Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

İYİ Parti Mersin heyeti Anamur’da

21 Mayıs 2021

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

İYİ Parti Mersin Heyeti Anamur’da saha çalışması yaptı.

İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar, İYİ Parti Mersin Milletvekili Behiç Çelik, İYİ Parti Genel İdare Kurulu üyesi Burhanettin Kocamaz, İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Mehmet Türe, Mersin  Merkez İlçe Başkanları ile İl Yönetim  Kurulu Üyelerinin ilk  ziyareti İlçe  Teşkilatı  oldu.
İlçe  Başkanı Osman  Kahvecioğlu’nun, zorunlu olarak  Anamur dışında  olması nedeniyle, Mersin heyetini  İlçe  Sekreteri ve  Başkan Vekili  Salih  Kutlu ve Kadın Kolları Başkanı  Fatma  Özaltun Yönetim  Kurulu  Üyeleri ile  çok sayıda partili  karşıladı.
Millet İttifakı ortaklarından Cumhuriyet Halk Partisi Anamur İlçe Başkanı Durmuş Deniz programa katıldı.
İYİ  Parti  İlçe  Teşkilatı  Sekreteri  Salih Kutlu  yaptığı  konuşmanın  ardından, İlçe Başkanı  Osman  Kahvecioğlu’nun, neden  toplantıya katılamadığını içeren  mesajını  okudu.
Genel  İdare  Kurulu Üyesi ve  bir önceki dönem  Anamur Belediye  Başkanı Mehmet Türe yaptığı konuşmada, İYİ  Partisine  her geçen gün  katılımların  olduğunu belirterek; ”Genel Başkanımız  Sayın  Meral  Akşener hanımefendinin başlatmış olduğu” Gönül Seferberliği”   halk tarafından   da  ilgi  görüyor. İktidar yürüyüşünde Mersin’de Anamur’da Partimizi birinci parti yapmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz.
Vatanına, milletine gönülden bağlı, vatandaşlarımızın son umudu haline gelen İYİ Parti’mizi iktidara taşıyacağız. Buna gönülden inanıyoruz. Mersin il ve ilçe teşkilatlarımız, tam bir uyum içerisinde bu hedefe kilitlenmişlerdir. “şeklinde açıklamalarda bulundu.
Genel  İdare Kurulu  Üyesi  ve  Mersin Büyükşehir  Belediyesi  bir önceki  dönem  Belediye  Başkanı  Burhanettin  Kocamaz da yaptığı konuşmada, Genel Başkan Meral Akşener’in ülke genelinde başlattığı “Millet Bizi Çağırıyor”  sloganıyla   başlattığı  çalışmaların  vatandaşlarda  karşılık bulduğunu  belirterek, çalışmaların  il genelinde  devam  ettiğini  söyledi.
Sosyal Medya hesaplarından, parti çalışmalarını sık sık paylaşan İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Kocamaz;” Sizlerin de bildiği üzere yapılan anketlerde İYİ Partinin önemli bir ivme  kazandığı  açık  seçik  ortada. Genel  Başkan  Meral Akşener  hanımefendinin  ülke genelinde  başlattığı  çalışmalara, Mersin genelinde  devam ediyoruz. Amacımız bundan önce olduğu üzere, şimdide partimizin güçlenmesi daha ileri noktaya gelmesi için çaba  göstermeye  devam edeceğiz”  dedi.
GİK Üyesi  Kocamaz’ın ardından    söz alan İYİ  Parti İl Başkanı  Mehmet Dutar  ise siyasi hedefleri  olan biri  olduğunu belirterek;” Hedefleri olmayan  insanların başarısından söz edilemez. Bende her zaman hedefleri olan  biri oldum. Başarıya ulaşmanın yolu önünüze koyduğunuz hedeflere bağlıdır.  Benim hedefimde mensubu olduğum partimin iktidar olması için çalışmak, çalışmak çok çalışmak. Mersin’de partimizi birinci parti yaparak iktidar yürüyüşünde Mersin’de İYİ Partiyi birinci parti yapmak” Diye konuştu. İYİ Parti Mersin Milletvekili Behiç Çelik de, Ülkenin içine  düşürüldüğü  kötü  gidişatın, güçlendirilmiş parlamento  ile çıkacağını  ifade ederek;”  Ülkemizin içinde  bulunduğu  kaos ortamından  çıkması için ivedilikle  güçlendirilmiş  parlamentoya ihtiyacı.  Türkiye Cumhuriyeti  genellerle  idare  edilen, ben  yaptım  oldu  denilerek  yönetilen bir ülke olmak  çıkmak zorunda. Yaşanan  kaos  ortamının tek sorumlusu  tek adam rejimi. İYİ Parti olarak  iktidara  en yakın partiyiz. Partimizi  daha güçlü yapmak,  tek adam  rejiminden  kurtulmak  için partili  partisiz  tüm vatandaşlarımızın  oyuna  talibiz.”  Diye konuştu.
İYİ Parti Mersin heyeti, konuşmaların ardından partililerle birlikte ilçe başkanlığı binasından ayrılarak,  esnafları  ziyaret  ederek,  hatırlarını  sordu.

pic0081pic0071pic0061pic0053pic0043pic0026pic0033

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.