Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

Akşener, belediye ve İYİ Parti İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti

21 Ekim 2018

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

21-ekim-2018009İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Anamur Belediyesi’ni ziyaret etti.

Belediyede resimleri bulunan Anamurlu şehitler ve vefat eden belediye çalışanları için Fatiha okuyan Akşener, Belediye Başkanı Mehmet Türe’nin makamında yaptığı açıklamada, 24 Haziran’da partilerine Anamur ve Mersinlilerin gösterdiği teveccühe teşekkür ederek, “Yerel seçimde de Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Anamur’u kazanarak yerelde de iktidar olacağız” dedi.

Akşener’in Anamur programına genel başkan yardımcıları Ersavun Yücel, Müsavat Dervişoğlu, Yavuz Temizer, Genel Sekreter Cihan Paçacı, Mersin Milletvekilleri Behiç Çelik ve Hakan Sıdalı, Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Antalya milletvekilleri Ferudun Bahşi ve Tuğba Çokal, Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu, Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, İl Başkanı Servet Koca, Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın, Karaman İl Başkanı Zühtü Bahadır Baytaç ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Burak Öztürk çevre ilçelerin ilçe başkanları da katıldı.

Akşener ve ekibi, daha sonra Belediye Başkanı Mehmet Türe ile basına kapalı olarak bir süre görüştü.

İYİ PARTİ ANAMUR İLÇE TEŞKİLATI’NI ZİYARET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Anamur programı kapsamında partisinin ilçe teşkilatını da ziyaret etti. Burada İlçe Başkanı Erdal Bulut, yöneticiler ve partililer tarafından karşılanan Akşener’e özellikle kadınlar yoğun ilgi gösterdi.

İlçe Başkanı Erdal Bulut, açılış konuşmasında “Sayın genel başkanım. 24 Haziran sürecinde Türkiye’de en fazla imza veren ilçe olarak her zaman sizin yanınızda olacağız” dedi.

Çocuklar adına konuşma yapan Ege Çiçek de “Bizi köprüler, yollar, tüneller mutlu etmez. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ülkemizi bize böyle bırakmadı. Ülkemizi iyi bir şekilde yönetecek kişinin sayın Meral Akşener olacağına yürekten inanıyorum” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de 1946 seçimlerinden bile daha ağır şartlarda parti kurarak 24 Haziran seçimlerine katıldıklarını belirterek, şunları söyledi:

ÇOCUKLARINIZIN GELECEĞİ İÇİN BU HAREKETE KATILDINIZ

“Önce kurdurmayacağız dediler, sizin sayenizde biz bu partiyi kurduk. Sonra seçime sokmayacağız dediler, sizlerin direnciyle biz partimizi seçime dahil ettik. Kellemizle top oynaya oynaya 24 Haziran seçimlerine geldik. Kabinlerde kamera korkusuyla büyük tehditler ve şantajlara rağmen bu aziz millet direndi ve Türkiye tarihinde ilk defa bir siyasi parti bu şartlarda 7 ayın sonunda mecliste grup kurdu. Elbette hedeflerimiz çok yüksekti, bu sonuç bizi mutlu etmedi. Çünkü o kadar zor şeyleri başarmıştık ki. İl ve ilçe teşkilatlarına bir lira veredemik biz. Binaların kiralarını ödediler, içerisini sizler bir araya geldiniz, döşediniz. Her türlü tehdide rağmen geldiniz üye oldunuz. İl ilçe başkanı oldunuz, kurulları oluşturdunuz. Bunun için her birinize en derin şükranlarımı sunarak yaşayacağım. Çünkü bu yola bu günleri gördüğümüz için birlikte çıktık. Evlerimizde oturabilirdik. Ama Türkiye’nin kurucu iradesine savaş açıldığını, çocuklarımızın geleceğinin olmadığını gördünüz ve dimdik bu hareketin içerisine katıldınız. Fedakarların kurduğu, cesurların hareketidir İYİ Parti. Zindanlardan gelenlerin, ‘kanım aksa da zafer islamındır’ diyenlerin, ‘Ne mutlu Türküm diyene’ diyenlerin, Atatürk’ü birinci başbuğ bilenlerin yan yana geldiği, omuz omuza çalıştığı, direnç kültürünün sahiplerinin oluşturduğu bir partidir İYİ Parti. Tarımın öldürüldüğü, her gelirin betona gömüldüğü bir ekonomik anlayıştan ve Türkiye’yi müstemleke olmaktan kurtarmak isteyen insanların bir araya geldiği bir harekettir İYİ Parti.

MERSİN VE MANİSA BÜYÜKŞEHİR’İ ALACAĞIZ

Şimdi yerel seçime gidiyoruz. Partimiz anahtar partidir. İYİ Parti Adana, Mersin, Antalya gibi yerlerde yüksek oy aldı. Aldığımız 5 milyon oyun ağırlığına baktığımız zaman Yörükler İYİ Parti’ye destek vermiştir. Allah onlardan razı olsun. Yerel seçimlere yönelik bir iddia ortaya koyduk. Mersin ve Manisa büyükşehirleri alacağız. Anamur’u alacağız, Anamurla beraber ilçelerin çoğunu alacağız. Onun için 24 Haziran’dan sonra şehir dışında ilk açık hava toplantımızı Anamur’da yapıyoruz.

HESAPLARIMIZI GÖRDÜK, DEFTERLERİ KAPADIK, YOLA DEVAM EDİYORUZ

Partimiz demokrasi talebine inançla uyduğu için, o talebe uygun hareket ettiği için, seçim sonuçlarını değerlendirmiş ve 12 Ağustos’da olağanüstü seçimli kongresini yapmıştır. Bütün partilerin genel başkanları ne kadar başarılı olduklarını anlatıp gözlerini, kafalarını vatandaştan, teşkilattan çevirdiği bir süreçte biz seçimli olağanüstü kongremizi yaptık, hesaplarımızı gördük, defterlerimizi kapadık ve yola devam ediyoruz.

HAKARETLERE ASLA CEVAP VERİLMEYECEK

Şahsıma, genel başkan yardımcılarıma, milletvekillerimize, il ve ilçe başkanlarımıza ne söylenirse söylensin, hangi hakaret edilirse edilsin asla cevap verilmeyecektir. Biz kavga için gelmedik. Biz bu ülkeye iyi gelmek için yola çıktık. Herkes pek çok aidiyetinden feragat etti, pek çok imkanından fedakarlık yaptı. Cesur insanların, fedakar insanların oluşturduğu bu siyasi hareketin bir geleneği olacak ve o gelenekte şudur; kem sözlere dönüp bakmayacak. Kem söz sahibine aittir. Biz meydan okuyanların gereğini yapmasını söyleriz ama asla ve kesinlikle kimseyi incitecek, sahada insanları birbirine düşürecek tek kelime etmeyiz, etmeyeceğiz.

TEK MUHATABIMIZ AK PARTİ VE ERDOĞAN’DIR

Teşkilatlarımıza da net bir şekilde söylüyorum, artık bizim sadece bir muhatabımız var o da AK Parti hükümeti ve sayın Erdoğan’dır. Muhatabımız ve rakibimiz odur, geri kalan siyasi partilerle uğraşmayacaksınız. Şehirlerde A partisi, B partisi, Z partisi şeklinde de birbirinizi kırmayınız. Dostluklarınızı sürdüreceksiniz. Belediyeleri daha iyi yapacağımızı, iyi belediye başkanları çıkaracağımızı söyleyerek, seçmenle konuşacağız. Şahsileştirmeyeceksiniz, karşı tarafın şahsi meselelerine göz ucuyla bile bakmayacaksınız. Göreceksiniz ki 31 Mart’ta Anamur başta olmak üzere Mersin Büyükşehir’i de alacağız.”21-ekim-201800621-ekim-201800821-ekim-201801121-ekim-201801221-ekim-2018014

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.