Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

Ballı’ya veda yemeği.

22 Mart 2019

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

Bozyazı Kaymakamı Hayatı Taşdan, siyaseti bırakan Belediye Başkanı Mehmet Ballı onuruna veda yemeği düzenledi.

Bozyazı Kaymakamı Hayatı Taşdan, yerel seçimde aday olmayan ve siyaseti bırakma kararı alan Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı onuruna veda yemeği düzenledi.
Anemorion Hotel’de düzenlenen yemek öncesinde Bozyazı Belediye Başkan Yardımcısı Birsen Atılkan ve arkadaşları tarafından Başkan Mehmet Ballı için hazırlanan veda belgeseli gösterildi. Belgeselde Başkan Ballı, siyaseti bırakma kararını, anılarını, yaptığı hizmetleri anlatırken, vatandaşlar ve yöneticiler de Ballı’ya veda edip iyi dileklerde bulundu.
Bozyazı Kaymakamı Hayatı Taşdan, programda yaptığı konuşmada, Belediye Başkanı Mehmet Ballı ile tanıştığına ve birlikte çalıştığına memnun olduğunu belirterek, şunları söyledi:
“Öğretmen olması dolayısıyla, bir devlet adamı duruşu sergilemesi nedeniyle kendisiyle son derece rahat çalıştık. Aynı şekilde Belediye Başkan Yardımcısı Birsen Atılkan da bizimle uyum içinde çalıştı. Ne zaman, hangisini arasak elimiz boş dönmedik. Birsen Hanım’ın da emekli olacağını öğrendim. Her ikisine de teşekkür ederim.”
Bozyazı’nın kendi içinden çıkan değerlere sahip çıktığını ifade eden Taşdan, “Bozyazı halkı Mehmet Ballı’nın yaptığı çalışmaları unutmayacaktır ve kendisini hep saygıyla anacaktır. Başkan Mehmet Ballı’ya bundan sonrakı yaşamında sağlık ve mutluluklar diliyorum” dedi.
Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı da geriye dönüp baktığı zaman yaptığı en büyük hizmetin Bozyazı’da merhum başkan Gürsel Kavun’un başlattığı birlik beraberlik ve adaletli hizmet anlayışını sürdürmek olduğunu söyledi.
Bozyazı Belediyesi’nin imkanlarıyla yapılabilecek işlerin fazlasını yaptıklarını ifade eden Ballı, “Bozyazı Belediyesi’ni yok denecek kadar az bir borçla devrediyorum. Ancak benden sonra gelecek belediye başkanının durumuna şimdiden üzülüyorum. Çünkü, bu ekonomik sıkıntı böyle devam ederse bir yıl içinde Bozyazı Belediyesi araçlarını çalıştıramayacak duruma gelebilir. Şu anda herşey üç katına çıkmış durumda” dedi.
“Amacımız halkın rahat etmesidir” diye Ballı, “İnşallah benden sonra gelecek belediye başkanı daha iyi hizmet eder” şeklinde konuştu.
Ballı, konuşmasının sonunda yemeği düzenleyen Kaymakam Taşdan ile çalışma arkadaşları Belediye Başkan Yardımcısı Birsen Atılkan ve tüm belediye personeline teşekkür etti.
Konuşmaların ardından Kaymakam Hayatı Taşdan, Belediye Başkanı Mehmet Ballı ve emeklilik kararı alan yardımcısı Birsen Atılkan’a teşekkür plaketi verdi. Belediye Başkan Yardımcısı Birsen Atılkan da belediye çalışanları adına Başkan Mehmet Ballı ve eşi Fatma Ballı’ya çiçek ve hediye verdi.

pic003pic004pic002pic006pic007pic009pic001

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.