GÜNDEM-YAŞAM Haberleri

Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

MHP Mersin adaylarını tanıttı

26 Mayıs 2018

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

26-mayis-2018032MHP Anamur’da Mersin milletvekili adaylarını tanıttı.

MHP Anamur İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen toplantıya, İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, İl Başkan Yardımcısı Ramazan Yalçın, İl Kadın Kolları Başkanı Berin Altıntaş, Ülkü Ocakları İl  Başkanı Gökhan Demir, Milletvekili  adayları Olcay Kılavuz, Baki Şimşek, Bekir Özsu, Uğur Kılınç, Oğuzhan Güngör, Mehmet Ali Gökmen, Kürşat Türker Ercan, Hayal Funda Önder, Dilek Uslu Var, Mustafa Yalçın, Mehmet Büyüktatlı, Yunus Kızıl ve Hasan Tarkan  Gündoğmuş, Anamur İlçe Başkanı Ahmet Karan, Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Batun, Kadın Kolları  Başkanı Selvi Gümüş ve partililer katıldı.

Toplantının açış konuşmasını yapan MHP İlçe Başkanı Ahmet Karan, MHP lideri Dr.Devlet Bahçeli’nin yol haritasının Ülkücüler için olduğu kadar ülke içinde önemli olduğunu  kaydederek; ‘Liderimiz sayın  Dr. Devlet Bahçeli  ülkenin içinde  bulunduğu  zorluktan çıkması için  her zaman   rehberlik  etmiş, zorluklardan çıkış yolunu göstermiştir. Bu gün gelinen noktada anlaşılıyor ki bu sistem bize Türk Milletine en uygun sistem. Başbuğumuz Alparslan Türkeş de yıllar önce bunu gündeme getirmişti. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk Milleti Ülkücü kadrolara mecburdur. Biz Ülkücüler, ülkemizin bekası için her türlü zor şartlarda  görevden  kaçınmamış, bundan sonra  böyle  olacak” dedi.
MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli de ”Anamur’un ülkü devi Lütfü Özdemir ağabeyimi rahmetle, minnetle, dua ile yad etmek istiyorum ” diyerek başladığı konuşmasında, Anamur’da ihaneti yaşadıklarını belirterek, “Ağaçtaki urlar temizlendi. Bir ağacı budarsanız daha gürleşir.  Kan emiciler aramızdan gitti. Herkes ihanet edenlerden Belediyeyi geri alacağımıza inansın” dedi.
MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz da “Burada siyasetten önce Allah rızası için gerçek manada yüreğimizi ortaya koyarak dertleşiyoruz. Etrafımıza ihanet duvarları örülmüş, biz ya bu duvarları patlatacağız, ya bu oyunları bozacağız, ya da bu hainleri ezip geçeceğiz.  Allah muhafaza öbür türlüsünü söylemek istemiyorum. Öbür türlüsü nedir? Bir Suriye örneğidir..! Irak örneğidir..! Hatırlayın Bodrum sahiline vuran bir Aylan bebek örneği vardır; savaştan kaçıp gelerek Türkiye’de bir yaşam mücadelesi veriyor ve deniz yolculuğuyla bir umuda açılıyor, maalesef hayatını bu uğurda kaybediyor.Çok değerli hemşerilerim hepinizin başımızın üstünde yeriniz var.  Hepiniz Anamızsınız, Babamızsınız bacımızsınız, kardeşimizsiniz, vatansızlık çok zor bunu asla unutmayalım.
Değerli dava arkadaşlarım, devletin yetkilisi Cumhurbaşkanı, başbakanı farklı bir partiden gelmiş olabilir, ama sonuçta bizim de Cumhurbaşkanımız bizim de Başbakanımızdır. Dolayısıyla devlet dardayken, millet zordayken, Sırtımızı dönemeyiz.. Biz Türk milliyetçilerinin önceliği vatanımızdır, devletimizdir. Dolayısıyla bu oyunları gören liderimiz Sayın Devlet Bahçeli şer odaklarının ve içerdeki maşalarının da oyunlarını çözmüştür” şeklinde konuştu.26-mayis-2018031

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.