Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

Pankartlı Hatırlatma

05 Şubat 2022

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

Kılınç, “Bu Yol Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Sorumluluk Alanındadır” yazılı pankart astırdı.

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Yollarla ilgili gelen yoğun şikâyet üzerine bozuk yollara “Bu Yol Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Sorumluluk Alanındadır” yazılı pankart astırdı.

Anamur Belediyesinden konuyla ilgili gelen yazılı açıklama;

“Başkan Kılınç’tan Pankartlı Hatırlatma: “Bu Yol Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Sorumluluk Alanındadır”.

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Mersin Büyükşehir Belediyesinin sorumluluk alanında bulunan yollardan çok fazla şikayet gelmesi üzerine bozuk yollara pankart asarak Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne hatırlatmada bulundu.

19 Mayıs Caddesi, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi, Çevre Yolu ve İskele Mahallesinde uzun süredir alt yapı çalışması gerçekleştiren Mersin Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları bir türlü sonlandıramaması ve yağmurla birlikte yolların iyice kullanılamaz hale gelmesi Anamurluları isyan ettirdi. Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanında bulunan yollardan sürekli şikayet aldıklarını belirten Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç : “Hem Anamurlu hemşerilerimiz hem de bizler Mersin Büyükşehir Belediyesine ait yollardan şikayet almaktan yorulduk. Her gün onlarca vatandaşımız belediyemize başvurarak çalışma yapılan yollarla ilgili şikayetini bildiriyor. Her müracaata buranın Büyükşehir Belediyesine ait olduğunu söylüyoruz ancak vatandaşımız bizden çözüm üretmemizi bekliyor. Biz daha önce İlçe belediye meclisinde Büyükşehir Belediyesine ait olan ancak acilen yapılması gereken yolların Anamur Belediyesi tarafından yapılabilmesi için karar aldık. Bunu da Büyükşehir Belediyesine ilettik. Ancak kendileri bunu uygun görmediler, ‘biz yaparız’ dediler. Fakat ne bizim yapmamıza müsaade ediyorlar ne de kendileri yapıyorlar. Mersin Büyükşehir Belediyesinin hem buradaki yetkililerine hem de Mersin’de ki ilgililere defalarca bu yolu biran önce yapmaları konusunda uyarıda bulunduk. Ancak bir senedir somut bir adım göremedik. Bizde pankart asarak dikkatlerini çekmek istedik. Umarım pankartlı hatırlatmamız işe yarar ve yollar biran önce yapılarak vatandaşımızın mağduriyeti giderilir”. Dedi.

“İş Yaparken Çok Yavaş, Pankart Sökerken Çok Hızlılar”

Anamur Belediyesine bağlı ekipler tarafından asılan pankartların 1 saat içerisinde Mersin Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye araçları ile söküldüğünü belirten Belediye Başkanı Hidayet Kılınç: “Mersin Büyükşehir Belediyesi bir hizmeti hayata geçireceğinde kaplumbağa hızında ilerliyor. Ancak iş pankart sökmek olduğunda aynı belediyenin hızına yetişilmiyor. Bakın biz bu pankartları dün gece yarısı astık. Hiç bir görevini takip etmeyen Mersin Büyükşehir Belediyesi bizim ekibimizi takip ederek pankartları 1 saat içerisinde sökmüş. Pankartı sökmelerini çok önemsemiyoruz ancak aynı hızı görevlerini yerine getirirken de görmek istiyoruz” dedi.

haberanamur0032

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.