Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

Yılmaz yeniden ilçe Başkanı.

09 Aralık 2017

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

Adalet ve Kalkınma Partisi Anamur İlçe başkanı yeniden M. Feyzullah Yılmaz seçildi.

Anamur Kültür Merkezinde yapılan AKP 6. olağan kongresi, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Divan kurulunu oluşmasından sonara, yönetim ve denetim raporları okundu.

Kongreye 3 gün kala ilçe başkanlığına aday olduğunu açıklayan AKP İlçe yönetim Kurulu Üyesi Feyzi Kaya’nın adaylıktan çekildiği açıklandı. Divan başkanlığını yürüten Manisa Milletvekili İsmail Bilen tarafından yapılan açıklamaya göre, genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın öncülüğünde gerçekleşen bu kutlu yürüyüşte aynı ekibin birbirine rakip değil yol arkadaşı olması gerekçesi ve genel merkezin aldığı tek aday kararı gerekçesi ile ikinci aday Fevzi Kaya’yı bizzat ikna ederek adaylıktan geri çekilmesini sağladıklarını ifade etti.

Konuşmacılar yaptıkları konuşmalarında özellikle iki konuya vurgu yaptılar; bunlardan bir tanesi KUDÜS olurken ikincisi ‘de Anamur ve İlçe Belediyelerini alma hedefleri oldu.

Mevcut ilçe Başkanı ve İlçe Başkanadayı M. Feyzi Yılmaz yaptığı konuşmasında ”Ak Parti Anamur’da kurulduğu günden itibaren iddia ediyorum kurucu ilçe başkanından şahsıma gelinceye kadar hiç bir arkadaşımız  bir birine rakip olamaz. Biz dava arkadaşıyız. Biz gönül eriyiz. Biz Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın Askerleriyiz. Biz birbirimizle kardeşiz bunun aksini kimse iddia edemez. Allah’ın izniyle bizler ülkemize Anamur’umuza hizmet noktasında hep beraber olarak  hizmet vereceğiz. Fikirleri olan arkadaşlarım Pazartesi günden itibaren büromuza gelerek fikirlerini ortaya koysunlar. O koltukta beraber oturup güzel hizmetleri beraber organize edelim.” dedi.  Yılmaz, şu anda Anamur’da başlıca amaçlarının önümüzdeki yerel seçimlerde Anamur Belediye Başkanlığını alarak Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayip Erdoğan’a hediye etmek olduğunu sözlerine ekledi.

Feyzi Kaya’nın çekilmesi ile tek aday ve tek liste ile gidilen seçimde, M. Feyzullah Yılmaz yeniden ilçe başkanı olurken yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu; Avni Kerbali, Ahmet Ceren, Özcan Yıldırım, Seçkin Taş, Türkmen Taşdemir, Bilal Yıldırım, İbrahim Bozdemir, Fatih Şen, Veli Toy, Sibel Kımırtı, Neval Öztürk, Birgül Baki, Mehmet Düzün, Yener Fazlıoğlu, Osman Aslan, Mehmet Silah, İbrahim Tuncer, Mehmet Ars ve Hasan Çapun.

Kongreye, Ak Parti Manisa milletvekili Mersin koordinatörü İsmail Bilen, Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, İl Başkanı Cesim Ercik, Teşkilat Başkanı Erhan Contar, Kadın Kolları MKYK üyesi Zeynep Gül Yılmaz , Genel Merkez Tanıtım Medya Başkan yardımcısı Veli Tolu, Mersin il Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Semi Geçkin, Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan, Bozyazı, Aydıncık, Tarsus ve Mezitli İlçe Başkanları, Anamur’daki siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar, delegeler ve vatandaş katıldı.

5-aralik-20170055-aralik-20170045-aralik-20170035-aralik-2017006

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.