Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

Kişisel Gelişim Kursu tamamlandı

07 Şubat 2012

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

Anamur Halk Eğitimi Merkezi?nde düzenlenen Kişisel Gelişim Kursu’nun ilk mezunları HEM yöneticileri, usta öğreticiler ve çalışanlar oldu.
Anamur Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ethem Ziya Alıçlı, 6 hafta sonunda sertifika verilen ve isteyen herkesin katılabileceği Kişisel Gelişim Kursu ikinci dönem kayıtlarının devam ettiğini belirterek, ilerleyen günlerde kurumsal olarak Kişisel Gelişim Kursları düzenleyeceklerini söyledi.
Alıçlı, Kişisel Gelişim ve NLP Uzmanı İsmail Ertekin tarafından verilen kursta, NLP Teknikleriyle İş ve Sosyal Hayatta Etkili İletişim, Aile İçi İletişimde Yaşanan Problemler ve Çözümleri,  Beyni Etkin Kullanma, Öğrenme ve Hafıza Teknikleri, Özgüven, Özsaygı, İstenmeyen Davranışları Değiştirme, Hedef Belirleyip Sonuç Alma, Stres ve Duygu Yönetimi ile İletişimde Beden Dilini Etkili Kullanabilme konularında teorik ve uygulamalı eğitimler verildiğini ifade ederek,  “Özel, iş ve sosyal hayatta başarılı olmak isteyen, kendine zaman ayırmak iste-yen herkesi kurslarımıza bekliyoruz” dedi.
Kurs Eğitmeni İsmail Ertekin de kişisel gelişimin günümüzde bir lüks olmaktan çıktığını, iletişimde yaşanan anlaşmazlıkların aile, iş ve sosyal hayatta pek çok tıkanıklığı beraberinde getirdiğini belirterek, ?Gelişim hayat boyu sürmektedir. İnsan, değer verdi-ği şeye yatırım yapar. Emek yatırımı, zaman yatırımı, para yatırımı, sevgi ve ilgi yatırımı. Kendinize yaptığınız, zihninize, yaşam kalitenize ve duygularına yaptığınız bu yatırım kalıcı yatırımdır. Bu yatırımı kimse sizden alamayacaktır? diye konuştu.prfmerykl024

prfmerykl026prfmerykl025

Yapılan Yorumlar:5 Adet

  1. MUSA AYGÜN Yorumu:

    Değerli abim, mesai arkadaşım İsmail ERTEKİN’ beyin önce bu değerli bilgi birikimini halk eğitim merkezi aracılığıyla tüm anamurlularla paylaşması takdire şayandır.Onun gibi bir insandan beklenen bir özveridir. Herkesin herşeyi bilmesi mümkün değildir. Bu değerli bilgi birikiminden herkesin istifade etmesini şiddetle tavsiye ediyorum. İsmail beye başarılar dilerim…

  2. NECLA SİNANOĞLU Yorumu:

    İSMAİL ERTEKİN BEY’E HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ’NE VERDİĞİ DEĞERLİ KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM.

  3. F. ALİ KABAKÇI Yorumu:

    KİŞİSEL GELİŞİM KURSUNU ANAMUR HALK EĞİTİM MERKEZİNDE AÇILMASINI SAĞLAYAN HEM YÖNETİCİLERİNE VE İSMAİL ERTEKİN BEYE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYOR VE BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM.

  4. HATİCE KOZ Yorumu:

    DEĞERLİ ARKADAŞIM İSMAİL ERTEKİN BEYİN ENGİN BİLGİLERİNİ BİZ ANAMUR HALKI İLE PAYLAŞMAK ÜZERE HALK EĞİTİM MERKEZİNDE KURS AÇTIĞI İÇİN TEŞEKKÜR EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM.

  5. HASAN BULUT Yorumu:

    ENGİN BİLGİLERİ İLE AİLE BİREYLERİNİN BİR BİRLERİNİ TANIMAYA,SAĞLIKLI AİLE TEMELLERİ OLUŞTURMAYA KATKIDA BULUNAN DEĞERLİ ARKADAŞIM NLP UZMANI İSMAİL ERTEKİNİN BAŞARILARINI DEVAMINI DİLER, BU FIRSATI ANAMUR HALKINA SUNAN ANAMUR HALK EĞİTİM MERKEZİ YÖNETİCİLERİNİ KUTLUYORUM.

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Aziz Saydam: Harika bir oyun, Karacaoğlan hepimizin. Her yerde izi var. Bütün...
  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...