GÜNDEM-YAŞAM Haberleri

Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

Anamur CHP Basın Mensuplarına İftar yemeği verdi

19 Eylül 2009

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

chpyemek-1
Cumhuriyet Halk Partisi Anamur İlçe Başkanı ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı, basın?a iftar yemeğinde, İlçe Başkanı Şafak Doğan bazı açıklamalarda bulundu. Doğan, genel politikalara değindikten sonra Belediye Başkanı Türe?nin meclisten yetki alarak Belediyeye ait arsaları satmaya çalışmasını, Belediye içinde bazı kişilerin yetkilerini kötüye kullandığını, Enkaz devraldım politikalarını ve Başkana sorulan sorulara bu güne kadar cevap vermemesini eleştirdi.
Doğan,? Bilindiği üzere şu anda belediyemiz kent içindeki iki arsadan birini satış için ihaleye çıkarmış, diğeri içinde satış kararı almıştır. CHP? li meclis üyelerinin satışa karşı olmalarına rağmen böyle bir karar alınmıştır. Bir belediye meclis üyesinin belediye başkan vekili yaptığı sırada başka bir inşaat mühendisinin fenni mesullüğünü iptal ederek kendinin fenni mesullüğü alması akla başka şeyler getirir. Yapılan açıklamalarda 24 milyon TL borçla devralındığını söyleyerek enkaz edebiyatı yapılmaktadır. Bu borcun 20 milyon TL 40- 50 yıl gibi uzun bir dönemde ödenecek ilçeye yapılan alt ve üstyapılardan dolayı Belediyenin kuruluşundan bu yana süre gelen iller bankasına olan borçtur? şeklinde konuştu. Doğan Başkanın meclis üyelerine kaba davrandığını bu davranışı nazik kişiliğine yakıştıramadığını da vurgulayarak, bu göne kadar kendisine sorulan soruları cevaplamasını beklediklerini de sözlerine ekledi.
chpyemek

Yapılan Yorumlar:1 Adet

  1. ortakduyu Yorumu:

    Çağdaş kent platformunun 08 mart 2009 kaplan sinemasında kent çalıştayına ait düzenlediği toplantda:Yanlış anımsamıyorsam Sayın Belediye Başkaınının 20 yıldır Anamurdan uzakta, Anamur hasreti ile yaşadım.Hep Anamur için ne yapabilirim diye düşündüm dediğinde; Büyük vatan şairinin;”Ölmek kaderde var bize ürküntü vermiyor,lakin vatandan ayrılışın ıstırabı zor.” sözlerini anımsardım.Sayın belediye başkanına duygusal yaklaşırdım.Ancak belediye arazilerinin bir bir satışa çıkartılması kararları alındığı bu günlerde Sayın Başkanın Anamur için ne yapabilirim düşünceleri şimdide bizleri kara kara düşünceye sevk etmiştir.Satış kakarı alan Belediye Mejlis üyelerininde umarım gelecekte bu kararın altında vijdanları sızlamaz.

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.