Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

CHP Cumhuriyet Balosu Düzenledi..

31 Ekim 2022

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

Cumhuriyetin kuruluşunun 99. Yıl dönümünde CHP Anamur İlçe Başkanlığı Cumhuriyet balosu düzenledi.

Ünlselek Hotelde CHP Anamur İlçe Başkanlığının ev sahipliğinde düzenlenen Cumhuriyet Balosuna, CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, 22. Dönem CHP Gaziantep Milletvekili Ahmet Yılmazkaya, CHP Bozyazı İlçe Başkanı Baykal Arıdeniz ve yönetin kurulu üyeleri, İl Başkan Yardımcısı Seyfettin Ankay, CHP Anamur Kadın ve Gençlik kolları, CHP Belediye Meclis üyeleri STK Temsilcileri, Mahalle Muhtarları ve partililer katıldı.

Programda açılış konuşması yapan CHP Anamur İlçe Başkanı Durmuş Deniz, “Cumhuriyetimizin 100. yılı Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında ve Cumhuriyet Halk Partisi iktidarıyla kutlamak dileklerimle sevgi ve saygılarımı sunarım. Devrimcilik ilkesi gereği sürekli olarak değişikliklere ve yeniliklere açık bir süreçtir. Bu önemli görevde bu ülkenin gerçeğinin sahibi olan gençlerimize düşmektedir. Sevgili gençler Atatürk; “Cumhuriyeti biz kurduk onu yaşatacak ve yüceltecek olan sizlersiniz” diyerek, bu görevi sizlere emanet etmiştir. Bu görevi korumak ve bu görevi yerine getirmek için bilgili ve güçlü olmalısınız.  Tarihimizi kültürümüzü, inancımızı iyi bilmek durumundasınız. Hem milli, hem de evrensel kültürü öğrenmelisiniz. Sizlere güveniyoruz, size inanıyoruz ve umut ediyoruz ki; ülkemizi bulunduğumuz bu durumdan daha ileri götürecek olan sizlersiniz. Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimize bir kez daha rahmet minnet ve şükranla anıyoruz. Büyük Türk milletinin ve siz değerli Anamurlu hemşerilerimizin Cumhuriyet Bayramınızı kutluyorum. Dedi.

CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel konuşmasında “Bugün bizler için çok onurlu bir gün. Bugün Ulusumuzun kurtarıcısı ve partimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve onun mücadele arkadaşlarını saraydan yönetim yetkisini alarak halka yönetim yetkisini verdiği gün. Bugün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızın 99. yılı kutlu olsun. Bu coğrafyada Cumhuriyet devrimi bir güneş gibi doğdu Cumhuriyet aydınlanmacı, Cumhuriyet özgürlükçü, Cumhuriyet kucaklayıcı yapısı bu bölgede ülkemizi muasır medeniyet seviyesine taşıyacak bir konuma getirdi. Ama hepiniz de görüyorsunuz ki her dönemde Cumhuriyetimize karşı bir saldırı Cumhuriyetimizi karşı yok etme düşüncesi bir takım güruh oldu. Hala da bu güruh iş başında bize siz Cumhuriyet sevdalılarına Cumhuriyet halk partililere Atatürk sevdalılarına düşen de her daim Cumhuriyeti korumak yaşatmak ve gelecek nesillere Cumhuriyeti temiz ve bizim arzu ettiğimiz şekilde bırakmak hepimizin sorumluluğunda.

Bugün ikimizde insanlar özgürce düşündüklerini söylemekten çekiniyorlar. Ülkemizde cumhuriyetin kazanımlarını daralan kültür sanat bilim bu alanda insanlara yapılan baskıyı ve zulmü hepimiz görüyoruz. Ülkemize bu asırda sanatsal faaliyetlere yasaklanıyor. Düşüncelerinden dolayı insanlar cezaevlerini atılıyor. Gerçek haberleri yapan ve vatandaşımızın bilgisine sunan gazeteciler yaptıkları işten dolayı hapse atılıyorlar. İşte bu zulmü bu baskıyı ortadan kaldırmak ülkemizi ekonomik olarak güçlendirmek ve ülkemize huzur barış ortamında çocuklarımıza emanet etmek istiyorsak, Cumhuriyet değerlerimizi daha fazla sahip çıkmalıyız.” Dedi.

Konuşmalardan sonra Cumhuriyet Halk Partisi eski ilçe Başkanlarına geçmiş dönemde CHP’ye verdikleri hizmetler için teşekkür plaketi verildi. Devamında gece katılımcıların müzik eşliğinde dansı ve havai fişek gösterilileri ile devam etti.

haberanamur0141haberanamur020haberanamur00216haberanamur00125haberanamur00314haberanamur00413haberanamur0068haberanamur00511haberanamur0079haberanamur0087haberanamur0095haberanamur0104haberanamur0113haberanamur0122haberanamur0131haberanamur0142haberanamur0152haberanamur016haberanamur017haberanamur018haberanamur019haberanamur021haberanamur022haberanamur023

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.