Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

Kocamaz, Özdeniz’e destek istedi

02 Mart 2024

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, İyi Parti Anamur Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Rıza Özdeniz’e destek istedi.

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı M Bülent Özkan, İYİ Parti Anamur Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Rıza Özdeniz, İlçe Başkanı Ethem ziya Alıçlı ve ilçe meclis adaylarıyla birlikte seçim çalışmaları kapsamında, önce Şehit Atanur Bal Pazar Yeri esnafını ve vatandaşları, ardından Atatürk Bulvarındaki esnafları ziyaret ederek bol kazançlar dilediler.

Ziyaretlerinde vatandaşlardan 31 Mart seçimlerinde seçimleri için İYİ Parti Anamur Belediye Başkan Adayı Dr.Ali Rıza Özdeniz’e destek isteyen Milletvekili Kocamaz,” Ziyaretlerimizde vatandaşlarımız hayat pahalılığından şikayet ediyor. Esnaf malını satamıyor, tüketici pahalı olduğu için alamıyor. Anamur gibi gelir düzeyi yüksek bir ilçede de ekonomik sıkıntı en düzeyde. 31 Mart’ta yapılacak seçimlerin çok önemli olduğunu ve oylarını kullanırken gereğini yapmalarını söylüyor, partimizin adayı Dr. Ali Rıza Özdeniz’e oy talep ediyoruz.” Dedi.

Toplumun tüm kesimlerinin ekonomik anlamda zor günlerden geçtiğini ifade eden Belediye Başkan Adayı Özdeniz, “Ekonomimiz ve kültürümüz için önemli bir yer tutan pazarcı esnafımızın taleplerini dinliyor, birlikte yapabileceğimiz çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Düşen alım gücü nedeniyle vatandaşlarımız ihtiyacı olan gıdaya ulaşamıyor, pazarcı esnafımız beklediği satışı yapamıyor. Vatandaş ya almıyor ya da alması gerektiğinin yarısını alarak pazardan ayrılıyor. Fileler maalesef eskisi gibi dolmuyor.

Her geçen gün ağırlaşan hayat pahalılığı maalesef mutlu bir azınlığın dışında herkesi etkiliyor. Değişim yerel iktidardan başlatmak için 31 Martta vatandaşların oylarını kullanırken gereğini yapmalarını söylüyoruz. ”diye konuştu.

Pazaryeri ziyaretinin ardından Atatürk Bulvarındaki esnafları da ziyaret eden İYİ Parti heyeti B&S Stylıng Mağazasının açılışını yaptı.

Daha sonra kısa bir süre babaları Türker Taşkın’ın(Şoför Türker) evlatlarına Mustafa Taşkın- Türkay Taşkın’a taziye ziyaretinde bulundular.

haberanamur0071haberanamur0063haberanamur008haberanamur009haberanamur0053haberanamur0043haberanamur0033haberanamur0012haberanamur0023

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Aziz Saydam: Harika bir oyun, Karacaoğlan hepimizin. Her yerde izi var. Bütün...
  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...