Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

Av. Ali Ulu A. Adaylığını açıkladı

06 Nisan 2023

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

Avukat Ali Arslan Ulu, 14 Mayıs 2023’te yapılacak olan 28. dönem milletvekilliği seçimlerinde CHP Mersin Milletvekili a. adaylığını açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Anamur ilçe merkezinde yapılan açıklamaya İlçe Başkanı Durmuş Deniz, İl Başkan yardımcısı Seyfettin Ankay, Kadın kolları başkanı ve Gençlik kolları başkanı ile partili vatandaşlar katıldı.

Yoğun katılımın olduğu adaylık açıklamasında açış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Durmuş Deniz, salonu dolduran partililere hitaben yaptığı konuşmada, siyasi görüşü ne olursa olsun herkesin ziyaret edilmesi gerektiğini ve 14 Mayısta yapılacak olan seçimlerin öneminin anlatılması gerektiğini, 14 Mayısta tek adam rejimine son verileceğini belirterek Milletvekili aday adayı Av. Ali Arslan Ulu’ya başarılar diledi. Bu arada söz alan Mersin Büyükşehir Belediyesi Anamur-Aydıncık ve Bozyazı Koordinatörü Erdal Karan, MBB’nin 4 yıllık süreç içinde Anamur’a yaptığı yatırımlardan bahsetti.
Av. Ali Arslan Ulu, konuşmasına 5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle, meslektaşlarının gününü kutlayarak başladı.
Ulu, Neden Milletvekili olmak istediğini özetle şöyle açıkladı; ”Partimizden Anamur’da yaşayan biri neden aday gösterilmesin ve milletvekili olmasın. Anamur’dan benimle birlikte altı kişi aday adaylığı müracaatında bulunduk. Hangimiz olursak olalım ama mutlaka Anamur’dan bir arkadaşımızı meclise gönderelim. Tarsuslu bir milletvekili kendi bölgesine ayırdığı zamanı bizim bölgemize ayıramıyor. Meclis çalışmalarından fırsat bulduğunda doğal olarak kendi bölgesine geliyor, eş dost ziyareti yapıyor bize ayıracak zamanı kalmıyor. Buraya geldiğinde ise ilçe örgütü ziyareti, zaman kalırsa esnaf ziyareti yapıyor ve dönüyor. Bölgemizi bilmeyen biri bize ne ölçüde faydalı olabilir bunu sizlerin takdirine bırakıyorum” dedi.

Konuşmasının devamında Anamur’un sorunlarını bilerek bu yola çıktığını belirten Ulu, Türkiye için önemli bir ilçe ama gelinen nokta da hak ettiği değeri görmediğini belirterek şunları söyledi:” Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin en yakın komşusu olmamıza rağmen hiç bir bağlantımız yok. Milyonlarca para harcanarak yapılan Anamur iskelesi çürümeye terk edilmiş durumda. Beceriksizlikleri yüzünden milli faaliyete girmedi.
Melleç turizm yatırım bölgesi ilan edildi, şimdiye kadar bir yatırımcı gelmedi. Gelecekte Akdeniz’in incisi Anamur’un en müstesna yerlerine İngilizler, Katarlılar göz dikmiş durumda.
Bir Avukat arkadaşımızın başında bulunduğu Çevre Platformu çevre katliamlarını önlemek adına yoğun bir çaba içindeler. Millet İttifakının iktidarında sosyal, kültürel, sportif faaliyet içinde olan derneklere mutlaka maddi manevi destek vereceğiz ”diye konuştu.
Trabzon’da esen rüzgarın ülke genelinde fırtınaya dönüştüğünü de belirten 28. Dönem CHP Mersin Milletvekili aday adayı Av. Ali Arslan Ulu,” Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu nezdinde halkça omuz omuza birleşerek mücadelemizi sürdüreceğiz. Ben inanıyorum sizde inanın hiç kimsenin şüphesi olmasın birlikte kazanacağız.” Dedi.

haberanamur0072haberanamur0042haberanamur0052haberanamur0084haberanamur0022haberanamur0032haberanamur0012haberanamur0062haberanamur0091

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Aziz Saydam: Harika bir oyun, Karacaoğlan hepimizin. Her yerde izi var. Bütün...
  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...