Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

Fuar Değerlendirme toplantısı yapıldı.

19 Ekim 2017

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

4. Tarım ve Gıda Fuarı’nın değerlendirme toplantısı Belediye Meclis salonunda yapıldı.

25-28 Ekim tarihleri arasında Şehit Uzman Çavuş Atanur Bal Kapalı Fuar Merkezinde yapılacak olan 4. Tarım ve Gıda Fuarı’nın değerlendirme toplantısı gerçekleşti.

Toplantıya Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Feridun Torunoğlu, Anamur Muz-Bir Başkanı Mehmet Güzel, CNR Temsilcisi Mustafa Başer, Anamur İlçe Tarım Müdürü Hüseyin Niyazi Sarıoğlu, Muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Belediye Meclis Salonu´nda yapılan toplantıda konuşan Belediye Başkanı Mehmet Türe, “Sorumluluğu üstlenip bu güzel Anamur´a bir şeyler katmamız gerekiyor. Festivallerimizle, fuarlarımızla, yerel yönetimle çok kıt imkânlarla da olsa en iyi pozisyondayız. Nefsimizi bastırabildiğimiz sürece başarılıyız. Ben bu sene çok daha mutluyum, umutluyum. İyi bir yoldayız. Kazanan Anamur olacak. İlçe gıda ve tarım fuarında hep beraberiz. Hatalar, eksikler olabilir, bunları hep birlikte kapatacağız. Birlikte tek bilek olacağız.” dedi.  Muhtarlara, “Çevrenizde, köyünüzde ne kadar insan varsa getirin.” diyen Türe, Anamur Gıda ve Tarım Fuarı başta olmak üzere her etkinlikte birlik ve beraber olmamız gerektiğine dikkat çekti.

ANTSO Başkanı Feridun Torunoğlu da odaya kayıtlı Anamur Gıda ve Tarım Fuarı´na katılacaklar konusunda bilgi verdi. “Amacımız bu seneki fuara daha çok katılımın olmasını sağlamak.” Diyen Torunoğlu,  Anamur için herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini vurguladı.  Toplantıda, Canan Karatay´ın fuara geleceği konusu da ele alındı.  Canlı yayın yapılıp yapılmayacağı konusuna da değinildi. Anamur Tarım İlçe Müdürü Hüseyin Niyazi Sarıoğlu, “Canlı yayının maliyeti yaklaşık 60 -70 bin TL olduğuna dikkat çekti ve aşağı çekilmesi için görüşmelerin devam ettiğini söyledi. Bu konuda görüşmelerin devam ettiği ifade edildi. Muz-Bir Başkanı Mehmet Güzel de, fuarı takip etmek üzere 20 civarında gazetecinin Anamur´a geleceğini, gazetecileri ağırlama görevinin kendilerinde olduğunu söyledi.  CNR Temsilcisi Mustafa Başer, “Türkiye´nin ulusal düzeyde en iyi firmaları bu sene fuarda olacak. Bu yapılan en iyi ilçe tarım fuarı. Muhtarlarımızdan ricamız çiftçileri bu fuara yönlendirmeleri.” diye konuştu.

haber-00111haber-0037haber-0028haber-0046haber-0054

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.