Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

Kahvecioğlu tekrar seçildi.

02 Aralık 2022

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

İYİ Parti Anamur İlçe Başkanı Osman Kahvecioğlu yapılan 3. Olağan kongrede güven tazeledi.

İYİ Parti Anamur İlçe Teşkilatı 3. Olağan İlçe Kongresi yapıldı. Mevcut ilçe başkanı Osman Kahvecioğlu ve Gençlik Kolları Eski Başkanı Mesut Bal’ın listeleri yarıştı. Yapılan genel kurulda delegelerden 269 oy alan Osman Kahvecioğlu yeniden Başkan olurken diğer aday Mesut Bal 141 oyda kaldı.

Ermenek Belediye Başkanı Atilla Zorlu, İyi Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar, GİK Üyesi Mehmet Türe, CHP Anamur İlçe Başkanı Durmuş Deniz, BP İlçe Başkanı Mustafa Kemal Aslan, DEVA Partisi İlçe Başkanı Murat Doğan, DP Anamur İlçe Başkanı Murat Özdemir, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Hasan Şahincileroğlu, SP Anamur İlçe Başkanı Ünal Uysal, İYİ Parti Aydıncık ve Bozyazı İlçe Başkanları, STK Temsilcileri, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda partilinin katılımı ile gerçekleşti.
Mevcut İlçe Başkanı Osman Kahvecioğlu ve İYİ Parti eski gençlik kolları başkanı Mesut Bal’ın aday olduğu kongrenin açış konuşmasını İYİ Parti İlçe sekreteri Salih Kutlu yaptı.
Divan Başkanlığını Ermenek Belediye Başkanı Atilla Zorlu’nun divan başkanlığını yaptığı kongre Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.
Daha sonra İYİ Parti İlçe Sekreteri Salih Kutlu tarafından, faaliyet ve hesap raporu okunarak oylamaya sunuldu.
Kongre’de mavi listeyle kongrede yarışan Mesut Bal, yaptığı konuşmasında ilçe teşkilatına atıfta bulunarak, neden aday olduğunu, konuşmasının satır başları şöyle:
“Neden aday oldun diye soruyorlar? Önümüzde bir genel seçim süreci var, bu seçime partimizi daha iyi hazırlamak, daha çok çalışmak, partimizi Anamur’da, Mersin’de, Türkiye’de birinci parti yapmak için aday oldum.
Atatürk ülkemizi en çok gençlere emanet etmiş bende genç olarak daha çok çalışarak başarmak için aday oldum. Anamur’un 56 mahallesi var bu 56 mahalle il teşkilatımızın yaptığı programlar haricinde gezilmemiş.
MHP Mersin Milletvekili benim partimin ilk belediye başkanımız döneminde yapılan 82 Sosyal tesislerinde yaptığı konuşmasında o zamanki belediye başkanımız Mehmet Türe’ye laf etmiş.
Mersin geçmiş dönem Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’a laf etmiş, Genel Başkanımız Meral Akşener’e laf etmiş..! ilçe teşkilatı olarak bir basın açıklaması bile yapılmamış. Bunun için adayım. Yine ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümü olan 10 Kasım’da 1 yıllık partiler bile çelenk sundular biz çelenk sunamadık. Onun için adayım.” Diye konuştu.
Bal Konuşmasının sonunda ise, mevcut ilçe başkanı ve yönetimi ile kişisel bir sorunu olmadığını, sandıktan kim çıkarsa çıksın, partilerini güçlendirmek için bir nefer olarak çalışacaklarını söyledi.
Mesut Bal’ın, konuşmasında İlçe teşkilatı ile ilgili iddialarına konuşmasında sert tepki gösteren Osman Kahvecioğlu konuşmasında, “ İlçe teşkilatımıza iftira atmaya kimsenin hakkı yok” dedi.
Kahvecioğlu;” Biz parti binasında oturup çay sohbeti yapmıyoruz. Biz göreve geldiğimiz zaman 239 olan Partimizin üye sayısı bu gün 1238 ise bu kendiliğinden mi oldu?
Yine mahalle ziyaretleri yapılmıyor diyorlar, görev süremizce Anamur’un 56 mahallesinin 52’sini ziyaret ederek, vatandaşlarımızın kapısını tek tek çaldık. Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin selamlarını ileterek sorunlarını dinledik, düğünlerinde cenazelerinde, Kuran-ı Kerim okuttuklarında vatandaşımızın yanında olduk. Bize çalışmıyor diyenleri Allah’a ve sizlere havale ediyorum..!
İlçe Başkanı Kahvecioğlu: ”Biz Kimsenin adamı değiliz bundan sonrada olmayacağız”
Alkışlar arasında konuşmasına devam eden Osman Kahvecioğlu; “Arkamda Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener var.
Benim arkamda partim var siz değerli partililerim var. Ben şu ana kadar hiç kimsenin adamı olmadım hiç kimsenin güdümüne girmedim. Bundan sonra da kimsenin adamı olmayacağım benim arkamda, güzel insanlar İYİ’ler var” şeklinde konuştu.
Kahvecioğlu Güven Tazeledi
Saat 17.00’de sandıkların açılmasıyla mavi listede Mesut Bal 427 delegenin 141’inin oyunu alırken, Beyaz listeyle yarışan mevcut başkan Osman Kahvecioğlu 269 oyla partililerin güvenini aldı.
İlk Tebrik İl Başkanı Mehmet Dutar’dan
427 Delegenin 269’unun oyunu alarak yeniden ilçe başkanlığına seçilen Osman Kahvecioğlu ve ekibi sosyal medya hesabından ilk kutlayan isim İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Dutar oldu.
Dutar:”Anamur’da İlçe Başkanlığı görevine güven tazeleyerek yeniden seçilen, birlikte çalışmaktan onur duyduğum yol arkadaşım, dava adamı Osman Kahvecioğlu Bey ve yönetimini kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
İlçe Başkanlığı’na seçilen Osman Kahvecioğlu’nun Yönetim Kurulu Üyeleri:
Salih Kutlu, Aziz Saydam, Cemal Barut, Meral Yalçınkaya, Ekrem Söğüt, İsmail Aydoğan, İbrahim Üzgüç, Fatma Yıldız, Fatma Küçük, Binnaz Karagöz Hanbay, Mustafa Ataş, Salahattin Kaya, Cavit Arslan, Mehmet Ali Genç, Hacı Süleyman Torpuş, Ethem Ziya Alıçlı, Erhan Uysal, Hüseyin Ketir, Ali Arslan Karagölü, Safiye Sinanoğlu, Aysun Varlı, Osman Kadiroğlu, Nazan Malaç, Mustafa Koparan, Ali Özcan Kocabaş ve Hüseyin Şakrucu.
37 Kişilik İl Delegeleri Şu İsimlerden Oluştu:
Osman Kahvecioğlu, Salih Kutlu, Aziz Saydam, Hilmi Körhasanoğulları, Süleyman Çevik, İbrahim Özgüç, Alime Barut, Erhan Uysal, Fatma Özaltun, Ayşe Dündar, Cavit Arslan, Meral Yalçınkaya, Mehmet Nazlı, Hüseyin Yıldız, Mustafa Ataş, Mustafa Yıldız, İsmail Aybasar, Bayram Uğur, Alper Tahir Tuğrul, Ahmet Türkay, Memduh Özdemir, Fatma Sultan Koparan, Abdullah Tüzmen, Ayşe Fazlıoğlu, Mustafa Türkay, Abdullah Gümüş, Aysun Varlı, Ayşe Tahtabaş, Ali Demir, Fatma Arıkan, Niyazi Nazdar, Hakan Ayverdi, Senem Aydoğan, Ferhat Çetin, İbrahim Çalışkan, Nuray Demir ve Ahmet Doğan

haberanamur006haberanamur007haberanamur008haberanamur005haberanamur004haberanamur002haberanamur003haberanamur001haberanamur009

Yapılan Yorumlar:1 Adet

  1. Aziz Saydam Yorumu:

    Hayırlı olsun, inşallah partimizi en iyi şekilde temsil edip daha da büyüteceğiz

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.