Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

Afrin’deki askerler için fetih duası yapıldı.

26 Ocak 2018

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

Afrin’de görev yapan askerlerimiz için fetih suresi okundu, kuran-ı kerim tilaveti yapıldı ve dualar edildi.

Türkiye Cumhuriyeti güvenlik sınırlarının korunması ve terör örgütlerinden arındırılması için  Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından Suriye’nin Afrin şehrinde başlatılan “Zeytin Dalı” harekâtı kapsamında görev yapan kahraman Mehmetçiklerimiz için Anamur İYİ Parti İlçe Teşkilatında fetih suresi okundu, kuran-ı kerim tilaveti yapıldı ve dualar edildi.

Programa Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, İYİ Parti Anamur İlçe Başkanı Erdal Bulut, İYİ Parti Bozyazı İlçe Başkanı Süleyman Özaydın ve vatandaşlar katıldı. Fetih Suresi, Kuran-ı Kerim tilaveti ve okunan dua sonrası konuşan İYİ Parti İlçe Başkanı Erdal Bulut; “Öncelikle bu vatanı canı pahasına koruyan, kollayan Mehmetçiklerimiz ve Polislerimizden Allah razı olsun. Bildiğiniz üzere “Zeytin Dalı Operasyonunda” Türk Silahlı Kuvvetlerimiz havadan ve karadan operasyonları devam ediyor. Bu operasyonda savaşan kolluk kuvvetlerimiz için bir aradayız. Bu ülkeyi kimsenin bölemeyeceğini küçük yaşlarda okullarda ‘’Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun’’ diyerek biliyorduk. Katılımlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe Konuşmasında; “Çok değerli İlçe Başkanlarım çok değerli hanımefendiler, beyefendiler güzel bir sebep ile birlikteyiz hocalarımıza teşekkür ediyorum, güzel bir fetih suresi dinledik.

Üç kıtaya hükmetmiş ecdadımızın Anadolu’ya sıkışmış son vatan toprağından dışarıdaki güçlerin içerideki hain iş birlikçileri maşa olarak kullanarak Anadolu topraklarından bizi söküp atmak, kardeşi kardeşe kırdırmak ve İslam’ın son ordusunu darmadağın etmek niyetindeler.

Karşımızda ne kadar Türk düşmanı ülke varsa, süper güç varsa alenen destekledikleri artık bir helikopter ve uçakları dışında her şeylerinin olduğu bir yerde Mehmetçik savaşıyor. Biz hiçbir zaman başkalarının topraklarını işgal etmeye gitmedik, biz sadece misak-i milli sınırlarımızı korumaya gittik. Şuandaki mücadele bir siyasi partiye mal edilemez, olası bir başarıdaki bir kişinin ve bir siyasi partinin olamaz, inşallah olmayacak ama olası bir başarısızlıkta bir siyasi partiye mal edilemez, çünkü karşımızda 7 düvel var. Şuanda bu devleti hangi parti yönetirse yönetsin karşımızda aynı düşman var, aynı güçlükler var aynı zorluklar var.

Asil Türk milletini son kara parçasından da atmak niyetindeler,  burada bugün siyaset yapmıyoruz, burada bugün Türkiye Cumhuriyetimizin, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin başlatmış olduğu  ‘Zeytin Dalı Harekâtı’ için orada çarpışan Mehmetçiklerimize Kuran-ı Kerim okutmak için toplandık. Yaptığımız dualar hayırlılara vesile olsun, programa katıldığımız için teşekkür ediyoruz.” dedi.

18-ocak-2018004218-ocak-2018003218-ocak-20180021

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.