www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.
Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Çetin, kermeslerde döner, kebap ve benzeri yiyecek satışlarının kent esnafını olumsuz etkilediğini belirterek, izin veren makamların bu konuda duyarlı olmalarını istedi.
Çetin, piyasada durgunluk yaşanırken üstüne Anamur’un en işlek caddelerinde açılan kermeslerin esnafları iyice sıkıntıya soktuğunu bildirdi.
Kermeslere karşı olmadıklarını, ancak bu kesmeleri organize edenlerin esnafları da düşünmesi gerektiğini ifade eden Çetin, şunları kaydetti:
?Kermesler açılırken esnafa zarar vermeyecek yerlere açılması gerekmektedir. Kermeslerde el sanatları ürünleri haricinde döner, kebap ve benzeri yiyecek satışları esnaflarımızı daha da sıkıntıya sokmaktadır. Böyle giderse birçok esnafımız kapısına kilit vurmak zorunda kalır. Kermes düzenleyen ve düzenlenecek yere izin veren makamların bundan sonra daha duyarlı olmasını diliyorum.?

