Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

Kocamaz, 4 ilçenin muhtarlarıyla buluştu

18 Ekim 2016

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 19 Ekim Muhtarlar Haftası dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen akşam yemeğinde muhtarlar ve eşleri ile bir araya geldi.

Muhtarlar Haftası dolayısıyla düzenlenen yemeğe Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın yanı sıra MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, Aydıncık Belediye Başkanı Ferhat Aktan, ilçe başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar ve aileleri katıldı.

Anamur, Bozyazı, Aydıncık ve Gülnar ilçelerinden 125 muhtarın aileleri ile birlikte katıldığı yemekte bir konuşma yapan Kocamaz, “Bugün Muhtarlar Haftası’nın ilk günü ve biz de bu özel gün vesilesiyle bütün muhtarlarımızla bir arada olalım istedik. Her zaman iş konuşmayalım biraz da neşeli bir ortamda kaynaşalım, birleşelim, sohbet edelim düşüncesiyle böyle bir akşam düzenledik” dedi.

“Beceremediğimiz tek şey yalan söylemek”

Mersin genelinde hizmet veren her belediyeye siyasi parti ayrımı yapmaksızın, gece ve gündüz demeden çalışıp hizmet verdiklerini söyleyen Başkan Kocamaz, konuşmasının devamında “Dağ taş, uzak yakın demeden her yere hizmet götürmenin gayreti içindeyiz. Biz hiçbir belediyeyi diğerinden farklı görmüyoruz. Tüm belediyelerimiz bizim için baş tacı. El ve gönül birliğimiz ile Mersin her geçen gün biraz daha değişiyor ve gelişiyor. Tabi ki yılların ihmalini iki buçuk yıl gibi bir sürede çözüme kavuşturmak mümkün değil. Biraz sabrınıza ihtiyacımız var. Fakat şunu herkes bilsin ki, MHP’li belediyeler verdiği sözü son noktasına kadar yerine getirir. Bizler her şeyi bilir, beceririz. Bizim beceremediğimiz tek şey yalan söylemek” ifadelerine yer verdi.

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek de yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik içerisinde Mersin’e hak ettiği tüm hizmetlerin verileceğini belirtti.

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ise Aydıncık, Bozyazı, Gülnar ve Anamur muhtarlarını bir arada görmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “4 ilçenin muhtarlarını bir arada görmekten son derce memnun oldum. İlçelerimizin bu birlikteliğini görmek beni çok mutlu etti. Hizmetler konusunda çok şey söylemeye gerek yok. 30 Mart öncesi ne söz verdiysek, hepsi yerine gelecek. Başkanımız ve ekibiyle yeni başarılarla hizmetleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Muhtar derneklerini temsilen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a Anamur Yeşilyurt Mahalle Muhtarı İsmet Baki, Aydıncık Duruhan Mahalle Muhtarı İsmail Aydın, Bozyazı Tekeli Mahalle Muhtarı Süleyman Fidan ve Gülnar Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Selik tarafından Türkiye Şehit Aileleri ve Gazileri Vakfı’na plaket bedeli karşılığı yapılan bağış makbuzu takdim edildi.

Gece sonunda sahne alan Mersin Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası’nın seslendirdiği türküler ile muhtarlar ve aileleri gönüllerince eğlenirken, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ve Aydıncık Belediye Başkanı Ferhat Aktan’ın sahneye çıkarak türkü söylemesi renkli görüntülere sahne oldu.

haberl0011haberl0021haberl003haberl0041haberl0051haberl006haberl007

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.