GÜNDEM-YAŞAM, POLİTİKA Haberleri

Konular|
Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

CHP’de dayanışma var.

06 Şubat 2024

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

Cumhuriyet Halk Partisi Anamur ilçe Başkanı Arif Çakırcı “Anamur CHP’de kırgınlık yok, dayanışma var.

CHP İlçe Başkanı Arif Çakırcı’nın çağrısı ile Mersin İl Başkan Yardımcısı Turabi Yeşilçayır, Mersin Büyükşehir Belediyesi Anamur-Bozyazı Koordinatörü Erdal Karan, Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz, Parti üyeleri, Büyükşehir Belediye Personelinin katılımıyla; Yerel Seçimler öncesinde istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantının açış konuşmasını yapan CHP İlçe Başkanı Arif Çakırcı, Mersin Büyükşehir Belediyesinin Anamur’da yaptığı hizmetlerden söz ederek; ” Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer, merkezi hükümetin tüm engellemelerine rağmen Mersin ve ilçelerine önemli hizmetler verdi, vermeye de devam ediyor. Bizlerin görevi yapılan hizmetleri en iyi şekilde halkımıza anlatmak. Önümüzdeki yerel seçimlerde Mersin ve Anamur başta olmak üzere tüm ilçeleri alacağımıza önce biz inanmalıyız” dedi.

Daha sonra söz alan CHP İl Başkan Yardımcısı Turabi Yeşilçayır; “İlçe Başkanı Çakırcı’nın konuşmasına katıldığını belirterek, önce parti içinde tüm partilere örnek olacak şekilde birlik ve beraberliğin sağlanmasının kaçınılmaz olduğunu kaydederek, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer, göreve geldiğinden bu yana, çağdaş belediyeciliğin bir gereği olarak, mali ve idari saydamlık, hesap verebilirlik ilkeleri çerçevesinde çalışan, doğru bir ekiple yol yürüyor. Tüm projeleri bire bir takip ediyor, sorumluluk verdiği çalışma arkadaşları ile toplantılar yaparak bilgi alıyor. Mersin gibi önemli bir kenti büyük bir özveri ile yöneten çok başarılı bir başkanımız var. Bizler de sorumluluğumuzun farkındalığı ile hareket etmek zorundayız. Anamur’un aldığı hizmetleri ve hal Kompleksinin neden geç başladığını da vatandaşlara anlatmalıyız. 31 Martta yapılacak olan yerel seçimleri öncesinde sen-ben değil, biz düşüncesi ile çalışarak seçimlerden zaferle çıkmalıyız ” diye konuştu.

Konuşmasında birlik beraberlik mesajı veren Mersin Büyükşehir Belediyesi Anamur-Bozyazı Koordinatörü Erdal Karan ise, tüm gönül kırgınlıklarını geride bırakarak, yerel seçimlere odaklanılması gerektiğine vurgu yaptı.

Karan; “Mersin Büyükşehir Belediyesini ve Anamur başta olmak üzere seçimleri nasıl kazanırız buna odaklanmalıyız. Toplantılarımızın konusu bu olmalı. Eksikliklerimizi kendi içimizde konuşarak telafi etmeliyiz, boş söylentilerle zaman kaybetmemeliyiz.

Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’in Anamur’a verdiği önemi hepimiz biliyoruz. İlçemize gelen hizmetler öyle küçük hizmetler değil. Kırsal kesimdeki bağlantı yollarından, kent merkezindeki hizmetlere kadar, Tarımdan, Eğitime, Sağlıktan, Evde Bakıma, Refakatçi evine kadar toplumun her kesiminden vatandaşlara dokunan hizmetler veriliyor. Cumhuriyet Halk Partililer olarak bizlerin görevi Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerini halkımıza anlatarak, Vahap Seçer Başkanımıza ve Anamur Adayımız Durmuş Deniz’e oy istemektir. Yerel seçimlerde tek yumruk olacak, tıpkı Mersin Büyükşehirde olduğu gibi Anamur’u Sosyal Belediyecilik anlayışı ile tanıştıracak, Mersin ve İlçelerinde Seçimleri Kazanacağız!” dedi.

CHP Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz de tüm konuşmalara katıldığını ifade ederek,  “Bizler dayanışma içinde olursak, dış etkenler izleri yıldıramaz. Tüm çalışmalarımızda Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’e ve şahsıma destek istiyorum.

Tüm partililerimizin çalışmalarının da aynı doğrultuda olduğunu biliyorum. Mersin ve Anamur aynı siyasi görüşten belediye başkanları olması halinde çalışmaların da daha uyumlu olacağına inanıyorum. Gün birlik ve dayanışma günü. Biz birlikte birçok projeye imza atacağız. Seçimleri de çok çalışıp, gönüllere girecek Seçimleri kazanacağız. Buna inanıyorum, sizlerin de o inançla çalışmalarını istiyorum” dedi.

haberanamur0046haberanamur0037haberanamur0018haberanamur0057haberanamur0027

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.