www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.
Anamur Kaymakamı Cengiz Cantürk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Dağıstan, Öğretmen Şükrü Köymen İlkokulu?ndaki karne törenine katıldı.
Cantürk, okulun bir sınıfında öğrencilerle bir aray gelerek sohbet etti. Öğrencilere yarıyılda bol bol dinlenmelerini tavsiye eden Kaymakam Cantürk, kimlerin kaymakam olmak istediklerini de sorarak, büyük hedefler için çok çalışmaları gerektiğini kaydetti.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Dağıstan ise Anamur?da 12 bin 509 öğrencinin karne alarak tatile çıkacağını belirterek, ?Öğrencilerimizin tatillerinde hem dinlenmelerini hem de kitap okumalarını istiyoruz. Ayrıca eğitim kurumlarımızda görev yapan 751 öğretmenimize de gösterdikleri özveri için teşekkür ediyoruz? dedi.
Konuşmaların ardından Kaymakam Cantürk, Milli Eğitim Müdürü Aziz Dağıstan ve Okul Müdürü Mesut Gündoğdu ile birlikte öğrencilere karne verdi, ardından okul bahçesinde hatıra fotoğrafı çektirdi.



