GÜNDEM-YAŞAM, POLİTİKA Haberleri

Konular|
Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

CHP de bayramlaşma

19 Ekim 2013

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

CHP Anamur ilçe örgütünde bayramlaşma yapıldı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Fikri Sağlar, Mersin Milletvekilleri Aytuğ Atıcı, İsa Gök, Vahap Seçer, İl Başkanı Faruk Akar, İl yöneticileri, İlçe yöneticileri, CHP Anamur Belediye Başkan aday adayları ile partililerin katıldığı bayramlaşmada birlik mesajları verildi.

Bayramlaşma töreninde söz alan il Başkanı M. Faruk Akar, Anamur’a kazandırılan yeni parti binasına emeği geçen ve katkıda bulunan herkese teşekkür ederek söze başladı. Önümüzdeki yapılacak olan yerel seçimin İlimiz, ilçemiz, bölgemiz ve hatta orta doğu için önemini vurguladı. Daha sonra Mersin Milletvekilleri Vahap Seçer, Aytuğ Atıcı, İsa Gök Mersin Büyük şehir Belediye Başkan Aday Adayı Eski Kültür Bakanı D. Fikri Sağlar birer konuşma yaptılar. Sağlar, yaptığı konuşmada “Mustafa Kemal Atatürk’ün arkadaşlarıyla emperyalizme karşı vermiş oldukları mücadeleyi devrimci ruhunu değişimci ruhunu  mücadeleci ruhunu bilen herkes Cumhuriyet Halk Partisine destek vermek istiyor. Çünkü içinde bulunduğumuz Türkiye de bizi yöneten siyasal iktidar Cumhuriyetimizin temel ilkelerine karşı olan, Cumhuriyetin adını değiştirmeye çalışan bir iktidar. Bu gün dünyanın hiç bir yerinde olmayan ismi tartışılan bayrağı tartışılan başkenti tartışılan bir ülke haline getirdi bu günkü AKP iktidarı. AKP iktidarına destek verenlerde verdikleri destekle Türkiye Cumhuriyetinin geleceğinin ne kadar sıkıntılı olduğunu görmüş durumdalar. O nedenle AKP’ye oy verenler AKP’ye destek verenler bu gün verdikleri oyların Türkiye’nin aleyhine işlediğini gören herkes CHP’nin bir an önce iktidara gelmesini bekliyor. Türkiye de bitin katmanların yaşantısından memnun olmadığını biliyoruz. Her yerde ve her vesileyle insanlar televizyonları karşısında kendileriyle alay edercesine konuşan siyasal yöneticiler farklı gözle bakıyorlar. Bu insanların söyledikleri bir şey var bıktık bunlardan. Bunlar Türkiye’yi maceraya belaya sürüklüyorlar. Bu noktada insanlar kime oy vereceğiz diye soruyorlar. Bu kime oy vereceğiz lafının cevabını Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu onlara bir kez daha bir kez daha anlatmak gerekir. Duruşumuzla düşüncelerimizle yaptığımız eylemlerle.” diye konuştu. Sağlar sözlerini “bundan sonraki kurban bayramını Anamur Belediyesinin önünde kutlamak üzere hepinize saygılar sunuyorum” diyerek kapattı.

Bayramlaşma töreni sonunda Anamur Belediye Başkan aday adaylarıyla hatıra fotoğrafı çekildi. Tadilatı tamamlanmak üzere olan parti binası gezildi.

haber0101haber0043haber0036haber0023haber0012haber0081haber0071haber0062haber0091haber0052

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.