GÜNDEM-YAŞAM, POLİTİKA Haberleri

Konular|
Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

AK Parti 2019 seçimine Taşpınar ile girecek

29 Aralık 2015

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

ioiio478grrn32f2022AK Parti Bölge Koordinatörü ve Konya Milletvekili Ömer Ünal, ?Genel Merkezle yapılan görüşmeler ve istişareler sonucunda İl Başkanımız İsmail Taşpınar ile yola devam kararı aldık. 2019 seçimlerine kendisi ile hazırlanacağız? dedi.

AK Parti Mersin İl Başkanlığı Aralık Ayı Danışma Meclisi Toplantısı il binasında yapıldı. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıya, Bölge Koordinatörü Konya Milletvekili Ömer Ünal, Mersin milletvekilleri Yılmaz Tezcan, Ali Cumhur Taşkın ve Hacı Özkan, İl Başkanı İsmail Taşpınar, Kadın Kolları Başkanı Mehri Bilgen, İl Gençlik Kolları Başkanı Sait Kayan ile ilçe teşkilat başkanları katıldı.

2019 seçimlerinde Mersin?de başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm belediyeleri alacaklarını ve milletvekili sayısını da arttıracaklarını kaydeden Ünal, “Bunun için çalışmalara şimdiden başlamamız gerekiyor. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz var. İnşallah bir gün gelecek hızlı trenle sabah namazını Mersin?de kıldıktan sonra Cuma namazını da Kabe?de kılacağız. Ama bu hedefimizi gerçekleştirmek için çok çalışmalıyız. Sayın İl Başkanımız yeni dönemde de devam edecek. Burada onun da müjdesini vermek istedim. Genel Merkez olarak tüm il ve ilçe teşkilatlarımızı masaya yatırıyoruz. Genel Merkezle yapılan görüşmeler ve istişareler sonucunda İl Başkanımız İsmail Taşpınar ile yola devam kararı aldık. 2019 seçimlerine kendisi ile hazırlanacağız? diye konuştu.

KOCAMAZ?A ELEŞTİRİ

AK Parti İl Başkanı İsmail Taşpınar da Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın Tulumba Bat-Çık Projesi ile ilgili çalışmaların 3 Ocak 2016′da biteceğine dair söz verdiğini hatırlatarak, “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız söz verdiği tarihte sadece kavşağın bir kısmını asfalt dökerek açacak. İnşaat bitmeden bir kısmına asfalt döküp açarak her halde ’sözümü yerine getirdim’ demeyi düşünüyor. Biz kendisine 6 ay daha süre veriyoruz. 6 ay sonra bitirirse biz yine Sayın Kocamaz’ı sözünü yerine getirmiş kabul edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Mersin’in bir başka kanayan yarasının da otogar sorunu olduğunu ifade eden Taşpınar, “Şu anda Mersin Otogarı işlemiyor, otobüsler buraya giremiyor. Bunda da en çok mağdur olan vatandaşlarımız oluyor. Sayın Belediye Başkanımızdan şu konuda bir bilgilendirme istiyoruz; otogarı ihaleye verdiğinde bu duyuruyu otobüslerin arkasına asmıştı ‘şu kadar para kazandırdık’ diye. Aynı yerlere asmasını istiyoruz. Mersin Büyükşehir Belediyesi buradan ne kadar zarar etmiştir, kasaya girmesi gerektiği halde girmeyen para ne kadardır, bununla ilgili bir işlem yapmış mıdır? Biz bununla ilgili açıklama bekliyoruz.”ioiio478grrn32f2020ioiio478grrn32f2021

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Aziz Saydam: Harika bir oyun, Karacaoğlan hepimizin. Her yerde izi var. Bütün...
  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...