Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

Basınla Buluştular

08 Ağustos 2015

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

Büyükşehir Belediyesi Basın Daire Başkanı Hamit Küçükbatur, ve daire başkanları basınla buluştu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Daire Başkanı Hamit Küçükbatur ve daire başkanları Anamur’da basın mensupları ile kahvaltılı bir toplantı düzenledi.

Anamur Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıya, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Erkan Arıcı, Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Sadık Özgen, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Mustafa Yalın ile Anamur ve Bozyazı Koordinasyon Daire Başkanları Mehmet Ünal Erdal ve Muzaffer Akbacı, daire amirleri katıldılar.

Toplantı öncesi Belediye Başkanları Mehmet Türe ve Mehmet Ballı kısa bir konuşma yaparak Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz´ın İlçelerinde yürüttüğü hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler. Büyükşehir Yasasının yürürlüğe girmesinin ardından bu güne kadar Mersin genelindeki çalışmaların genelde Altyapı ve projelerin zemininin hazırlanması olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Türe, bundan sonra artık fiziki projelerin hayata geçirilmesi için faaliyetlerin daha hızlı yürüyeceğini belirtti. Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı da Büyük şehir in katkılarına teşekkür etti.

Basınla Özel toplantı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Daire Başkanı Hamit Küçükbatur ve Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Erkan Arıcı Belediye Başkanlarının ayrılmasının ardından basın mensupları ile özel bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda her iki ilçenin fiziki ve sosyal sorunlarını basın mensuplarının ağzından dinleyen Küçükbatur, Anamur ve Bozyazı basınının sorunlarını da dinledi. Özellikle gazetecilerin, Toplantıda  Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları ile ilgili önemli bilgiler aldıklarını kaydeden Hamit Küçükbatur; ? Yerel basının içinde bulunduğu sıkıntıları ve çalışma koşullarının zorluğunu biliyoruz. Bu konuda Büyükşehir Basın Daire Başkanı olarak gazeteci arkadaşlara gereken tüm kolaylığı sağlayacağız.? Dedi. Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Erkan Arıcı da toplantıda, Anamur ve Bozyazı’da muhtarlıkların talepleri doğrultusunda verdikleri hizmetler hakkında genel bilgiler verdi. Arıcı, Özellikle Anamur ve Bozyazı’daki katı atık depolarının devre dışı bırakılarak çöplerin bir tır vasıtası ile toplatılarak elektrik enerjisi üretiminde kullanılacağını söyledi.  Bölgedeki altyapı sorunlarını bir de gazetecilerden dinleyen Arıcı, anlatılanları not aldı. Toplantı, bu toplantıların daha sık aralıklarla yapılması dilekleriyle sonlandı. Arıcı ve heyeti basın mensuplarıyla bir de hatıra fotoğrafı çektirdi.

haber008haber007haber0011haber0021haber0031haber004haber005haber006

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.