29 mart 2009 da CHP bayrağını yerlerde sürükleten şahsiyeti korumaya savunmaya çalışanlar delikanlı olun isimlerinizle girin… 3 liralık pankart 300 bin tl yi ne güzel yendi…

  22. Hakan Yorumu:

    Mahmut isimli yorumcu,Suphi bey’in 2011 seçimlerinde partiye çıkmadığından bahsetmişsin.Bu senin partiye çıkmadığını açıkça göstermektedir.Emirşah,Kızılaliler,Alataş,Karadere’de Suphi bey çalışırken sen evde yatıyordun herhalde.Bilmeden konuşmak kolay tabi.Bir şeyleri bilerek konuş.

  23. bir yorum daha olsun Yorumu:

    Sevgili hemşehrilerim, ben bir başka açıdan seçime yaklaşmaya çalışayım: Görünen o ki; Dr.Nevin Hanım her kesimin onayını almış durumda, kimse buna itiraz etmiyor. Öyleyse zaten CHP kongresi başarılı bir tercih yapmış, sonuç olumlu demektir. Güzel’i beğenmeyenler var, kuşkusuz Güzel’in de beğenmedikleri vardır. Şimdi ise Nevin Hanım’a düşen görev her grubu ortak CHP hedeflerinde kolkola yürütebilmek olmalıdır. Aynı zamanda her CHP liye de düşen görev budur. Her yorumun, her görüşün kendince haklı yanı vardır muhakkak. Geçmişi unumalı, unutamıyorsak mutlaka yüzleşmeli ve önümüze bakmalıyız. Hepimiz CHP yi birleştirici, güvenilir bir aday aramıyor muyduk? Demek ki yorumlara göre bulmuşuz. Böyle düşünülerse, Nevin Hanım da gerekli hamleleri atarsa sonuç başarılı olacaktır.

  24. Doğan Yorumu:

    Aslında her şey, seçimlerden önce yeni başkanın parti önünde yapılan toplantıda, adayı toplananlara takdim ederken sunucunun, ağzından çıkan “Sayın Ayhan Güzel’in MADDÎ ve manevî destekleriyle” sözüyle başladı…
    Günümüzde “MADDÎ DESTEK” sözünün altında hileler, desiseler yatıyor. Kimi arkadaşların bu sözden gocunması pek de sürpriz değildi…Aslında asıl üzülecek olanlar, bu “MADDÎ DESTEK” yükünü taşıyanlar olacak…

  25. Kongredeki yorumcu Yorumu:

    Dr.Nevin Hanımın birleştirici olarak seçildiğini belirtiyorsunuz.pekala onun için bu kadar özveri! de bulunan, harcamalar yapan Güzel beye vefa borcunu nasıl ödeyecek? Bu beyin amacını herkes biliyor yıllardır.nereye oynadığı da belli.hadi sen git kenarda dur ben birleştirici olayım herkesi toplayayım mı diyecek? Buna herkes dahil tarladaki kargalar bile güler.Esas birleştirici ve taraf olmayan Gökçin hanımdı ama Anamur bu şansı kaybetti.Ama tekrar inşallah bu şans tekrar verilir.Hadi bakalım göreceğiz.Bu yönetim birleştirecek mi yoksa daha damı ayrıştıracak.Bekleyip göreceğiz

  26. akineli Yorumu:

    pankartı açan birkaç köylüme sormak istiyorum.sizin lider olarak gördüğünüz suphi bey bu partiye para olayını sokan şahıs değilmidir lütfen cevap verin..yine bundan önceki kongrede aday çıkardığı şahsın seçimi kazanması için para olayına başvurduğu açık değilmidir.o dönemde nniye tepki göstermediniz.yanlış her zaman yanlıştır.bu ne yaman çelişki köylülerim bir anlatıverin

  27. Gerçek Akineli Yorumu:

    Ayineli isimli yorumcu kongrede etrafına baktığında kaç ayineli vardı etrafında.Kaçı malum şahsı seviyordu sen ve 2 ayineli dışında.Hiç videoyu izledin mi sayın yorumcu kendi köylülerine uçarak yumruk vurmaya çalışan bir ayineli gördün mü?Bu köy pankartta geçen malum adamı ve malum adam için çırpınanları ii biliyor.Sevmek te suç değil,sevememekte

  28. Ali OKTAN Yorumu:

    İnsanların Zaaflarından, Kim nasıl yararlanırsa yararlşansın insan onuruna yakışmaz. Onurunu koruyan her zaman onurlu davrananları candan kutlar, Saygılarımı sunarım.

  29. HALKCI SES Yorumu:

    arkadaslar bu pankart olayının savunulacak yanı yok.kımse kendını haklı cıkarmaya calısmasın

  30. soran-yoran Yorumu:

    duydum ki biri “güzel” bi laf etmiş. “her delegenin bir fiyatı vardır” diye. sorarım bu borsayı kim yönetiyor?

  31. hayret Yorumu:

    HAYRET YANİ.HERKES BİRBİRİNİ SUÇLUYOR.PEKİ BU PANKART AÇAN GENCLER ÇALIŞIRKEN SİZ NERDEYDİNİZ ARKADAŞLAR.KURU SIKI KONUŞMAYALIM.OLAYI KİŞİSEL DÜŞÜNCELERLE ÇARPITMAYALIM.BU ARADA ÇOK DEĞERLİ HOCAM MUHİTTİN TOK BU DELEGELİK SEÇİMLERİNDE ÜSTÜNE DÜŞEN ROLU ÇOK İİ OYNAMIŞ ÖZELLİKLEDE BİZ GENÇLERİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATMIŞTIR.BİZLERDE SİZLERİ ÖRNEK ALIYORUZ.BİZDE SİZLERİ MUTLAKA HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATABİLİRİZ YANİ.SİZLER ÖGRETTİNİZ BİZE DEĞERLİ BÜYÜKLERİMİZ.PANKART Bİ TEPKİDİR.OLABİLİR.EN FAZLA ARKADAŞLAR KAPATIN DENİLEBİLİR.AMA SUNU GÖRDÜK TOPLAMA İNSANLARLA BİR GÜVENLİK SİSTEMİ OLUSTURULMUŞ VE BU İNSANLAR BERTARAF EDİLMEYE ÇALIŞILMIŞTIR.AKİNE KÖYÜ GENÇLİĞİNİ TEBRİK EDİYORUM.VE HERZAMAN YANINIZDA OLACAK BU İNSANLAR SÜPHENİZ OLMASIN.

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.