EĞİTİM Haberleri

Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

Anamur Koleji?nde yeni yıl etkinliği

01 Ocak 2010

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

Anamur Koleji?nde 2. Geleneksel Yıl Sonu Eğlencesi düzenlendi.
Okul salonundaki programda öğrenciler çeşitli oyunlar oynadılar, yarışmalar yaptılar.
Canlı müzik gösterileri ve skeçlerin de yer aldığı programı öğrenci velileri ve öğretmenler ilgiyle izledi.31arlk017

31arlk01831arlk020

Yapılan Yorumlar:21 Adet

  1. kardelen Yorumu:

    yukarıdaki fotoğraflarda birşey dikkatimi çekti. sergilenen resimler hep 2004-2005 senesine ait resimler! biraz kendinizi yenileyin. bu işler şekille, lafla olmuyor maalesef. yani kısacası Anamur koleji yerinde sayııyor hiç bir gelişme yok.

  2. sultan Yorumu:

    Anamur koleji sanatsal açıdan çok yetersiz.resim dersleri özelikle bir köy okulunda verilen eğitimden farksız.çağdaş hocadan neden yeni birşeyler göremiyoruz? bence biraz kendini geliştirmeli.

  3. Çağdaş Demir Yorumu:

    Sayın ‘kardelen’ rumuzlu yorum sahibi yukarıdaki fotoğraflar 2009-2010 Eğitim Öğretim yılı içerisinde çekilmiş fotoğraflardır. Fotoğrafların güncel fotoğraflar olduğunu görmek isterseniz sizi okulumuzda ağırlamak isteriz. Yorumunuz ve bizlerin başarılarını takip ettiğiniz için okulum adına teşekkür ederim.

  4. Çağdaş Demir Yorumu:

    Sevgili ‘Sultan’ rumuzlu yorum sahibi, eleştirilerinizi dikkatle okudum. Anamur Koleji sanatsal açıdan çok yetersiz. r(R)esim dersleri özel(l)ikle bir köy okulunda verilen eğitimden farksız. ç(Ç)ağdaş hocadan neden yeni birşeyler göremiyoruz? b(B)ence biraz kendini geliştirmeli.
    Sevgili yorum sahibi eğitimci olmadığınızı umarak yazım hatalarınızı düzelttim. Eleştirilerinizden dolayı size teşekkür ederim. Sanat eğitimi vermek için keşke bir köy okulunda çalışabilseydim. Lütfen köy okullarımızı küçük görmeyelim, siz ne kadar şehirli olsanızda… Google arama motorundan Çağdaş Demir’i arattığınızda karşınıza çıkacak linkleri tıklarsanız beni daha iyi takip edebilirsiniz. Yazım hatalarımdan dolayı internet kullanamıyorum derseniz ben size seve seve öğretirim. Sanat türkünüz hiç dinmesin. Sevgiyle kalın gözlerinizden öpüyorum.

  5. kemal Yorumu:

    ” Çağdaş Demir?i arattığınızda karşınıza çıkacak linkleri tıklarsanız beni daha iyi takip edebilirsiniz. ”

    Arattık ve çıkan sonuçlar:

    ÇAĞDAŞ DEMİR TİCARET demir doğrama :)
    Çağdaş Demir | Facebook
    ÇAĞDAŞ DEMİR - Oyuncu Bilgi Ekranı Türkiye Futbol Federasyonu
    ÇAĞDAŞ DEMİR TİC.MEHMET MEZ - İZMİR
    Çağdaş Demir Doğrama - Metal Kalıp Model - Metal Sanayi - Sektör
    Cevap: !!! şiş ve lastik fiyatına yarı ahşap zıpkın !!! zıpkın satılmıştır ilan kilitlenebilir. Çağdaş Demir 01.01.1979. Buca - İZMİR

    aradık ama seninle ilgili bilgiler, verdiğin dersler gibi bomboştu!!!
    açtığın sergiler ve yaptığın çalışmalar ile ilgili bilgilerin olduğu! linkleri belirtirsen seviniriz…

  6. sertap Yorumu:

    evet kemal katılıorum sana sitede çağdaş öğretmen gibi bomboş bende bulamadım….

  7. Çağdaş Demir Yorumu:

    Sana yanlışını söyleyen senin gerçek dostundur ama ne var ki garezden kaynaklanan ölçüsüzlüğün ve ezilmişliğin ifadesi olan “ağzını açıp gözünü yumma” şeklindeki hissi ve yıkıcı tenkit fikirsizliğin, seviyesizliğin ifadesi olduğu için elbette değersizdir;beni eleştirenin eleştirisine değer katan bilgidir ve çare göstermesidir. Bu iki unsurdan yoksun olan bir eleştirinin elbette bir değeri yoktur.Sevgili Kemal Hanım ve Sevgili Sertap Bey keşke eleştirilerinizdeki cesaretinizi adınızla birlikte soyadınızıda yazmama esareti ile gölgelemeseydiniz. Beni sürekli takip edip yorumlarınızı eklemenizi bekliyorum.Sevgiyle kalın benim güzel takipçilerim…

  8. kemal Yorumu:

    “biliyordum ki bir insanı geveze yapmak için en kısa çare o insana meziyetlerine ait bir şeyler sormaktır.” (Mithat Cemal Kuntay,Mehmet Akif kitabından )

    83 kelime,552 harften oluşan yazınızı okudum ancak hala sorduğum sorunun cevabını bulamadım!

    Sorum gayet basit.Açtığınız sergiler ve yaptığınız çalışmaların olduğu linkin adı…

  9. Çağdaş DEMİR Yorumu:

    Sevgili Kemal Bey ya da Kemal Hanım, son yorumunuz önceki yorumunuza göre daha bilgi dolu,bu şekilde benimle diyalog içerisine girmeniz bile bakın sizin yararınıza, her ne kadar sayısal zekanızla Türkçe dilbilginiz doğru orantılı olmasada! Bakın ne diyeceğim; niyetinizin yapıcı eleştiri olmadığı aşikar. Beni yermek size nasıl bir haz verecekse siz devam edin. Kendinizi tanıtamadığınız niyetinizi ortaya koymakta.Size kolaylıklar dilerim.

  10. Çağdaş DEMİR Yorumu:

    Kemal Bey/Hanım, hafta içi Anamur Koleji’ndeyim, ne yazık gelemiyecek ve benimle sanat tartışacak cesareti gösteremiyeceğinizi bildiğim için size şunu söyleyeyim -anlarsınız umarım-. Ben bir ressam değilim.Eğitimciyim,karşıma çıkma cesaretini kendinizde bulamayıp M.Akif’ten yazacağınıza kendinizin fikrini aktarın, gelin sizide eğiteyim. Sizin sanat anlayışınız, hiçbir konuda kendinize ait bir fikrinizin olmaması sanatsal konuda vasıf eksikliği sizin mütemmim cüzünüzdür.

  11. sertap Yorumu:

    HERKES EĞİTMCİYİM DER AMA EĞİTMCİLİK BU DEĞİLDİR. SİZİN ÇOCULARA NASIL BİR YARARINIZ OLUYOR BİLMİYORUM. BENCE SİZDE İLK ÖNCE YAZIM HATALARINIZI DÜZELTİNİZ SAYIN EĞİTİMCİ ÇAĞDAŞ DEMİR…

  12. sertap Yorumu:

    BENDE CEVABIMI ALAMIYORUM SAYIN EĞİTİMCİ ÇAĞDAŞ BEY LAF KALABALIĞI YAPMAKTANSA SORDUĞUMUZ SORUYA CEVAP VERSENİZ…

  13. muratreis Yorumu:

    ”Google arama motorundan Çağdaş Demir’i arattığınızda karşınıza çıkan linkleri tıklarsanız beni daha iyi takip edebilirsiniz.”cümlesi size ait.Yorum yapan arkadaşlar da bunu kastederek arattık ve bir şey bulamadık demişler.Siz ise konuyu başka yerlere çekmişsiniz.O linkleri ben de arattım ama ne yazık ki hakkınızda hiçbir şey bulamadım.Ayrıca bey/hanım yakıştırmaları çok düzeysiz.Bir eğitimciden daha akıllı ve mantıklı cevaplar beklerdim…

  14. aybars Yorumu:

    Sayın eğitimci! Çağdaş bey;

    Türkçe dilbilgisinden bahsetmişsiniz ancak sizin yazılarınız da hatalarla dolu.
    Eğitim görmemiş insanların konuştukları gibi yazmaları normal sayılabilir ancak ben eğitimciyim diyen bir kişi için normal değildir.

    gelemiyecek yanlış gelemeyecek doğru

    gösteremiyecek yanlış gösteremeyecek doğru

    sizide yanlış sizi de doğru

    İyi günler dileklerimle…

  15. Çağdaş Demir Yorumu:

    Sevgili arkadaşlar çok basit bir dil kullanıyorum, neyi anlamakta ya da neyi anlamamakta zorlanıyorsunuz! Gerçekten zor bir durum. Çağdaş Demir Anamur yazın karşınıza linkler çıkacak.Buraya kopyala yapıştır yapamadığım için tek tek size bu iyiliği yapamıyorum.Anamur Belediyesi’ne gidin ilçedeki dört trafoyu beş lira almadan kim renklendirmiş,Aned Engelliler Derneği’nin logosunu ücretsiz kim tasarlamış,her yıl en az 3 öğrenciyi Güzel Sanatlar Fakültesi ve Liselerine kim hazırlamış ve kazandırmış.İsmihan Çerçi Anaokulu’na gidin sorun her yıl yaptığımız etkinlikleri,Alanya’da 4 ve 5 yıldızlı (siz şimdi adlarınıda istersiniz ama parmaklarımı yorup size yazamayacağım. Sizi ağırlamama müsade ederseniz ve benimle görüşürseniz hepsini tek tek size anlatırım.) otellerin duvarlarında resimlerim asılı. Konya’da bir çok ofis,restaurant,ev dekorasyonlarını zevkle tasarladım.Bunun yanında 9 yıldır her öğrencimin ülke genelinde yapılan resim yarışmalarına girmesini sağlayıp neredeyse tamamına yakınının en azından bir başarı belgesi ile odasının duvarlarını süslemesini sağladım.”Biçimsel Anamur Muzu” adlı yağlıboya bir tablolarım(41 parça) New York’tan Ankara’ya,İzmir’den Kars’a kadar bir çok yerde sanata destek veren kişilerin ve kurumların duvarlarını süslemekte,her yıl Monami Pastel Boyaları aracılığı ile ülkemdeki köy okullarına onlarca pastel boya sulu boya ve resim malzemesinin öğrencilere ücretsiz dağıtımı için Şark Gülü Kırtasiye ile iletişim içerisindeyim.Şimdi siz google tekrar girin ve bana Çağdaş Demiri arattık karşıma çağdaş demir ticaret çıktı boşsun yazım hataların çok sen nasıl eğitimcisin diyin,bence siz bu işleri bırakında önünüze bakın,hepinizi gözlerinden öpüyorum ve isim soyisim yazıp karşıma çıkmadıkça hiçbirinizi ciddiye almıyorum.İnsan ne kadar yükselirse gönlü o kadar alçalmalıdır atasözünden yola çıkarak yukarıda yaptıklarım benim için %1′i geçmez daha fazlasını yapmalıyım.Allah aşkına şu yaptığınız yorumlara en başından bir bakın.Hiç yapıcı eleştiri var mı? Gazrezden doğan bilgisizliğin doğması çamur at kurtul mantığı…Arkadaşlar sizden zor bişey istemiyorum.Kendinize saygı duyuyorsanız adınızı soyadınızı yazın,murat reis,aybars,sertap üçünüzü de çay kahve içmeye bekliyorum. Gelmeyeceğinizi biliyorum ama olsun benim ki davet…Hepinizi gözlerinizden öpüyorum…Sevgiyle kalın.

  16. Fatih Tuğrul Yorumu:

    Ben Anamur Koleji’nden fatih 5. sınıf inşallah tanıdınız hocam.Çocuklar kimse çok mantıksız şeyler yazmışlar. Eleştirileri baştan sona okudum. En son yazdığınız yazı süper, gerçi hepsi mantıklı. onlar ne konuştuklarını bilmiyorlar. Okulda görüşürüz. :D :D

  17. atmaca Yorumu:

    okan

  18. BeRrA Yorumu:

    BEN 5/A ÖĞRENCİSİ BERRA BAHAR ÖĞRETMENİ SİZİ SEVİYORUM.SİZ ÇOK KALİTELİ BİR ÖĞRETMENSİNİZ.

  19. hüseyin çetin Yorumu:

    alah benimmmm okullllllllllllllll

  20. Sezgi Nilsu Gökduman Yorumu:

    Okulumuzda gercekten sizi agırlamayı ve okulumuzu gezdirmeyi isteriz..

  21. Ezgi Göksu Gökduman Yorumu:

    Bir Anamur Koleji mezunu olarak, aldığım eğitimle ve okulumla gurur duyuyorum. 8 yılımı geçirdiğim okulumda öğretmenlerimden öğrendiğim ilk şey nezaket çerçevesinde fikirlerimi sunmak ve onları tartışabilmek oldu. Zaten eğitim sadece öğrenim ya da sınav değildir ki Anamur Koleji’nde yıllarca dans ekibinde bulundum, bir çok resim yarışmasından ödül aldım düzenlenen kompozisyon/şiir yarışmalarında dereceye girdim, bilim şenliklerinde, bilgi yarışmalarında okulumu temsil ettim. Dönemimde Anamur Anadolu Lisesi’ne 1.likle girdim. Bunların hepsini okuluma ve öğretmenlerime borçluyum. Ayrıca geçen yıllar bana en çok meyveli ağacın taşlandığını gösterdi. Yukarıdaki yorumları okurken bunu bir kere daha anladım.

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.