Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

AGC olağan genel kurulunu yaptı

09 Mart 2024

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

Anamur Gazeteciler Cemiyeti olağan genel kurulunu Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda yaptı

Anamur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zümrüt Cömertler yapılan olağan genel kurulda katılan üyelerin tamamının oyunu alarak güven tazeledi. Emekli Öğretmen Kazım Kılınç’ın başkanlığında, Kamil Cömertler ve Yaşar Yiğit’in katip üyeliği ile oluşturulan divan heyeti oy birliği içle kabul edildi. Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda gerçekleşen genel kurul, divan oluşumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Günün Anlam ve önemini belirten konuşmayı Anamur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zümrüt Cömertler yaptı. Anamur Gazeteciler Cemiyetinin kurucu başkanı Rahmetli Turhan Ada’yı rahmetle ya deden Cömertler, bu güne kadar şeffaf bir yönetim anlayışını benimsediğini kaydetti. Cömertler, “ Şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım olarak Bundan sonra da tüm üyelerimizin görüş ve önerilerine açık olacağız. Gerek görüş ve önerileriniz, gerekse projelerinizle cemiyetimizi daha ileriye taşımak için hep birlikte çalışacağız.” Dedi. Cömertleri’in konuşmasının ardından yönetim ve denetim kurullarının faaliyetleri okundu ve oy birliği ile kabul edildi. Tek aday Zümrüt Cömertler ve yeni yönetim denetim kurulu üyeleri seçildi. Açık oylama usulü ile yapılan genel kurulda, Yönetim Kurulu Üyeleri asilde Zümrüt Cömertler, Tahsin Ünlü, Kazım Kılınç, İbrahim Polat ve Hacı Gürbüz getirildi. Yönetim kurulunun yedek listesi, Havva Ulu, Oğuz Erdem, Hüseyin Osma Musa Soğan ve Mehmet Nazlı’dan oluştu.

Anamur Gazeteciler Cemiyeti’nin denetleme kurulu ise asil üyeler, Özcan Günger, Dolunay Tandoğan ve Mukaddes Kiriş’ten oluştu. Genel kurulda önce 7 olan yönetim kurulu üye sayısı oy birliği ile 5 kişiye düşürüldü.

Genel kurulun sonunda yer alan dilek ve temenniler bölümünde, gazeteciler geçmiş dönemle ilgili görüş, öneri ve eleştirilerini dile getirirken, önümüzdeki dönemde olması gerektiğini düşündükleri taslak projeleri hakkında düşüncelerini dile getirdiler. Anamur Gazeteciler Cemiyeti’nin Meigder Başkanı Vahap Şehitoğlu’nun önerisi ile Akdeniz Gazeteciler Federasyonu üyesi olduğunu hatırlayan kurul üyesi Kamil Cömertler, “Bu önemli bir yetki alanı. Akdeniz Gazeteciler Federasyonu, Gaziantep’ten Antalya Kumluca’ya kadar tüm cemiyetlerin üye olduğu bir yer. Gerek yerel yönetimler, gerekse kamu kurumlarına güçlü öneri ve tavsiyelerde bulunabiliyorlar. Raporlar sunuyorlar. Bu durum, hem ilçeler arası sosyal kaynaşmayı beraberinde getiriyor, hem bölgede güçlü bir iletişim ve etkileşimin olmasına vesile oluyor” Dedi. Federasyon Başkanı Gaye Coşkun ve yönetim kurulunun her türlü fikre ve önerilere açık olmasının bölge için büyük bir şans olduğunun altını çizen Cömertler, Anamur Gazeteciler Cemiyeti olarak federasyonun etki alanından faydalanarak Anamur’un ilerlemesi ve tanıtımı için önemli atılımlara katkıda bulunabileceğimizin altını çizdi. Genel Kurul birlikte hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

haberanamur0018haberanamur0058haberanamur0068haberanamur00210haberanamur0048haberanamur0038

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Aziz Saydam: Harika bir oyun, Karacaoğlan hepimizin. Her yerde izi var. Bütün...
  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...