GÜNDEM-YAŞAM Haberleri

Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

Özdemir, ‘Makama değil, hizmete talibiz’

23 Ocak 2022

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Ahmet Özdemir’ seçim öncesi son mesajı ve vaatleri.

Özdemir’in yazılı basın bülten:

“Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Özdemir: İlçe esnafının şikâyet ve talepleri ile ilgili olarak herkesle görüşüp diyalog kurabilen bir yönetim olacağız.

Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Ahmet Özdemir, 24 Ocak Pazartesi Günü Yıldız düğün salonunda yapılacak olan Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimi için gerçekleştirdiği adaylık çalışmalarını her geçen gün biraz daha hızlandırarak, odaya kayıtlı esnaf ve sanatkarlara yapacağı çalışmaları anlatıp, destek istemeye devam ediyor.
Özdemir, Bizler sizler için aday olduk. Makam için değil, hizmet için bu yola çıktık” dedi.
24 Ocak Pazartesi günü yapılacak olan Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimleri öncesinde başkan adayı Ahmet Özdemir ve ekibi, ilçe merkezindeki esnaflara ziyaretlerde bulundu. İlçedeki sanayi sitesi, merkez ve civar mahallelerdeki esnafları ziyaret eden Özdemir, yoğun ilgi gördü.
ESNAFLARDAN BÜYÜK TEVECCÜH
Esnaflar ise sürekli kendilerini ziyaret eden, sorunlarını dinleyen ve çözüm yolları noktasında bilgilendirmelerde bulunan Özdemir’e, seçim çalışmalarında başarılar diledi.
Seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ve hedeflerinin her geçen gün Esnaf ve Sanatkarların lehine projeler geliştirmek olduğunu dile getiren Ahmet Özdemir, Verdiğimiz sözler ve vaatler kesinlikle iki dudak arasından çıkan söz olarak kalmayacak. Ben ve ekibim bu yolda canla, başla çalışıyoruz ve çalışmalarımıza da görev bize tevdi edildiği takdirde ivedi bir şekilde başlayacağız. Hiçbir zaman iyi gün dostu olmayacağız. Kötü günleri de birlikte geçirecek, yaraları birlikte saracağız. Tüm esnaflarımız Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Odasının hizmetlerinden yararlanacaklar. Bundan böyle bir çok destek, hibe ve imkanlardan haberdar olacaklar. Ziyaret ettiğimiz her esnaf ve sanatkarımızla hep birlikte neler başarabileceğimizi konuşuyor, hasbıhal ediyoruz. Bizleri samimiyetle karşılayan, inandığımız yolda yanımızda duran esnafımıza tüm ekibim adına teşekkür ederim” dedi.
Seçimin demokratik bir ortamda çok olumlu geçeceğini de kaydeden esnaf ve sanatkarlar odası başkan adayı Ahmet Özdemir, “Tüm esnaflarımızın birlik beraberlik içinde olacaklarına inanıyorum. Esnaflarımızla birlikte tek yürek halinde bu seçime yürüyüp sonuca gitmemizin bilincindeyiz.
Katılımın yoğun olacağını umut ediyorum.
Yeter ki esnaflarımız, odaların sahip çıkarak, 24 Ocak 2022 de yapılacak olan seçimlerde oylarını kullansınlar. İlçemiz ve esnafımız için hayırlı olsun” dedi.

Ve vaatleri:

“*MAHALLELERİMİZDE ESNAFLARIMIZLA SABAH KAHVALTILARI ORGANİZE EDİP SORUNLARIN DİNLENMESİNİ SAĞLAYACAĞIZ.

*HER YILIN BELLİ BİR AYIN DA ESNAF BULUŞMASI YAPACAĞIZ.

*HİJYEN EĞİTİM KURSLARI VE İŞ SAĞLIĞI İŞ GÜVENLİĞİ KURSLARI ORGANİZE EDECEĞİZ.

*YENİ MESLEĞE BAŞLAYACAK OLANLARIN YARARLANACAĞI KOSGEB DEN VERİLEN HİBELERDEN YARARLANILMASI NOKTASINDA DÜZENLENECEK OLAN TOPLANTILARLA ESNAFIMIZI BİLGİLENDİRECEĞİZ.

*ÇEŞİTLİ FUARLAR SEMİNERLER VE PANELLERE ESNAFLARIMIZLA BİRLİKTE KATILIM SAĞLAYACAĞIZ.

*ESNAF ZİYARETLERİMİZİ AKSATMADAN GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ VE HER ESNAFIMIZIN SORUNUNU DİNLEYİP TALEPLERİNİ ALARAK, ÇÖZÜM ÜRETME NOKTASINDA EMEK SARFEDECEĞİZ.

*HER ZAMAN EĞİTİME DESTEĞİMİZİ ESİRGEMEYECEĞİZ İHTİYAÇ SAHİBİ ESNAFLARIMIZIN ÇOCUKLARINA İMKANLAR DAHİLİNDE BURS VERECEĞİZ.

*İŞ DÜNYASINDA CİNSİYET EŞİTLİĞİNE GÜÇ KATMAK İÇİN KADINLARIMIZIN ÜRETİME KATILMALARINI DESTEKLEYEREK DEVLETİMİZİN KADINLARIMIZA VERDİĞİ TEŞVİK İMKANLARI KULLANABİLMELERİ ADINA DANIŞMANLIK HİZMETİ VERECEĞİZ.

*ESNAFLARIMIZA KENDİ MESLEK DALLARI İLE İLGİLİ GEREKLİ KURUMLARLA GÖRÜŞEREK EĞİTİM KURSLARI VE EĞİTİM SEMİNERLERİ ORGANİZE EDECEĞİZ.

*ANAMUR SANAYİ SİTESİ İÇİN İLGİLİ KURUMLARLA GÖRÜŞMELER SAĞLAYARAK ALT YAPISI, YOLLARI VE GÜVENLİĞİ KONUSUNDA SORUNLARIN ÇÖZÜME ULAŞMASINI SAĞLAYACAĞIZ.

* KÜLTÜRÜMÜZÜN GEREĞİ OLAN ESNAFLARIMIZ ARASINDA BİRLİK VE BERABERLİĞİ, DAYANIŞMAYI ARTTIRACAĞIZ.

* AYRIM YAPILMAKSIZIN TÜM ESNAFLARIMIZA EŞİT HİZMET EDECEĞİZ.

*ODAMIZA GELEN BÜTÜN ESNAFLARIMIZ GÜLER YÜZLE KARŞILANARAK KREDİ, HİBE, RESMİ EVRAK VB. KONULARDA GEREKLİ İŞLEMLERİN YAPILMASI HUSUSUNDA YARDIMCI OLACAĞIZ.
ÖZELLİKLE KOOPERATİF KREDİLERİNDE EVRAK TRAFİĞİNİ EN AZA İNDİRMEK KONUSUNDA GEREKLİ ADIMLARI ATARAK ESNAFLARIMIZA BÜYÜK KOLAYLIK SAĞLAMIŞ OLACAĞIZ”.

haberanamur00115

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.