Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

Başkan Türe, halkla kucaklaşıyor

26 Şubat 2014

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

nhpphntmyl001Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Belediye Meclis Üyesi Adayları ile ikinci dönemin planlarını yapıyor.

Hayata geçirdiği Hanımeli İhtiyaç Bankası, yeni Cumhuriyet Meydanı, Belediye Sosyal Tesisleri, Kapalı Pazaryeri, Üst Geçit, Geri Dönüşüm Tesisi, Konak Restorasyonu, Anamurkart, Dijital Su sayaçları gibi önemli projelere yenilerini eklemek isteyen Başkan Türe, tecrübeli isimler ile gençleri bir araya getirdiği yeni ekibiyle kolları sıvayarak planlamalar yapıyor.

Belediye Meclis Üyesi Adayları Ali Rıza Kibrit, Ahmet Öğür, Hatice Bozkurt Kılınç, Ahmet Türkay, Berna Bahar Neara, Hasan Ali Sarıca, Sezai Şimşek, Derya Tuna, Uğur Güngör, Ayhan Yıldız, Ahmet Karan, Ali Rıza Bulut, Ersoy Nizamoğlu, Ümit Gök, Mesut Aydın, Necati Göz, Fatma Alçın, Nuran Kutan, Ömer Günhan Yıldırım, Gülhan Kül, Havva Kara, Zeki Erdem ve Hanife Aydın ile birlikte yeni projeler üzerine çalışan Başkan Mehmet Türe Anamur’a hizmet için bir beş yıl daha vatandaştan yetki istediklerini ifade ederek, bu yetkiyi aldıkları takdirde hemen çalışmalara başlayacak şekilde hazırlıklı olacaklarını kaydetti.

Türe ekibiyle, yeni dönemde Anamur’a şu projeleri yapmayı planlıyor:

2Yeni şehir Mezarlığı, Mesire yeri, Hayvan barınakları, Düğün salonları, Kültür Merkezi, kocaçay ıslahı, Her mahalleye tenis kortları ve spor kompleksi, Otobüs Terminali, yaşlı ve Çocuk bakımevi, atatepe projesi,Okul öncesi erken eğitim merkezleri, kapalı balıkçı pazarı, kalınören eğitim tesisleri,Anamurlu şehitler Parkı, Belediye Öğrenci yurdu, canlı hayvan pazarı, Dar gelirliye konut edindirme projesi, Teleferik ve hafif raylı sistem projeleri, Kapalı yüzme havuzu projesi, 2 adet yeni yaya üst geçidi, 100 bin fidan dikimi, Konak restorasyonları, bedensel engelliler spor merkezi, Kent müzesi, kütüphane, Dağcılık ve yamaç paraşütü, Sosyal aktivite merkezleri,Kapalı fuar alanı, kapalı otoparklar, kapalı oto pazarı organik pazar, resif projesi,rüzgar enerjisi projesi,yayla ve kayak turizmi projesi, yayla kanalizasyon projeleri, Antalya asfaltı düzenleme projesi, hilalkart, kaşdişlen cemevi, köşekbükü mağarası onarımı, camilerin çevre düzeni ve aydınlatılması, atış poligonu, otel ve tatil merkezi projeleri.?    Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, köy ziyaretleri ve mahalle toplantılarının yanı sıra esnaf ziyaretlerine de devam ediyor.

Ekibiyle birlikte yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdüren Türe, cuma gününü Anıtlı köyüne ayırdı. Burada cuma namazı kılan Türe ve ekibi, daha sonra kahvehanede köylülere hitap ederek projelerini anlattı. Daha sonra Çelik Muz Sarartma tesisini de ziyaret eden Türe, ev ziyaretleri ile Anıtlı gezisini noktaladı.

Türe, Bozdoğan köyündeki esnafları da ziyaret etti. Ferizler, Evciler, Karalarbahşiş, Güneybahşiş ve Kükür köylerini de ziyaret ederek, vatandaşlara projelerini anlattı.

Köy ziyaretlerinde büyük ilgiyle karşılanan Türe ve ekibi, diğer taraftan kent merkezinde esnaf ziyaretlerini de sürdürüyor. Türe ve ekibi, dün de Bankalar caddesi esnaflarını ziyaret etti.

Türe?ye gezileri sırasında MHP İlçe Başkanı Erdal Bulut, Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Mürşit Aydın, Ülkü Ocakları Başkanı Erkan Özateş, Kadın Kolları Başkanı Alime Yiğit ve Belediye Meclis Üyesi Adayları eşlik etti.

Esnfalar Belediye Başkanı Mehmet Türe’ye büyük ilgi gösterirken yaptığı ve yapacağı büyük hizmetler ve Anamur’a kazandırdığı büyük projelerle ikinci dönemde de kendilerini Başkan olarak görmeyi istediklerini belirttiler.nhpphntmyl006nhpphntmyl002nhpphntmyl003nhpphntmyl004nhpphntmyl005nhpphntmyl007nhpphntmyl008nhpphntmyl009nhpphntmyl010nhpphntmyl011

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.