Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

Kılınç Deprem Bölgesine Gitti

07 Şubat 2023

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç Deprem Bölgesine Gitti

Depremden etkilenen bölgeler için yardım kampanyası, iş makinesi ve personel desteği sağlayan Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, deprem bölgesinde incelemelerde bulunmak üzere Osmaniye’ye gitti.

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan ve 10 ilin etkilendiği deprem felaketi nedeniyle tüm Türkiye seferber olurken, Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ın talimatı ile başlatılan yardım kampanyasında ilçeden toplanan 3 tır yardım malzemesi afet bölgelerine ulaştırılmak üzere yola çıkartıldı.

Yardım kampanyasının yanı sıra bölgeye iş makinesi ve personel desteği sağlayan Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç yardım tırları ile birlikte bölgede incelemeler yapmak üzere Osmaniye’ye gitti.

Depremden etkilenen tüm bölgelere yardım tırlarının ulaştırmayı hedeflediklerini belirten Başkan Kılınç: “ Maalesef son yılların en yıkıcı depremi nedeniyle 10 ilde çok sayıda vatandaşımız hayatını kaybetti. Binlerce yaralımız var. Enkaz kaldırma ve kurtarma çalışmalarımız devam ediyor. Tüm Türkiye’nin seferber olduğu bir ortamda Anamur Belediye Başkanlığı olarak bizde tüm imkanlarımızı kullanarak deprem bölgelerinin tamamına ulaştırmak amacıyla bir yardım kampanyası başlattık. Duyuruyu yapar yapmaz harekete geçen Anamurlu hemşerilerimiz sayesinde birkaç saat içerisinde battaniye, kışlık kıyafet, bot, ısıtıcı, çocuk bezi, çocuk mamasından oluşan 3 tır yardım malzemesi topladık. Ayrıca yardım kampanyasını başlattığımız andan itibaren belediyemizi arayarak hiçbir ücret beklemeden kamyonlarını deprem bölgesine gönderebileceğini söyleyen şoförlerimiz oldu. Şu anda hala vatandaşlarımız yoğun şekilde belediyemize yardım malzemesi getiriyor. Malzemeler geldikçe toparlayarak yola çıkartacağız” dedi.

Deprem bölgesine yardım malzemesinin yanı sıra iş makinesi ve personel desteği gönderen Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç: “ Bölgeden gelen talepler doğrultusunda planlamamızı yaparak 2 iş makinesi, 1 tır, 2 kamyon, 2 binek araç ve 10 personelden oluşan yardım ekibimizi Hatay/Kırıkhan’da oluşturulan toplanma merkezine gitmek üzere yola çıkardık. Ayrıca bizde birim müdürlerimizle birlikte depremden etkilenen Osmaniye’ye gitmek üzere yola çıkıyoruz. Bölgede bizzat incelemeler yaparak vatandaşlarımızın acısını paylaşacağız. Takviye ekip lazım olması durumunda şahsım başta olmak üzere tüm belediye personellerimizle birlikte deprem bölgelerine yardıma koşmaya hazırız” dedi.

haberanamur0042haberanamur0014haberanamur0032

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Aziz Saydam: Harika bir oyun, Karacaoğlan hepimizin. Her yerde izi var. Bütün...
  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...