Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

Saray mahallesi Deniz ve ekibini ağırladı.

17 Mart 2019

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi’nin Anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz’in, Anamur halkında yarattığı sevgi ve samimiyet duygusu meydanlara yansıyor. Saray Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Deniz, kendisini bekleyen mahalleli tarafından sevgi seliyle karşılandı ve uzun süre ayakta alkışlandı.

SARAY MAHALLESİ’NE MÜJDELERLE GELDİ

Durmuş Deniz, CHP İlçe Merkez binasının da yer aldığı Saray Mahallesi’nde yapılan toplantıya Cumhuriyet Halk Partililerle birlikte yürüyerek ulaştı. Yoğun bir katılımın olduğu toplantı alanında Deniz,  mahalleli tarafından meşaleler eşliğinde coşkuyla karşılandı. Durmuş Deniz’in, eşi Derya Hanım’la toplantı başlamadan önce gelenleri tek tek selamlaması ve alandakilere “Hoş Geldiniz” demesi toplantı alanında sıcak bir ortam yarattı.

Durmuş Deniz, diğer toplantılarda olduğu gibi Saray Mahallesi’ndeki toplantıya da tüm meclis üyesi adayları ve CHP Anamur Belediye Başkanı aday adaylarıyla birlikte katıldı. Meclis üyelerinin, kendilerini tanıtması ve vatandaşı tek tek selamlamasının ardından Saray Mahallesi Muhtarı Tacettin Baz söz aldı. Baz, Durmuş Deniz ve ekibine başarılar diledi.

CHP Belediye Meclis Üyesi adaylarından Kimya Mühendisi Ozan Atalay ve Mimar Ali Oğuz, toplantıya başlarken söz alarak Saray Mahallesi’nin sorunlarından ve çözüm önerilerinden bahsetti. Saray Mahallesi’nin öne çıkan otopark sorunu için yer altına yapılacak olan katlı otopark projesi anlatıldı.

PAZAR YERİNİN ALTINA KATLI OTOPARK

Tüm konuşmaların ardından kürsüye çıkan Durmuş Deniz, tüm projelerini alandaki vatandaşla detaylı olarak paylaştı. Deniz, Saray Mahallesi için otopark ve içme suyu sorunlarının mutlaka çözülmesi gerektiğini vurguladı. Mahalledeki araç yoğunluğunu azaltmak için sadece otopark yapmanın yeterli olmayacağını, kent içi ulaşım olanaklarını artıracaklarını ve yollardaki araç sayısının azalmasını sağlayacaklarını belirtti.

ÇEVREYİ KORURKEN İSTİHDAM SAĞLAYAN  PROJELER

Durmuş Deniz toplantıda rakiplerine göre fark yaratan ve dikkat çeken projelerinden olan Selüloz Tesisi projesinden bahsetti. Muz seralarından çıkan atık muz gövdelerini kağıdın hammaddesine dönüştüren bir fabrika kuracaklarını anlattı. Çevrenin kirlenmesini engelleyen bu proje sayesinde, Anamur’un gençlerine iş imkanı sağlanacağını açıkladı.

Durmuş Deniz’in diğer çevreci projelerinden olan ‘Zirai ilaç atıklarının geri dönüşüm kutularında toplanma projesi’ de aynı şekilde yeni iş imkanları yaratma amacı taşıyor.

“BELEDİYEDE EKMEKLE OYNAMAK YOK, MAAŞA ZAM VAR”

Deniz ayrıca, belediyecilik döneminde belediyede daha önceden çalışan kimsenin işinden olmayacağına, hatta maaşlarına zam yapılacağına vurgu yaptı. CHP belediyelerinde hükümetin belirlediği tutar 2020 TL olan asgari ücretin 2200 TL olarak uygulanacağını, Ocak ayından itibaren hesaplanarak farkların da ödeneceğini hatırlattı.

Durmuş Deniz konuşmasının sonunda, Anamur’a hizmet eden tüm belediye başkanlarına teşekkür ederek ve diğer belediye başkan adaylarına başarılar dileyerek barışçıl kimliğini bir kere daha ortaya koydu.

29-kasim-2018-026-529-kasim-2018-021-529-kasim-2018-024-429-kasim-2018-004-27129-kasim-2018-001-43

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.