Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

İyi Parti seçim startını verdi.

04 Şubat 2019

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

İYİ Parti Anamur İlçe Teşkilatı yerel seçimler için startını bu gün dualarla verdi.

Anamur İlçe Teşkilat Binasında gerçekleşen seçim toplantısına İYİ Parti Anamur Belediye Başkan Adayı aynı zamanda mevcut Belediye Başkanı Mehmet Türe,  İYİ Parti Anamur İlçe Başkanı Erdal Bulut, Belediye Başkan Yardımcıları, meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İstiklal Marşının Okunması, Saygı duruşu ve Kuran Tilaveti ile başlayan seçim startı programının sunumunu Meclis Üyesi Gazi Ahmet Türkay yaptı.

Konuşmaları ile büyük alkış toplayan Türkay “ Bizler bineceğimiz otobüsün 25 yıllık tecrübesine ve şoförüne güveniyoruz. Anamur’umuz adına da çok söze gerek yok Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Türe’nin yaptıkları yapacaklarının teminatıdır.” Dedi.

“Mustafa Kemal Atatürk’ün, Başbuğ’un Yolundayız.”

Toplantıda ilk sözü İYİ Parti Anamur İlçe Başkanı Erdal Bulut aldı.  Anamur’umuz için iki aylık seferberlik ilan ettiklerini belirten Bulut “ Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Bu süreçte korkmadan büyük bir cesaret onuru ile korkmadan bizleri temsil eden İYİ Parti Genel Başkanımız Meral Akşener’in sizlere selamını getirdik. Bizler şu anda bütün cesaretimizle, Mustafa Kemal Atatürk’ün, Başbuğ Alparslan Türkeş için bu davaya gövdemizi koyduk. Bizler Mersin’ de Burhanettin Kocamaz Başkanla, Anamur’ da Yiğit Evladımız Mehmet Türe ile  sizin karşınızdayız. Sizlerden başkanlarımıza sahip çıkmanızı istiyoruz.” Dedi.

Türe Başkana Sevgi Seli

Bulut’un ardından alkışlar eşliğinde sahneye çıkan İYİ Parti Anamur Belediye Başkan Adayı aynı zamanda mevcut Belediye Başkanı Mehmet Türe sevgi seli ile karşılaştı. Sık sık konuşmaları alkışlarla kesilen Türe  “ Değerli yol arkadaşlarım, öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Ben 10 yıldır sizlere laik bir belediye başkanı olmak için canla başla çalıştım.  Biz 10 yıldır birçok projeye imza attık. Sizler şahitsiniz, saysak belki saymakla bitiremeyiz. Bizler ben ve yol arkadaşlarım, halka hizmet hakka hizmet anlayışı ile kısa sürede birçok değişime imza attık. Mütevazı olmayacağız, 10 yılda 50 yıllık hizmet verdik. 2014 yılın da ise 25 yıllık tecrübesi ile Türkiye’nin en başarılı Belediye Başkanı olan Burhanettin Kocamaz ’la yollarımız kesişti. Sayın Burhanettin Kocamaz Başkanımızın ilçemize çok büyük hizmetler var, ve devam edecek, sayın başkanımıza da buradan bir kez daha teşekkür ederiz.

“Yaptıklarımız, Yapacaklarımızın, Teminatıdır.”

Tabi ki her aday en iyi ben yönetirim diye aday olur. Biz bu bağlamda ben söylediğimiz gibi şunu belirtmek isteriz. “Yaptıklarımız, Yapacaklarımızın, Teminatıdır.”   Her zaman dik durduk, dik duracağız. Bizim Partimizde çıkar ilişkisi yok, sevgi var iyilik var.  Söz konusu seçim olunca son aylarda cenaze, kuran ve düğünlerde kravatlı abiler görürsünüz. Beni bilirsiniz kardeşlerim, bizim bunlara ihtiyacımız yo0k. Biz zaten 10 yıldır vatandaşımızın, cenazesinde, kuranında, düğününde, iyi gününde kötü gününde hep yanındayız, olamaya da devam edecek. Bizim halkımızla ilişkimiz seçimden seçime değil, her zaman. “ dedi.

“ Gelin Damat Sürprizi”

Başkan Türe sahnede konuşurken  akşam  nişan merasimi gerçekleşecek olan  Belediye Personeli Mehmet Nazlı ve Nişanlısı sürpriz yaparak, nişan kostümleri ile katılım sağladı. Gelin Ve damadı sahneye çağıran Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe çifte destekleri için teşekkür ederken, mutluluklar diledi.

Toplantı, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’nin tebrikleri kabulü ve fotoğraf çekimleri ile son buldu.

17aralik2018004217aralik2018001317aralik2018002217aralik20180032

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.