GÜNDEM-YAŞAM Haberleri

Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

MHP’nin yeni il yönetimi göreve başladı

03 Şubat 2017

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

3-subat-2017003MHP Mersin İl Başkanı Atsız Afşin Yılmaz, “Sayın Genel Başkanımızın insiyatif aldığı her krizde Türk Devleti ve Türk demokrasisi kazanmıştır” dedi.

Yılmaz, yeni yönetimi tanıtmak üzere il binasında düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, önceki İl Başkanı Sebahattin Kılıç’a teşekkür ederek, şunları söyledi:

“Türk milliyetçiliğinin iktidar olma yürüyüşü, büyük bir mücadele, emek, gözyaşı ve şehit kanlarıyla bedel ödenerek bugünlere kadar taşınmıştır. Bu mücadelede Türk Milliyetçiliğinin yerel iktidar olması sürecindeki büyük emeği nedeniyle, son üç yıldır Mersin İl Başkanlığı yapan Sebahattin Kılıç Beyefendi’ye teşekkür ederim. Sebahattin Bey’in şahsında bugüne kadar emeği geçen, temsil makamında bulunmuş, sonrasında da bir nefer gibi mücadeleye devam etmiş, bütün dava büyüklerimizi de bir kere daha şükranla anıyorum.

Ben bu hareketin ilk il başkanı değilim. Son il başkanı da olmayacağım. Türk milletine hizmet mücadelesinde temsil makamına ülkücüler gelir ve giderler; bu bayrak hep daha yükseğe taşınarak hesap gününün geleceği unutulmadan bu kutsal hizmet sürer gider. Bizler de bu kutlu zincirin bir halkası olmaktan sonsuz şeref duyuyoruz. Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin de ifade ettiği gibi “Davamızda kişilerin değeri makamla değil, davaya hizmeti ve ülkücü duruşuyla ölçülür.”

“BAHÇELİ’NİN İNİSİYATİF ALDIĞI HER KRİZDE TÜRK DEVLETİ KAZANDI”

Devlet Bahçeli’nin bütün uyarılarına rağmen, AKP hükümetinin bir açılım süreci başlattığını belirten Yılmaz, süreç sonrasını ve gelinen noktada Behçli’nin tavrını şöyle değerlendirdi:

“Yanlış stratejilerle ülkemizi yalnızlaştırmış, ülkemiz bir terör sarmalına sürüklenmiş, 15 Temmuz’da bir kalkışmaya maruz kalmış, içeriden ve dışarıdan kuşatılmaya çalışılmıştır. MHP çözüm süreci boyunca yerinde ikazlarını yapmış, terörle mücadelede ise Türk Devleti’nin yanında dimdik durmuştur.

Geçmişte nasıl Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve sonra Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in önderliğinde Türk Milleti’ni yok etme gayretleri boşa çıkarılmış ise bugün de Türk Milliyetçileri Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli önderliğinde bu kuşatmayı kıracak ve bu bunalımı zafere dönüştürecektir.

Şirazesinden çıkan Türk devlet geleneğini yeniden yerine oturtabilmek için, Sayın Genel Başkanımız önemli bir hamle yapmıştır. Siyaseti yakından takip edenler, dünü hatırlayanlar bilirler ki Sayın Genel Başkanımızın insiyatif aldığı her krizde Türk Devleti ve Türk demokrasisi kazanmıştır.

1999 koalisyonu böyledir. 2002 seçimleri böyledir. 367 krizi böyledir. Bugün de böyle bir dönemdeyiz. Liderimiz bugüne kadar hep haklı çıktı.

Bölücü terör örgütüne meşruiyet kazandırma çalışmaları, çoklu etnik temelli bir anlayıştan, kurucu iradenin ortaya koyduğu “Milli Devlet, Tek Millet” anlayışına dönebilmek, milli kadroları iktidara getirmek ancak Liderimizin bugünkü stratejisi ile mümkündür.”

“BAHÇELİ’NİN ORTAYA KOYDUĞU SİYASET ANA İLKEMİZ”

“Sayın Genel Başkanımızın ortaya koyduğu ilkeli, milli menfaatleri ön planda tutan sorumlu siyaseti ana ilke olarak benimsiyoruz” diyen Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Çalışmalarımızda,Teşkilatımız ile belediyelerimiz arasındaki iletişim kanallarını geliştirmek; vatandaşın günlük hayatına doğrudan dokunan projeler üretmek temel gündemimiz olacaktır.

İletişim kanallarının doğru ve sağlıklı işlemesi, Mersin’in sorunlarına, burada, Mersin’de çözümler bulunması teşkilatımız ve başkanlarımız arasında eş güdüm sağlayacak, sinerji sağlayacak ve partimizi daha başarılı kılacaktır.

Değerli dava arkadaşlarım, ben ve yönetimim siyasetin ana öğesinin halk olduğunu düşünerek, halkın içinde olmadığı bir siyasete asla inanmıyoruz. Bizler, halkın sesine ve içtenliğine inanıyoruz. Halkın birleştirici gücüyle herkesin eşit, özgür ve mutlu olacağı, hakça bir düzen kurulabileceğine inanıyoruz.

Ben ve yönetimim kentiyle, kimliğiyle, kültürüyle, ülkesiyle barışık, kendisini değil kentini, Mersin’i düşünen yönetim olmaya çalışacağız.

Bizim yönetimimizde,  üyelerinden idarecilerine kadar, bütün fertlerine, temsilleri oranında sorumluluk verilecek, yedisinden yetmişine herkes elini yüreğini bu kutlu davanın altına koyacaktır.

Bizim yönetimimizde karşılıklı güven ve sorumluluk duygusunu esas alan, her türlü başarısızlıkta ise hesap veren bir yapı olacaktır.

Bizim yönetimimizde ulaşılması güç İl Başkanlığı algısını yıkmak ve Mersin’de MHP’yi yeniden coşkulu ve heyecan dolu, iktidar hedefli birinci parti haline getirmek olacaktır.

Üzerine basa basa söylüyorum;  hiç kimsenin kişisel çıkar ve ikbalinin bir parçası olmayacağız, sadece ve sadece davamıza ve milletimize hizmet edeceğiz.

Bizim yönetimimizde dargınlıkları, küskünlükleri, çekişmeleri bir tarafa bırakacağız, fitneye karşı duracağız.  Kötü sözleri hiç dinlemeden muhatabına iade edeceğiz.

Bizim hedefimiz, Mersin’i kazanmakla beraber, insanımızı kazanmak, gönülleri kazanmak, hizmet üretmek, iş üretmek, değer üretmek olacaktır.

Değerli dava arkadaşlarım “ben” yok “biz” vardır. Davamızın zaferi, ülkenin birliği, beraberliği ve geleceği vardır. MHP buna omuz verenlerin partisidir. Bu dava, bunun yükünü çekenlerin davasıdır.

Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına, hepinize bu davetimize katıldığınız için teşekkür ediyorum. Desteğinizi ve dualarınızı bekliyorum.”

YÖNETİM KURULU

MHP İl Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Mehmet Saygılı, İsmail Yavuz Özgüven, Alihan Küçük, Davut Mutlu, Cumali Ansar, Mehmet Karakuş, Akın Yıldırım, Muhammet Duman, Fatih Kara, Hakkı Eren Mülayim, Çağatay Çekiç, Tamer Bilgin, Salih Bayraktar, Durhasan Üredi, Adnan Baş, Hulusi Şavluğ, Mahmut Akın, Hüseyin Ay, Nazmi Kunt, Levent Trak, İsmet Bulut, Ahmet Durak, Cihan Hazar, Çağrı Oğuz, Bülent Yılmaz, Ahmet İyidoğan, İsmet Dicle, Elif Işık, Halil Yıldırım ve Alperen Kuyucu.

ÜLKÜ OCAKLARI’NA ZİYARET

MHP Mersin İl Başkanı Atsız Afşin Yılmaz, ilk ziyaretini Ülkü Ocakları İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli’ye yaptı. Yılmaz, Gölgeli ve ocak yönetimi ile bir süre sohbet etti.3-subat-20170123-subat-20170053-subat-20170073-subat-2017008

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.