GÜNDEM-YAŞAM, POLİTİKA Haberleri

Konular|
Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

CHP şeffaf seçim yapacak

17 Ocak 2012

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

chp-gokcinCHP Anamur İlçe Başkanı Gökçin Yalçın, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, önümüzdeki günlerde yapılacak delege seçimleri ile ilgili bilgilendirme yaparken, ilçe kongresinde de aday olacağının sinyalini verdi.
Partiyi gruplaşmalardan, kırgınlıklardan arındırarak yerel seçimi alacak, çalışkan, herkesi kucaklayan bir ilçe yönetimi çıkarmayı amaçladıklarını ifade eden Yalçın, ?Böyle bir yönetim, üyelerimizin özgür iradeleriyle seçeceği delegeler tarafından seçilecektir. İlkeli, partisini büyütmeyi, özgürleştirmeyi isteyen üyelerimizden isteyenlerin delege olmasını,  üyelerimizin de bu çizgideki delegelere oy vermelerini istiyoruz,  Bunun parti ve Anamur’umuzun yararına olacağına inanıyoruz? dedi.
Şeffaf sandıklar konulacak
Delege seçimlerinin 27-28-29 ocak tarihlerinde köylerde,  4 - 5 Şubat tarihlerinde de merkezdeki mahallelerde şeffaf seçim sandıkları konularak 2 ilçe yönetim kurulu üyesinin gözetiminde yapılacağını hatırlatan Yalçın, ?Bütün üyelerimizin oylarını özgürce kullanabileceği bir ortamı hazırlayacağız. Anamur’da bugüne kadar yapılmadığı izlenimini aldığımız demokratik, şeffaf bir seçim yapacağız? diye konuştu.
Havuz tarihe karıştı
CHP?ye üye olmak için başvuranları mazeret göstermeksizin işlemlerini yapıp üye listesine dahil ettiklerini vurgulayan Yalçın, ?Bu yıl üye yazım listelerinde bir yenilik yaşanıyor. Artık ?ikinci liste, havuz listesi, havuzda boğulmak? gibi terimlerle karşılaşmayacağız. Her üye son seçimde kullandığı köy ya da mahallede kayıtlı olacak? şeklinde konuştu.
Yeniden adaylık sinyali
İlçe kongresinde aday olacağının sinyalini veren Yalçın, şunları kaydetti:
?İlçe yönetimi olarak Anamur hal-kından, partililerimizden, üyelerimizden aldığımız güç ve istek doğrultusunda İlçe bana ve Yönetim Kurulumuza verilecek her türlü görevin sorumluluğunu ve kıvancını bir dönem daha büyük bir onurla üstleneceğimizi ve taşıyacağımızı Anamur halkının ve partililerimizin bilgilerine sunmak istiyoruz.
CHP’nin saygıdeğer üyelerinin bu süreçten beraberlik ve dayanışma ruhunu güçlendirerek çıkacağına inancımız tamdır. Birlik beraberlik içinde çok çalışmakla ulaşılabileceği bilinciyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kararlıyız birlikte daha pek çok başarıya imza atacağız.?
Çalışmalar
Atama ile göreve geldiklerini ancak seçimle gelmiş bir yönetim bilinci ve anlayışıyla görev yaptıklarını anlatan CHP İlçe Başkanı Gökçin Yalçın, çalışmalarla ilgili şu bilgileri verdi:
?Partililerimizin, yönetimimizin, ve gönüllülerimizin çalışmaları sonucu bir önceki genel seçime göre 8 bin gibi büyük bir fark yaparak üçüncü parti iken birinci parti konumuna geldik. Çalışmalarımızda büyük kolaylık sağlayacak bizim olan bir binaya kavuşmak üzereyiz? şeklinde konuştu.
Açıklamaya ilçe yönetim kurulu üyeleri de katıldılar.phgfzlky005phgfzlky004

Yapılan Yorumlar:1 Adet

  1. Adilhan Yorumu:

    Yönetim kurulunun tekrar yönetime aday olması CHP adına olumlu bir gelişme. Duyunca çok sevindim. Demek ki başarılarına devam etmek istiyorlar. Umarım birtakım delege ve kulis oyunlarına kurban gitmezler de Anamur’da CHP bir nefes alır. Yalnız bu arada Anamur Haberci internet gazetesi bu haberi niye atladı, niye herkesin duymasını istemedi anlayamadım.

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.