Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

Kocamaz: “Bu şehri, bu ülkeyi en son milliyetçi hareketçiler terk eder”

04 Ağustos 2016

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

4-agustos-2016001Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Ankara’ya gidişimizi fırsat bilen, maalesef bizim hata yapmamızı bekleyen bir grup muhalif basın, adeta biz Mersin’den kaçmışız gibi insanlarımızı yanlış bilgilendirmeye kalktı. Şunu herkes bilmediler ki bu ülkeyi, bu şehri en son Milliyetçi Hareketçiler terk eder” dedi.

Kocamaz, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı ile birlikte taş bina önünde toplanan vatandaşlara seslendi.

Ülkenin yaşadığı zorlu süreçte demokrasiye, cumhuriyete ve Mersin’e sahip çıkan Mersin halkına teşekkür eden Kocamaz, “15 Temmuz dosta, düşmana, herkese bir şey öğretti. Artık bu ülkede ihtilal dönemleri bitmiştir. Bu ülkede hiç kimse demokrasiyi askıya alamayacaktır. Bu millet bu şekilde bayrağına, devletine ve demokrasiye sahip çıktığı sürece, bu ülkeyi parçalamak isteyen hainler hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır” dedi.

Kocamaz, MHP’nin Ankara’daki grup toplantısına katıldıklarını belirterek, şunları söyledi:

“Salı günü partimizin grup toplantısı vardı. Ayrıca Belediyemizle ilgili takip edeceğimiz işler nedeniyle Ankara’daydık. Genel Başkanımızın konuşmalarını dinlemek üzere Çukurova’daki tüm MHP’li belediye başkanlarımızla grup toplantısına katıldık. Ankara’ya gidişimizi fırsat bilen, maalesef bizim hata yapmamızı bekleyen bir grup muhalif basın, adeta biz Mersin’den kaçmışız gibi insanlarımızı yanlış bilgilendirmeye kalktı. Şunu herkes bilmediler ki bu ülkeyi, bu şehri en son Milliyetçi Hareketçiler terk eder. Çünkü biz yıllardır bu ülkenin bekası için can veriyoruz, kan veriyoruz ve demokrasi mücadelesi veriyoruz. Dolayısıyla demokrasiden ayrılmamız, cumhuriyeti göz ardı etmemiz düşünülemez, onun için diyorum ki ‘Sonuna Kadar Demokrasi, Sonsuza Kadar Cumhuriyet.”

Bazı gruplar tarafından sosyal medyada insanların kafalarını karıştırmaya yönelik paylaşımlar yapıldığını söyleyen Kocamaz, “Bu süreci fırsat bilen bazı demokrasi düşmanları, ihanet şebekeleri Burhanettin Kocamaz’ın bir an evvel görevden alınması ile ilgili sosyal medyada insanlarımızın kafalarını karıştırmaya çalışıyorlar. Ben 62 yaşındayım, 23 yıldır Tarsus ve Mersin’de hemşehrilerime hizmet vermeye çalışıyorum, ben bu günlere alnımın akıyla geldim. “Birileri ‘Başkan Kocamaz MHP’ye sığındı’ demiş. Ey cahil, biz MHP’de doğduk, bugüne kadar MHP’de olduk, olacağız ve MHP’de öleceğiz. Orası bizim yuvamız, MHP bizim yuvamız. Sizler fitne, fesat ve dedikoduyla bizi yuvamızdan ayırmak düşüncesindeyseniz yanılıyorsunuz. Biz geçmişte neysek, dün neysek bugün oyuz, Allah’ın izniyle yarın da o olacağız” dedi.

Kocamaz, konuşmasının sonunda, “Biz bu ülkenin sigortasıyız. Biz ölürsek Türkiye ölür. Bazıları bizi kendilerine benzetmeye çalışıyor. Oysa biz bu camiada doğduk, büyük milletimize hizmet ediyoruz. İnşallah Cenab-ı Allah ömrümüzü sonlandırınca da bu camiayla birlikte kara toprağa gireceğiz. Biz kendimize ‘Bozkurt’ diyoruz, ‘Ülkücü’ diyoruz. O bizi kendilerinden zannedenler, bu ülkede kaos çıkaracağımızı zannedenler bir kere daha hatırlasınlar, biz bu ülkenin sigortasıyız. Bozkurt’un tüyü dökülse de huyu değişmez. Biz Türk milliyetçisiyiz. Doğudan batıya, kuzeyden güneye bu topraklar üzerinde yaşayan herkes Türk milletinin eşit bir vatandaşıdır” ifadelerini kullandı.4-agustos-20160054-agustos-20160064-agustos-20160074-agustos-2016002

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.