GÜNDEM-YAŞAM Haberleri

Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

Kocamaz’dan Anamur’a ziyaret

08 Aralık 2018

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

8-aralik-20189008Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti’ye katılan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, partisinin Anamur İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.
Kocamaz, beraberinde İYİ Parti İl Başkanı Servet Koca ile birlikte geldiği Anamur İlçe Teşkilatı önünde İlçe Başkanı Erdal Bulut ve Belediye Başkanı Mehmet Türe tarafından karşılandı.
İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI BULUT: “BÜTÜN BELEDİYELERİ ALACAĞIZ”
Parti binası önünde düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan İYİ Parti Anamur İlçe Başkanı Erdal Bulut, İYİ Parti’nin Türk Milleti’nin iradesini temsil eden, korkmadan cesurca, bu ülkenin düzenini değiştirmek isteyenlere karşı halkın kurduğu bir parti olduğunu belirterek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’ın da katılımıyla partimiz Mersin genelinde iddiasını ortaya koymuştur. Bütün belediyeleri kazanarak iyi belediyeceliği sürdüreceğiz” dedi.
BELEDİYE BAŞKANI TÜRE: “3 YILLIK HASRET BİTTİ”
Belediye Başkanı Mehmet Türe de ‘Burhanettin Kocamaz başkanımız nihayet olması gereken yerde’ diye başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü:
“3 yıllık hasret bitti. Anamur iyi kalacak, Mersin iyi kalacak, Türkiye iyi olacak inşallah. Biz, Anamurlular olarak, Mersinliler olarak çok şanslıyız. Türkiye’nin en çalışkan, en başarılı, en dürüst büyükşehir belediye başkanı İYİ Parti saflarında. Mersin’in tüm teşkilatları kendisinin arkasındadır. 3 yıl boyunca hiç eğilmedim, hiç bükülmedim, hiç hesap yapmadım. Siyasi hesapları bir kenara bırakıp Anamur için, Mersin için, ülkem için elimden gelen her şeyi yaptım. 2014’te nerdeysem şu anda ordayım. Varlığım Türk varlığına armağan olsun. Ne mutlu Türküm diyene.”
İYİ PARTİ İL BAŞKANI KOCA: “KIŞIMIZ BİTTİ ÖNÜMÜZ BAHAR VE YAZ”
İYİ Parti Mersin İl Başkanı Servet Koca ise Meral Akşener gibi bir lidere sahip oldukları için mutluluk duyduklarını ifade ederek, şunları söyledi:
“Ne mutlu bize ki önümüze konan engelleri aşa aşa bu güne kadar geldik. Çok çileler çektik ama kış olmazsa baharın ve yazın gelmeyeceğini biliyorduk. Kışımız bitti, önümüz bahar ve yaz. Bunları hep birlikte yaşayacağız.
Sayın Burhanettin Kocamaz’a ‘Yörük Başkan’ diyorlar. İYİ Parti’nin Anamur İlçe Başkanı da yörük, Belediye Başkanı da yörük, İl Başkanı da yörük. Grup toplantımızda genel başkanımız da söyledi. Yörükler, inatlaşılmayacak, savaşılmayacak insanlardır. Dağlarda da gezer, ovaya da iner, şehirde de gezer. Biz sevdiklerimizle asla inatlaşmayız. Onları korur, kollar yüceltiriz. Anamur belediye başkanımız ilçemizi güzelleştirmek için 2 dönemdir çalışıyor. Kendisine de en büyük desteği büyükşehir belediye başkanımız veriyor. Bir süredir ayrı düşmüştük ancak şimdi Allah’ın izniyle yollar tekrar birleşti. Bugünden itibaren Anamur’da hizmet bekleyen yörüklere hizmet için seferber olacağız.”
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KOCAMAZ: “HERKESİN BİZİ ANLADIĞI DÖNEMDE PARTİMİZLE YOL AYRIMINA GELDİK”
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, konuşmasında, çok yoğun bir dönem geçirdiklerini vurgulayarak, şunları söyledi.
“56 aylık büyükşehir belediye başkanlığımız döneminde Türkiye’de 3 genel seçim, bir referandum, bir cumhurbaşkanlığı seçimi ve 15 Temmuz hain darbe girişimi gibi bu ülkeye kasteden alçakların bu millete yaşattığı o kabuslu geceyi yaşadık. Şimdi de ekonomik sıkıntılarla karşı karşıya olan bir ülkede hizmet yapmaya çalışıyoruz. Allah’a çok şükür ki verdiğimiz sözün hemen hemen tamamını her türlü olumsuzluğa rağmen hayata geçirdik. Kumpaslarla karşılaştık, eğilmedik, bükülmedik dimdik ayakta durduk. İlk gün ne söylediysek bugün de aynısını söylüyoruz. Geldiğimiz noktada malesef, herkesin bizi anladığı, herkesin bize sahip çıktığı bir dönemde kendi siyasi partimizle yol ayrımına geldik. Ama Allah’a çok şükür ki yine aynı yolda yürüyen, yıllarca birlikte mücadele ettiğimiz Türk milliyetçilerinin yeni bir kapısı vardı. Şu anda bizler de sizlerle beraber orada buluştuk.
“KÜFÜR VE HAKARETLERİ MİSLİYLE İADE EDİYORUZ”
Olayların detayına girmek istemiyorum. Ama şunu herkes bilmelidir ki 18 yaşındaki Burhanettin Kocamaz ne kadar davasına sadık, inançlı, Türkiye ve Türk milleti için nasıl bir sevda taşıyorsa bugün de aynı duyguları taşıyorum. Özellikle son bir haftadır İYİ Parti’ye girişimizden sonra birçok kendini bilmez bize saldırmaya başladı. Kötü söz sahibine aittir. Bize söylenen bütün hakaretleri, yapılan küfürleri misliyle söyleyenlere iade ediyoruz ve diyoruz ki Türk milliyetçileri her zaman bu ülkeye sahip çıkmak mecburiyetinde. Doğruları söylemek, eğilmemek, bükülmemek, birilerinin siyasi tahakkümü altına girmemek mecburiyetinde. Biz yıllardır bunu söylüyoruz, bunu savunuyoruz. Ama elbette birilerine de bizim söylemlerimiz ters gelebiliyor.
“BUGÜNDEN TEZİ YOK KOLLARI SIVIYORUZ”
Onun için diyoruz ki bundan sonra sesimiz daha da gür çıkacak. Bildiğimiz doğruları daha da dillendireceğiz. Ve inşallah sizlerin destek ve gayretleriyle yeniden bu göreve talip olurken Anamur’a nokta koymaya değil, virgül koymaya geldik. Bugünden tezi yok, kolları sıvıyoruz ve çalışmaya başlıyoruz. Cenab-ı Allah ‘Ben çalışana veririm’ diyor. Bunca yıldır hep hedefe odaklandık, çalıştık ve sizlerin de desteğiyle Allah bizi mahçup etmedi. Ben inanıyorum ki 31 Mart’ta da bu çalışmaların semeresini hep birlikte göreceğiz. Gazamız mübarek olsun. Çıktığımız bu yolda Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun, bizi boğmak, parçalamak isteyenlere fırsat vermesin. Birlik beraberliğimizi daim etsin ve mücadelemizde bizleri muvaffak kılsın.”
Konuşmaların ardından Bulut ve Türe tarafından Kocamaz’a Anamur’un 1980’li yıllarda çekilmiş bir fotoğrafı hediye edildi.
Kocamaz ve beraberindekiler, Belediye Başkanı Mehmet Türe’yi de ziyaret ettikten sonra Bozyazı’ya hareket ettiler.8-aralik-201890068-aralik-201890078-aralik-201890098-aralik-201890108-aralik-20189011

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Aziz Saydam: Harika bir oyun, Karacaoğlan hepimizin. Her yerde izi var. Bütün...
  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...