Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

Deniz seçim startını köyünden verdi.

04 Şubat 2019

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

Cumhuriyet Halk Partisi Anamur Belediye Başkan adayı Durmuş Deniz seçim startını Köyünden verdi.

Köy konağı önünde toplanan Akineliler Durmuş Deniz ve beraberinde gelen Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel ile katılımcıları kurban keserek karşıladılar. Gelen konuklara Akinelilerin geleneksel (Keşkek ve Dürüm) ikramından sonra programa geçildi. Saygı duruş ve istiklal marşını okunmasından sonra CHP İlçe Başkanı Turabi Yeşilçayır ve toplantıya katılan CHP aday adayı olmuş Meltem Eroğlu, Özgür Özuğur, Ayhan Güven ve Mustafa Bakır’a söz verildi. Aday adayları konuşmalarında centilmence geçen aday adaylığı sürecinin geride kaldığını belirterek “ Aday olduktan sonra görev aslında adaydan çok hepimizin. Hepimiz elimizi yaşın altına koymalıyız. Elimizden geleni yapmalıyız. Başaracağımıza inancımız tamdır. Martın sonu bahar” diye konuştular.

Söz alan Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, “ Cumhuriyet Halk Partisi parti yetkilileri ince elediler sık dokudular bütün Türkiye’de halkını kucaklayacak Belediyeleri yönetirken halkıyla ve oradaki sivil dinamikleler beraber yönetecek adayları belirlemeye gayret gösterdi. Burada hem Mersin Büyükşehir adayı hem de ilçe adaylarımız ve özellikle Anamur Belediye Başkan adayımız Sayın Durmuş Deniz halkın içinden köyden tarladan ve kırsaldan belediye başkan adayı olan bir arkadaşımız. Ben de Mersin’in bir köyünde doğan ve ailesi çiftçilik yapan, halen çiftçilikle uğraşan bir milletvekiliyim. Bunu Cumhuriyet Halk Partisi zaman zaman halktan uzak, halka yönelik politikalardan uzak diye eleştiriler getirenler var. Burada çok güzel örnekle karşı karşıyayız. Halkın içinden tarlasından köyünden bağından bahçesinden belirli makamlara biz Cumhuriyet Halk Partisi sayesinde geldik. Bize bu imkânları sağlayanlara teşekkür ediyorum. Ben hem çiftçilik hem de 11 yıl ziraat odası başkanlığı yapan bir evladınızım. Beni köyümden parlamentoya uğurladılar. Annelerim bacılarım köylülerim uğurladılar. Biz Sayın Durmuş Deniz’in Belediye Başkanı olması için Akine köyünden yola çıkıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun”.

Durmuş Deniz konuşmasında Akine’nin dayanışmanın imecenin ve kooperatifçiliğin öncüsü bir köy olduğunu belirtti. Deniz “ barış sevgi ve kardeşlik yürüyüşünü köyümüzden başlatıyoruz. Ne patimiz ne ilçemiz de ne köyümüzde bir Nisan itibariyle bir tane küs kırgın kalmayacak şekilde mücadelemizi yapacağız”. Deniz, “Rahmetli babamın söylediği bir söz var, ‘sevgi taşarsa yüreğinizden mutluluk eksik olmaz evinizden’ Çıktığım bu yolda ban destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim”. Diyerek tamamladı. Etkinlik Akine’li geçlerin müzik eşliğinde danslarıyla sona erdi.

17aralik2018010217aralik2018001417aralik2018003317aralik2018004317aralik2018005317aralik2018011117aralik2018002317aralik2018007317aralik2018009117aralik20180081

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.