Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

Arıdeniz, 2021 yılı çalışmalarını değerlendirdi.

01 Şubat 2022

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

Cumhuriyet Halk Partisi Bozyazı İlçe Başkanı Baykal Arıdeniz parti yönetimi olarak 2021 yılında yaptıkları çalışmaları değerlendirdi.

Arıdeniz, beraberinde İlçe sekreteri Şenol Aysan, bilişim sorumlusu Nesim Topukçu, kadın kolları Başkanı Selime Aşman ve gençlik kolları İl başkan yardımcısı Volkan Arı ile birlikte bir kafede basına 2021 yılı çalışmalarını değerlendirdi.

Arıdeniz, doğal olarak önemli gün, hafta ve anma etkinliklerinin dışında alışılmışın dışında çalışmalar yaptıklarını belirtti. Arıdeniz’in 2021yılında özellikle alışılmışın dışında yaptıkları çalışmaları özetle şöyle sıraladı; “Pazar yeri ziyaretleri, Esnaf ziyaretleri, İlçemize yeni atanan görevlilere hoş geldin ziyaretleri, Mahalle muhtarlarını mahallesinde ziyaretler, Hal esnafını ve halde çalışanları ziyaret, (halde çalışan kadınlara 8 Mart’ta günün anısına çiçek dağıtımı), Büyükşehir daire başkanlarını ziyaret. Üyeleri evlerinde ziyaret ederek sohbet ettik. Anneler gününde mahallelerdeki annelere çiçek vererek kutladık. Pazar yerlerinde stant açıp partimizin iktidara geldiğinde yapacaklarını anlatan broşür ve maske dağıtımı yaptık. Uzak mahallelerde (Kızılca Ardıçlıtaş) vatandaşlarımızı ziyaret edip partimizin iktidara geldiğinde yapacaklarını anlatan broşür ve maske dağıtımı yaptık. Bir ziyaretimizde söz verdiğimiz oyun park grubunu Elmakozu mahallemize kurulumunu sağladık. Toros dağlarının yamaçlarındaki çobanlarımızı ziyaret edip partimizin tarım ve hayvancılık politikalarını anlattık. Sahildeki site yöneticilerini ziyaret ederek bilgi görüş ve önerilerini aldık. İlçemizde yeni doğan bebeklerini hayırlardık. Aydıncık ilçesi yangından zarar gören vatandaşlarımıza iletilmek üzere topladığımız yardımları Aydıncık ilçe Başkanımıza teslim ettik. İlçe merkezimizde parti eğitmenlerimiz öbek örgütlenme sorumlu partililerimize bilgilendirme eğitimi yaptı. Meme kanserinde erken teşhis konulu panel düzenledik. Gençlik ekibimizle doğa ve çevre bilinci ile kaynaşma etkinliği düzenledik. Narince ve Akcami mahallelerinde 10 haneyi ziyaret edip evde hazırlayıp götürdüğümüz yemekleri birlikte yedik. Tekmen ilkokulu 1 sınıf öğrencilerine kaşkol ve bere dağıttık. İl başkanını ziyaret ederek çalışmalarımız hakkında bilgi verdik”. Dedi

haberanamur0012haberanamur0031haberanamur0021

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.