GÜNDEM-YAŞAM Haberleri

Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

Durmuş Deniz’den teşekkür mesajı

01 Nisan 2019

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

1-nisan-2019004CHP Anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz, geçici sonuçların açıklanmasının ardından sosyal medyadan yaptığı açıklamayla sonucu değerlendirdi.
Deniz, Anamur Belediye Başkanlığı’na seçilen Hidayet Kılınç’ı tebrik ettiği açıklamasında şunları kaydetti:
“Saygıdeğer Anamurlu hemşehrilerim, ülkemizin tamamında olduğu gibi Anamur’umuzda da uzun bir maratonu geride bırakmış bulunmaktayız. 31 Mart mahalli idareler seçimlerini geride bıraktığımız şu saatlerde aday adaylığı sürecinden bu güne kadar geçen süreçte bizlere daima destek olan ve kucak açan büyük Anamur ailemize sonsuz teşekkür etmek istiyorum! Bu süreçte de daima yaşam felsefemiz olan ‘yüzde hoş bir tebessüm bırakma’ düsturuyla çaba sarfettik.. Büyük Anamur ailemin bizlere olan muhabbeti, sevgisi, tebessümü en büyük kazançların üzerindedir. Nitekim bununla da yetinmeyip ilçemizde Cumhuriyet Halk Partisi tarihinin en büyük oy oranı ve oy sayısı rekorunu da bizlere kırdırtmış bulunuyorsunuz.. Bu vesileyle bizlerin gece gündüz demeden yanında olan partili partisiz tüm dostlarıma teşekkür ediyorum!
Mersin’imiz ve Anamur’umuzda Adalet ve Kalkınma Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin bir ittifakı söz konusuydu, yine aynı şekilde Anamur’umuzda on yıldır belediye başkanlığı görevinde bulunan İYİ Partili bir adayın bulunmasına rağmen; ittifak olmadan, barış ve dürüstlük söylemiyle yola çıkan, adaylığı en geç açıklanan belediye başkan adayı olarak iki partinin ittifakı karşısında çok az bir oy farkımızın bulunuyor olması inanın bana mutluluk ve gurur veriyor. Çünkü sizler alın terleriniz ve helal oylarınızla 48 günde neler yapılabileceğini, bir ve beraber olunca nelerin üstesinden gelinebileceğini bana ve tüm Türkiye’ye gösterdiniz! Ömrümü adadığım Anamur’umun aynı dün olduğu gibi bugün de yarın da emrindeyim… Anamur’umuzda partimizin genel oy oranının çok üzerinde bir oy oranıyla bizlere verdiğiniz destek bizlere gösterdiğiniz değerin en büyük kanıtıdır…
Bu süreçte dualarını bizlerden hiç esirgemeyen anneme, yanımdan bir an olsun ayrılmayan ve daima destek olan eşim ve çocuklarıma hepinizin huzurunda çok çok teşekkür ediyorum.. Yine aynı şekilde partili partisiz gece gündüz bir adım ileriye gitmek için emek veren ve çaba sarfeden tüm dost ve akrabalarıma, partimin eski yeni tüm yöneticilerine çok çok teşekkür ediyorum!
Mersin’imize baharı getiren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’e başarılar diliyorum!
Anamur Belediye Başkanı seçilen Adalet ve Kalkınma Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi adayı Sayın Hidayet Kılınç Bey’e başarılar diliyor, Anamur’umuza kazandıracağı nice güzellikler temennisinde bulunuyorum.. Anamur bizim evimiz, yuvamız, yüreğimiz.. Dün olduğu gibi bugün de yarın da bu topraklarda olacak bu toprakların emrinde olacağım.
Saygılarımla..”

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Aziz Saydam: Harika bir oyun, Karacaoğlan hepimizin. Her yerde izi var. Bütün...
  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...