GÜNDEM-YAŞAM, POLİTİKA Haberleri

Konular|
Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

CHP Mersin milletvekilleri Anamur ilçe örgütünü ziyaret etti.

24 Eylül 2010

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

Mersin Milletvekilleri İsa Gök, Ali Rıza Öztürk ve Ali Oksal ile İl Başkanı Yılmaz Şanlı, Anamur İlçe Örgütü’nü ziyaret etti.
Ziyarete gelen Milletvekillerine ilçe Başkanı Mehmet Gölgeli bir hoş geldiniz konuşması yaptı. Daha sonra sözü İl Başkanı Yılmaz Şanlıya verdi. İl başkanı Şanlı, Referandum oylamalarında katkıda bulunan ilçe başkanı, ilçe yöneticileri, sandık kurulunda görev alanlara bu süreçte emeği geçen partililere teşekkür etti. Şanlı ?12 Eylül referandumunda Mersin olarak hedeflediğimiz rakama ulaşamadık. Ben il düzeyinde %65?in üzerinde bir rakam bekliyordum %63.8 de kaldık ama 13 ilçemizin 12 sinde hayırlar fazla çıktı. İl dizeyinde 550 bin afiş ve broşür dağıttık. Hiçbir parti yerel ölçekli afiş broşür yaptırmadı. Referandum sonuçlarını Türkiye genelinde tüm sandıkların sonuçlarını bilgisayar ortamında sisteme giren ilk il olma başarısını biz yakaladık. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ederim? dedi.
CHP Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk, ziyaret kapsamında parti binasındaki toplantıda yaptığı konuşmada, referandum sürecindeki çalışmaları nedeniyle ilçe yöneticileri ve partililere teşekkür ederek, ”Referandum sonuçlandı. Artık önümüzdeki genel seçimler için çalışacağız. Partimizi daha ileri noktalara taşımak amacıyla daha yoğun bir çalışma temposu içerisine gireceğiz” dedi.
Öztürk ?Ben kavgacı Milletvekiliyim?
Yerel olayları ve kendisiyle ilgili yerelde çıkan bir haberi değerlendiren Öztürk şöyle dedi. ? Basına bir saldırı olmuş, basına olan saldırıyı kınıyorum. Benimle ilgili de çok kavgacı milletvekili diye haber çıkmış doğrudur AKP ile kavgamız var. Ama biz basına hiçbir zaman saldırmadık, basın mensuplarına saldırmadık. Biz halka karşı şiddet uygulayan halka karşı politikalar uygulayan herkesle kavgamız var doğrudur. Ben o anlamda kavgacı milletvekiliyim? diye konuştu. Daha sonra söz alan Mersin milletvekili ve Parti Meclisi üyesi İsa Gök referandum sürecinde katkıda bulunan herkese teşekkür ederek söze başladı. Gök bizim siyaset yapma amacımız sizleri yöneten yapmak. Yani halkın iktidarı, bütün derdimiz bu. Referandum mücadelesinin de özü halkın iktidarına yol açmaktı. 8- 9 ay sonra seçim var birilerini bir yere taşımak değil, kendimizi iktidar yapmak için bunun da yolu kendi partinizi iktidar yapmaktır. Sömürülmeye hayır demektir, emeklinin ezilmesine hayır demektir. Elimizde kalan ürünün para etmemesine hayır demektir. Çocuğunuzu okutamamaya hayır demektir. Siyaset bunlar için yapılır. Biz siyaseti şahıslar için yapmıyoruz, her şahıs gelir geçer genel başkanlar gelip geçiyor. Ama parti ayakta, ideolojimiz var hedefimiz var. Bu ülke için bu ülke insanları için planlarımız var. Bu planları gerçekleştirmenin, halkı iktidar yapmanın yolu sandık. İşte o sihirli kutu için hep beraber mücadele ediyoruz? diye konuştu. Parti içi sorunlara değinen Gök? parti meclisi üyesi olarak il başkanım il sekreterim ve il yöneticileri olarak geldik sizleri dinleyeceğiz. Bunları masaya yatıralım bu sorunu çözelim. Tek yürek olmalıyız farklı düşünebiliriz. Tek amaç için nefer olmazsak farklı yollarımız olabilir ortak amaç için mücadele için bir araya gelemezsek hiç bir şeyi başaramayız? dedi. Gök, ?parti içi sorunları çözmeliyiz,  Anamur?u birleştirmemiz lazım. İki tane sorunlu yerimiz var birisi Anamur birisi Tarsus, ikisi de göz bebeğimiz. Önümüzde seçim var sürekli başkanlar değişiyor bir şeyler oluyor ama durulmuyor. Anamur?un durulması için altı aylık vakti yok. Anamur?un durulması için bir aylık bile vakti yok. Derhal durulmalı, durulmak zorunda. Hedefimiz Mayıs sonu haziran başı iktidar olmak. Anamur kendi iç çekişmelerinden dolayı belediyesini kaybettiğimiz, demokrat çağdaş yurtsever antiemperyalist harika bir kent. Anamur halkı dürüst, çalışkan, yürekli haramı helalı bilen insanlar, ülkeyi satmayan insanlar. Yüreğinde vatan sevgisi olan insanlar. Bölünmemizden dolayı Belediyeyi kaybettik? dedi. Sorunların çözümünün hükümet olmaktan geçtiğini belirten Gök,? Çıkaracağınız her fazla vekil bizi hükümet kurmaya bir adım yaklaştıracaktır.. Ortak amaç için, mücadele için bir araya gelmeliyiz?dedi.   
Toplantı, daha sonra basına kapalı olarak devam etti.
Toplantıya CHP İlçe Başkanı Mehmet Gölgeli, ilçe yöneticileri ve partililer katıldı.

chp0013chp002chp003chp004chp005

Yapılan Yorumlar:1 Adet

  1. Ali Oktan Yorumu:

    ANAMUR da Bütün CHP liler ve sosyal demokrasiye gönül vermiş insanlar kendi Özgür iradesi ile hareket ettiği zaman hiç bir sorun kalmaz. Umarım Türkiye Geneli ve Anamur yereli için, Özgürlük ve Bağımsızlık Düşüncesi üstün gelr.

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.