GÜNDEM-YAŞAM Haberleri

Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

CHP Kadın Kolları’nda yeni başkan Medine Tunç

19 Şubat 2020

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

19-subat-2020028CHP Anamur Kadın Kolları Başkanlığı’na Medine Tunç seçildi.
Parti binasındaki seçime, CHP Anamur İlçe Başkanı Durmuş Deniz, CHP Mersin Kadın Kolları İl Başkanı Pakize Esen, meclis üyeleri ve çok sayıda partili kadın katıldı.
Anamur İlçe Başkanı Durmuş Deniz, yaptığı konuşmada, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları seçiminin ardından 28 Mart’ta yapılacak kurultayla seçim sürecini tamamlayarak iktidara yürüyen kadro olarak çalışmaya başlayacaklarını söyledi.
CHP’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün birçok Avrupa ülkesinden önce Türkiye Cumhuriyeti’nde kadınlara seçme ve seçilme hakkını verdiğini ifade eden Deniz, “Bu doğrultuda kadına verdiğimiz önemi ortaya koymak için kadın delege sayımızı arttırdık. Önümüzdeki dönemde delegelerimizin yarısını kadınlardan oluşturacağız” dedi.
Kadının olduğu yerde disiplinin olduğunu ve başarının sağlandığını vurgulayan Deniz, “Siyaset kadın eli değecek ve iktidara kadınlarla yürüyeceğiz. Bugün bu salonda yüzlerce kadın bulunması bizleri gururlandırıyor. Bu seçimin hayırlı olmasını diliyor, herkese teşekkür ediyorum ve yeni yönetime başarılar diliyorum” diye konuştu.
Kadın Kolları Başkan Adayı Medine Tunç da kendisini destekleyenlere teşekkür ederek, “İlericiliğin ilk hedefini, kadın haklarını yüceltmek olarak gören, CHP’de kadın kolları başkanı olarak görev yapmaktan onur ve gurur duyacağım” dedi.
Kadınların siyasette önemli bir yeri olduğunu vurgulayan Tunç, şunları söyledi
“Kadının olduğu yerde her zaman sakinlik egemendir. Kadınların siyasetteki başarıları asla küçümsenemez. Toplumumuzun ve çocuklarımızın geleceği için kaygı duyan kadınlarımızı CHP saflarında mücadeleye katmak en büyük çabamız olacaktır. Kadının siyasal yaşamda ve toplumun her alanında özgür ve eşit birey olarak yerini almasını sağlamak için çaba gösteceğiz. Bütünleştirici olup herkesi kucaklayacağız. İlçe, mahalle hatta sokakta heyecanlı ve bilgili bir katın örgütüne şiddetle ihtiyaç olduğu bilinci içerisinde hareket edeceğiz.”
Konuşmaların ardından tek listeyle yapılan seçimde Medine Tunç, CHP Anamur Kadın Kolları Başkanı oldu. Kadın Kolları Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:
Yıldız Çiftçioğlu, Sevilay Akça, Nazan Hatipoğlu, Nurcan Erdoğan, Zeynep Geyikligil, Resmiye Özel Yiğit, Gamze Deniz, Emine Başkara, Sabriye Tok ve Gönül Koç.
Kadın Kolları İl Delegeleri ise şu isimlerden oluştu:
Medine Tunç, Neslihan Doğan, Özlem Ak, Ünzile Gölge, Aysel Akkuş, Emiş Tufan, Bahariye Kuş, Günay Keklik, Dursun Pelit, Şengül Tufan, Burcu Atalay, Zübeyde Özatlı ve Ferda Koz.19-subat-202001519-subat-202001619-subat-202002519-subat-202002619-subat-202002719-subat-202002919-subat-2020024

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.