Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

“Birlik Zamanı” beğenildi.

06 Aralık 2021

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

Anamur-Bozyazı Ziraat Odaları katkısıyla sahnelenen “Birlik Zamanı” adlı tiyatro beğeni aldı.
Anamur- Bozyazı Ziraat Odası Başkanı Ahmet Şeref Gümüş, Meclis Başkanı Adem Çevik, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Anamur Özel Gümüş Koleji Kurucusu Abdullah Gümüş davetlileri birlikte karşıladı.
“ Birlik Zamanı” tiyatro oyununa Anamur-Bozyazı Ziraat Odası Başkanı Ahmet Şeref Gümüş’ün davetlisi olarak, Anamur Kaymakamı Bilal Bozdemir, Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Emniyet Müdürü Ömer Engin Genç, İlçe Jandarma Komutanı Rüştü Şen, Başkan Yardımcıları Türkan Kasapoğlu, Mehmet Tuğrul, Mahmut Kara, Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan, Orman İşletme Müdürü İsmail Gübeş, İlçe Müftüsü Mehmet Fidan, Silifke Ziraat Odası Başkanı Mahire Can, Anamur Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Özdemir, Yaş Sebze Ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Ali Çevik, ADD Başkanı Gökçin Yalçın, İYİ Parti İlçe Başkanı Osman Kahvecioğlu, CHP Kadın Kolları Başkanı Hülya Medine Tunç, Saadet Partisi ilçe Yönetim Kurulu Üyesi Harun Kara ve çok sayıda davetli katıldı.
Süleyman Yalçın’ın yazdığı,” Köyden şehre gitmek isteyen gençleri ve köy halkının güç birliği ve kooperatifçiliğin” öneminin anlatıldığı “Birlik Zamanı” adlı oyun Anamur Özel Gümüş Koleji Tiyatro salonunda sergilendi.
Yönetmenliğini Ercüment Çamlık’ın yaptığı “ Birlik Zamanı” adlı oyun Anamur Halk Eğitimi Merkezi Tiyatro Topluluğu oyuncuları, Ahmet Güzel, Cengiz Abidin, Derya Yalçın, Mustafa Yalçın, Münevver Yıldırım, Nakiye Çamlı, Nurşen Barış, Mustafa Yılmaz, Barış Ünlü ve Selma Metin sergiledikleri performansla katılımcılardan büyü beğeni aldı.
Tiyatro gösteriminin sonunda konuşma yapan Kaymakam Bilal Bozdemir, önemli mesajlar veren tiyatroya destek veren Anamur Ziraat Odası Başkan ve yöneticilerine teşekkür etti.
Bozdemir;” Adından da anlaşılacağı üzere, toplumun her kesimine önemli mesajlar veren tiyatronun yazarında oyunculara kadar herkesin emeğine sağlık. Bu tiyatronun yalnız ilçemizde değil, ülke genelinde turneye çıkacağına inanıyorum. Bu konuda üzerime düşen ne olursa yapmaya hazırım” dedi.
Belediye Başkanı Hidayet Kılınç ise “Anamur ve Bozyazı Ziraat Odalarının katkıları ile Anamur Halk Eğitim Merkezi Tiyatro Topluluğunun sergilediği “Birlik Zamanı” konulu tiyatro oyununu seyrettik. Birlik ve dayanışmanın önemini keyifli ve başarılı bir şekilde sergileyen oyuncularımızı, yönetmenimizi ve emeği geçen herkesi kutluyor, ilçemize kültürel ve sanatsal açıdan katkıda bulundukları için teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Anamur-Bozyazı Ziraat Odası Başkanı Ahmet Şeref Gümüş de yaptığı konuşmada, tüm katılımcılara teşekkür ederek,” Toplumun her kesiminin birlik beraberliğe ihtiyacı var. Üretmeden tüketim olmaz. Bizde üretici ve üretimin önemini ve güç birliği yapıldığında her konuda başarıya ulaşılacağını sizlerle paylaşmak istedik Sizlerin huzurunda Yönetmen Ercüment Çamlık, Yazarı Süleyman Yalçın ve Anamur Halk Eğitimi Tiyatro Ekibine sonsuz teşekkür ediyorum “diye konuştu.
Daha sonra tiyatro ekibi ve Okulun Tiyatro Salonunu Ziraat Odası etkinliğine tahsis eden Anamur Özel Gümüş Koleji Kurucusu Abdullah Gümüş’e teşekkür plaketi akdim edildi.

haberanamur009haberanamur0024haberanamur0015haberanamur0042haberanamur0051haberanamur0032haberanamur0061haberanamur007haberanamur008

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.