POLİTİKA Haberleri

Konular|
Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

CHP’DE İSTİFA DEPREMİ

20 Şubat 2014

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

chpCHP Anamur İlçe Başkanlığı?nın İlçe Seçim Kurulu?na sunduğu Belediye Meclis Üyesi Adayları listesinden 11 kişi istifa etti.

İstifa eden adaylardan Gökçin Yalçın, Sadise Seymen, Ayten Özkurt, Behice Kocabıyık, Ahmet Hilmi Kaya, Mehmet Tahir Şeref, Ertur Kilis, Ali Kubilay Erdal ve Tahsin Ünlü, yaptıkları ortak yazılı açıklamada şunları kaydettiler:

?Ülkemizin içinde bulunduğu bunalımın sızısını yüreğinde hisseden ve Türkiye’nin CHP’ye olan ihtiyacını çok iyi bilen kişiler olarak partimizin yerelde ve genelde iktidara gelmesi için ne gerekirse yapılmasının zorunlu olduğuna inanıyoruz.

Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde Türkiye’yi karanlıktan aydınlığa yalnızca CHP’nin taşıyabileceğine inancımız tamdır.

Yeni seçilecek belediye yönetiminin ve partimizin, sonraki seçimlerdeki başarısı, önümüzdeki 5 yıllık dönemde yapılacak başarılı çalışmalarla direkt ilgili olacaktır. Başarılı bir 5 yıl yaratmak için, yeterliliği sorgulanmayan, partinin ideolojisine bağlılığı bilinen, bilgisiyle, birikimiyle, becerisiyle, tanınırlığıyla ve güvenilirliğiyle kamuoyundan genel kabul görecek bir liste hazırlanması gerekmekte idi. Ancak  ilçemizdeki Belediye Meclisi aday listesi hazırlama yöntemi bizi çok rahatsız etti. Aday belirlenmesinde kullanılan kriterlerin neler olduğu da tarafımızdan anlaşılamadı.

30 Mart seçimi için, hem belediye yönetiminin hem de belediye meclisinin Anamur’umuza yakışır, özlenen bir liste ile halkımıza sunulması beklenirken,  yapılan listede emeğe, partiye hizmete, liyakata ve partililiğe önem verilmemesinden rahatsız olduk. Bu koşullarda mecliste yararlı bir çalışma yürütemeyeceğimizi anladık ve adaylıktan ayrılmaya karar verdik.  Böylelikle meclis oluşturma ve liste hazırlama çalışmalarında sayın başkan ve üye arkadaşlarımıza rahatlık sağlamış olmayı da amaçlamaktayız.

Bundan böyle partimizin kazanması için sade bir üye olarak çalışmalarımıza devam edeceğimizi, her zaman olduğu gibi partimizin bir neferi olarak seçim çalışmalarının içinde bütün gücümüzle var olacağımızı değerli partililerimizin bilmesini isteriz.

Zaten değerli partililerimiz ve Anamur kamuoyu 2011 genel seçiminde kadın, erkek ve gençlerimizle merkez ve köylerde büyük bir heyecan yaratarak, seferberlik halinde bir çalışmayla, üç ay içinde partimizi 3. parti iken nasıl 1. parti yaptığımızı unutmuş olamazsınız.

Partimizin ideolojisi ve ilkelerine bağlı kalınarak ve de hataları tekrarlamamak suretiyle 2011 genel seçimindeki başarılı sonucun yerel seçimlerde de alınacağına inanıyor ve istiyoruz.

Değerli partililerimize ve Anamur kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.?

İstifa eden diğer adayların İbrahim Hakan Turgay ve Hatice Aydın olduğu öğrenildi.

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.