GÜNDEM-YAŞAM Haberleri

Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

Kılınç’a destek verdiler

27 Mart 2019

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

27-mart-2019011AK Parti’nin Anamur eski ilçe başkanları ve partinin ileri gelenleri ile belediye başkan aday adayları Cumhur İttifakı Anamur Belediye Başkan Adayı Hidayet Kılınç ile bir araya gelerek destek verdi.
Muşurup Sanat Sokağı’nda düzenlenen kahvaltıda Kılınç ile bir araya gelenlerden AK Parti Anamur İlçe Eski Başkanı Mehmet Doğan, “Burada Hidayet Bey’e destek vermek için bir araya geldik. Cumhur İttifakı’nın Anamur Belediye Başkan Adayı Hidayet Bey ile ilçemizi güzel günlerin beklediğini belirtmek istiyorum. Anamur’a daha iyi hizmetler yapılacağı inancını taşıyoruz” dedi.
AK PARTİ ANAMUR İLÇE BAŞKANI FEYZULLAH YILMAZ:
“İTTİFAK KARARINDA KİMSE HATA YAPAMAZ”
AK Parti Anamur İlçe Başkanı Feyzullah Yılmaz da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyonu doğrultusunda hareket etmenin önemine vurgu yaparak, şunları söyledi:
“Cumhurbaşkanımızın yolu benim yolumdur diyen kim varsa alınmış olan Cumhur İttifakı kararında zerre miskal hata yapamaz, yanlış yapamaz. Alınan karara, çizilen bu yol haritasına farklı bir yorum yapamaz. Biz memleketin geleceğiyle ilgili ortaya koyduğu vizyonla, 16-17 senedir yüzde 52 oyla vatandaşın teveccühünü kazanmış bir liderin teşkilat mensuplarıyız. Nöbetlerimiz boyunca bu vizyonun tersine bir davranış sergilemedik. Buradaki arkadaşlarımızın kendi çevresiyle, mahallesiyle bu işin sahibi olarak yürüdüğüne inanıyoruz. Bizler, geçmiş dönemde ve şu anda görev yapanlar olarak bu ittifakın ruhuna uygun olarak gerekli gayreti gösteriyoruz. Ayrımız gayrımız yok, beraberiz. Cumhurbaşkanımız ‘Bu iş mezara kadar’ diyorsa başka yorum yok. Herşey güzel gidiyor, Cumhur İttifakı’nın hedeflediği gibi gidiyor. İnşallah 1 Nisan’dan itibaren rabbim bize Anamur’a hizmet etmeyi nasip eder.”
AK PARTİ ADAY ADAYI AHMET DOĞAN:
“YÜZDE 60 OYLA KAZANACAĞIZ, AK PARTİ’DEN KİMSEYE ZERRE OY YOK”
AK Parti Anamur Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Doğan da “Ben baştan itibaren bu ittifakın olması gerektiğini söyleyenlerdenim. Gönlüm böyle istiyordu ve bunu başardık. AK Parti’nin 14 bin, MHP’nin 6 bin oyu var diyorlar. Ama biz 15 Temmuz akşamı tek yürek olduk, meydanlara çıktık. AK Parti’den oy isteyen belediye başkanına soruyorum; sen 15 Temmuz’da meydana bizim yanımıza geldin mi? Sayın Durmuş Deniz, sen o meydana gelip katkı sundun mu? Sunmadı. Şimdi AK Parti’den oy istiyorlar. AK Parti’nin adayı Hidayet Kılınç’tır. Bunu herkes böyle bilsin. AK Parti’den zerre koparamayacaklar. Bu millet ne diye size oy verecek, ne yaptınız da oy verecek? Bizim gönlümüz de ruhumuz da bu ittifaktır. Yürekten söylüyorum, bu iş bitti. Biz Anamur’da seçimi rekor oyla kazanacağız. Yüzde 60 oyla kazanacağız. Allah’ın izniyle herkes dimdik dursun, AK Parti’den zerre kimseye bişey yok. Hidayet Abi’den seçimi kazandığımızda belediyeye Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli’nin büyük birer resimlerini asmasını istiyorum” diye konuştu.
HİDAYET KILINÇ: “BU İŞ ARTIK TAMAMEN KOPTU”
Cumhur İttifakı MHP Anamur Belediye Başkan Adayı Hidayet Kılınç ise toplantıya katılanlara teşekkür ederek, şunları söyledi:
“Arkadaşlarımız zaten baştan beri bize destek veriyordu. Ondan zerre şüphemiz olmadı. Ama bugün resmi olarak bir araya gelip düşmanlarımız çatlasın diye resim vermek istedik. Yaptığımız çalışmalar ve gezilerimizde gördüklerimize dayanarak şuna net söylemek istiyorum, artık tamamen bu işin koptuğunu gördük. Anamur’un tüm sorunlarını biliyoruz. Cumhur ittifakının gücüyle hızlı bir şekilde projelerimizi gerçekleştireceğiz. Kamuoyu yoklamalarında Büyükşehir’de de seçimin kazanılacağı gözüküyor. Merkezi hükümet ve Büyükşehir’in de desteğiyle ilçemizin köy olmaktan çıkarıp 5 sene sonra marka bir ilçe yapmak üzere çalışacağız. Buraya katıldığınız için teşekkür ederim, birlik beraberlik böyle olur.”
Toplantının ardından Kılınç, Yılmaz ve beraberindekiler sokaktaki esnafları ziyaret ederek ‘hayırlı işler’ dileğinde bulundular.27-mart-201901227-mart-201901327-mart-201900227-mart-2019004

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.