GÜNDEM-YAŞAM, POLİTİKA Haberleri

Konular|
Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

Elvan, Tuna ve Kılınç’a destek istedi.

25 Mart 2019

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

Lütfi Elvan, Mersin BŞB aday Hamit Tuna ve Anamur Belediye Başkan adayı Hidayet Kılınç’a destek istedi.

TBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, “Özellikle dışarıdan ülkemizin birlik beraberliğine kastetmek isteyenler var. Ama Allah’ın izniyle sizdeki bu iman gücü oldukça, sizlerin bize verdiği destek devam ettiği müddetçe, sizler dik durduğunuz müddetçe biz yedi düvele karşı mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.
Elvan, partisinin Anamur İlçe Teşkilatı önünde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna ve MHP Anamur Belediye Başkan Adayı Hidayet Kılınç’a destek isteyen Elvan, “Hidayet Bey, Anamurlu hemşerilerimizin sevgisini kazanmış, dinamik, çalışkan, kararlı ve yapacağı işleri çok iyi bilen bir kardeşimiz. Hamit Tuna kardeşimiz de Toroslar Belediyesi’nde son 15 yılda büyük başarılara imza atmış, tüm kesimlerin sevgisini kazanmış, büyük projelere imza atmış bir adayımız. Her iki arkadaşımıza da sizlerden destek istiyorum” dedi.
Anamur’un çok önemli sorunları olduğunu ifade eden Elvan, şunları söyledi:
“Anamur’un içme suyu sorunu var, katı atık sorunu var, trafikle ilgili sorunlar var. Allah’ın izniyle bir tarafta Hidayet Bey kardeşim, diğer tarafta Hamit Tuna, Ankara’da da bizler kendilerine gerekli desteği vererek Anamur’da yaşanan bu sorunların süratle çözülmesini sağlayacağız. Bu konuda en ufak tereddütünüz olmasın.”
Anamur Kapalı Devre Sulama Sistemi Projesi’ni yıl sonuna kadar, liman projesi ile devlet hastanesini de temmuz ayında bitirmeyi hedeflediklerini belirten Elvan, “Birlikten güç doğar. Eğer ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı ve merkezi hükumet arasında güçlü bir uyum olursa yatırımlar daha hızlı gerçekleşir. Bizler hizmeti daha hızlı bir şekilde sizlere ulaştırırız. Onun için kapalı kapılar ardından hesap yapanlara bakmayın. Biz işimize bakıyoruz, bizim işimiz hizmet. Hizmet dışında başka bir şey düşünmüyoruz” diye konuştu.
Konuşmasının sonunda partililerden Hidayet Kılınç ve Hamit Tuna’ya destek verme sözü alan Elvan, adaylar, milletvekilleri ve ilçe başkanlarıyla birlikte halkı selamladı.
MHP Anamur Belediye Başkan Adayı Hidayet Kılınç ise Anamur’un tüm sorunlarını 5 yıl içinde çözeceklerini belirterek, “Bugün bakıyorum ki bu iş bitmiştir. 10 yıl önce Anamur’un içme suyu sorununu çözeceğini broşürlere koyup ta halka çamurlu su içirenlere en güzel cevaptır bu. Bugün mührü vurdunuz” dedi.
Anamur’a doğalgaz getirerek kömür kokusundan kurtaracaklarını ifade eden Kılınç, “Siz her türlü güzelliğe layıksınız. Parkesiz ve asfaltsız yol bırakmayacağız. Anamurlu Bozyazı’ya pikniğe gidiyor. Anamur’luya kendi piknik yerini yapacağız. Kaleden Ören’e kadar sahil projesiyle piknik yerleri yapacağız, duşlarını koyacağız. Ayağı yere basan projeler yapacağız” dedi.

25-mart00825-mart00725-mart00625-mart00525-mart00425-mart00225-mart001

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.