Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

Teşekkür yemeğinde Aday Adaylığını da açıkladı

09 Eylül 2023

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

Basınla teşekkür yemeğinde buluşan Durmuş Deniz bir soru üzerine A. Adaylığını da açıkladı.

CHP önceki dönem İlçe Başkanı Durmuş Deniz bu gün öğle yemeğinde basın mensuplarıyla bir araya gelerek, ilçe başkanlığı döneminde istişareli çalışmaları ve faaliyetlerini halka duyurma konusunda özverili çalışmalarından dolayı basın mensuplarına teşekkür etti.

Anamur Yeşilçam kafede basın mensupları ile öğle yemeği yiyen Deniz, yemeğe eşi, çocukları, CHP İl yönetim kurulu üyesi Seyfettin Ankay, CHP’li Meclis üyeleri Tekin Mutlu, Ali Kubilay Erdal, ve bazı partili dostları katıldı.

Bu buluşmanın basın mensubu arkadaşlara özverili çalışmalarından dolayı bir teşekkür yemeği olduğunu söyleyen Deniz, yaklaşan yerel seçimlerde adayımsınız? Sorusuna ise “Önümüzdeki günlerde Partimde resmi bir açıklama yapacağım. Ama sizler ve kamuoyu da bu konuyu merak ediyor. O yüzden şimdiden bir ön açıklama yapmış olayım. Evet 2024 yerel Seçimlerinde Anamur Belediye Başkan Aday Adayıyım.” Dedi.

Şu an Anamur’da 20 Bin Oy Alırız..!

Vatandaşa rağmen siyaset olmaz diyen başkan Deniz, “vatandaşın evine, iş yerine, tarlasına giderek ziyaret edemiyorsan, aynı dili konuşup, aynı ekmeği paylaşamıyorsan, vatandaşın acısında, sevincinde yanında olamıyorsan, vatandaşın dertleriyle dertlenemiyorsan siyasette başarılı olamazsın. Biz Anamur’un en ücra mahallelerine kadar ziyaretler gerçekleştirdik halkımızla kaynaştık. Halkımızın bize samimiyetle destek vereceğine inanıyoruz. Şu an itibariyle Anamur’da seçim olsa 20 bin oy alacağımıza inanıyorum.” Şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediyesinin ve Vahap Başkanımın Katkısı Çok..!

Biz 2019 seçimlerinde halkımıza şunu yapacağız bunu yapacağız diyorduk ama bu gün Büyükşehir Belediyemizin yaptığı hizmetler ortada çok güzel örnekler var. O zaman vaat ediyorduk ama şimdi şunları yaptık bunları yapacağız diyebileceğiz.” diye konuştu

Başkan Deniz Adaylık açıklamasına şöyle devam etti;

Genel Merkezin “Partide örgüt başkanlığı görevini sürdürenlerin Belediye Başkan adayı olamayacağı” yönündeki genelgesi doğrultusunda, 2019’dan beri yürüttüğü ilçe başkanlığı görevinden ayrıldığını söyleyen Deniz, hedefinin Anamur’u kazanmak olduğunu belirtti.

CHP Anamur Belediye Başkan aday adayı Durmuş Deniz şu açıklamada bulundu:

“21 Aralık 2019 tarihinde üstlendiğim CHP Anamur İlçe Başkanlığı görevimi 18 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirdiğimiz kongremizde değerli arkadaşım Arif Çakırcı’ya devretmiş bulunuyorum.

Yıllardır gururla yürüttüğüm siyasi mücadelemi, dört yıl onurla taşıdığım CHP Anamur İlçe Başkanlığı görevimden sonra Anamur Belediye Başkanı olarak sürdürmek istiyorum. Bu amaçla Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkanlığı için aday adaylığımı açıklamış bulunuyorum. Hedefim,  sıkmadık el, bakmadık göz bırakmadan herkesi kucaklamak ve Anamur Belediye Başkanlığını kazanmaktır.”

Anamur’u şeffaf bir biçimde yöneteceğiz.

Bugüne dek yürüttüğü siyasal mücadelenin gelecekte yapacaklarının garantisi olduğunu belirten Anamur Belediye Başkan aday adayı Durmuş Deniz açıklamasına şöyle devam etti:

“İlçe Başkanı olarak görev yaptığım 4 yıl içerisinde CHP İlçe Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte çok yoğun çalışmalar yürüttük. Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımızla birlikte binlerce hane ve köy ziyareti yaptık; Hastalarımıza acil şifalar diledik, cenazelerimize son görevlerimizi yaptık. Tüm bu süreç içinde daima halkımızla yan yana, iç içe olduk. Anamurlu hemşerilerimizin mutlu gününde mutluluğunu, acı gününde acısını paylaştık. Hiç kimseyi ötekileştirmedik, o parti bu parti ayrımı asla yapmadık. Gelecekte de haklıdan, doğrudan, Anamur’dan ve Anamurludan yana olmaya devam edeceğiz. Çünkü Anamur bizim evimizdir, Anamur hepimizindir. Anamur’umuzu ranttan ve partizanlıktan uzak; haktan ve adaletten yana, kapısı her vatandaşa sonuna kadar açık bir belediyecilik anlayışı ile yöneteceğiz. Haktan, haklıdan ve doğruluktan asla şaşmayacağız.”

CHP Anamur Belediye Başkan aday adayı Durmuş Deniz açıklamasını şu sözlerle tamamladı:

“Görev süremiz içinde 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerini yaşadık. Ekip olarak çok çalıştık ve Partimizi Anamur’da birinci yapmanın onurunu ve gururunu hep birlikte paylaştık. Tüm bu süreçte gece-gündüz, yağmur-çamur demeden fedakârca çalışan, üstün başarılar ortaya koyan arkadaşlarımın da desteğiyle belediye başkanlığı görevine talibim. Anamur’a hizmet etmek bizim için en büyük onurdur ve bu hizmet onurunu Anamurlu hemşerilerimizin bize göstereceği yüksek teveccüh ile yaşayacağımızdan hiç bir kuşku duymuyorum; Anamur’u hemşerilerimle birlikte şeffaf bir yönetime kavuşturacağımızdan eminim.”

haberanamur0034haberanamur0042haberanamur0051haberanamur0024

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Aziz Saydam: Harika bir oyun, Karacaoğlan hepimizin. Her yerde izi var. Bütün...
  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...