Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

Ortak akıl platformu basın açıklaması.

28 Ağustos 2010

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

saglar001ortak-akil-002Ortak akıl platformu iskele mahallesi Çınar apart otelde yaptığı haftalık olağan toplantıda bir basın açıklaması yaparak Kültür eski Bakanı Fikri Sağlar’ı Anamur?a davet ettiğini duyurdu.   
Basın açıklaması şöyle; ?CHP içerisinde bir çalışma grubu olan Anamur Ortak Akıl Platformu şimdiye kadar 1Mayıslarda, 30 Ağustoslarda, 9 Eylüllerde, 29 Ekimlerde, 10 Kasımlarda ve 22 Temmuz seçimi ile 29 Mart seçiminde aktif görev alarak partiye verdikleri desteği Anayasa Referandumu çalışmaları kapsamında da sürdürmekteler. Bu amaçla CHP? nin Kaledran, Karaağa, Lale, Kaşdişlen, Çeltikçi, Sarıağaç ve Ormancık köyleri ile Kaş, Abanoz ve Akpınar yaylalarında yaptığı Referandum çalışmalarında ve açık hava toplantılarında aktif görev alarak desteklerini sürdürmüştür.
Ortak Akıl Platformu şimdi de 12 Eylül günü yapılacak olan Anayasa Değişikliği Referandumu ve ülkemizin içinde bulunduğu son siyasal gelişmeleri değerlendirmek üzere kültür eski bakanı FİKRİ SAĞLAR?ın konuşmacı olarak katılacağı bir konferans düzenliyor.
Konferans,  Anamur Belediyesi Meclis Salonunda 4 Eylül 2010 günü saat 13.30 da gerçekleştirilecektir. Konferansa tüm halkımız davetlidir.
Değerli basına ve kamuoyuna saygıyla duyurulur?.
ortak-akil-001

Yapılan Yorumlar:5 Adet

  1. emekli memur yazlıkçı Yorumu:

    10 yıldır anamura geliyorum.yılın 5 ayını anamurda geciriyorum.mümkün mertebe chp yi takip ediyorum.amaclarını okudum calısmaları güzel.bildigim kadarıyla ilce kongresinde aday cıkardılar ve kaybetmelerine ragmen adayları partiye calısıyor bu malesef partimizde pek rastlamadıgımız bir vaka.bu itibarla pılatformu ve adaylarını tebrik ve takdir eiyorum

  2. 12.madde Yorumu:

    ozan baskanımın arkasındayız..

  3. esentepeli Yorumu:

    pilatforum iyiki var yoksa bu ilce yönetiminden bir cacık olmaz.yılların muhtarımız cıglıklıyı akarca mahallede sandık görevlisi yazmıslar referadumda..muhtarda kızmıs ilce baskanını aramıs bunlardan bi sey olmaz

  4. ortakduyu Yorumu:

    Ortak akıl platformunada bu yakışırdı.Çok isabetli bir karar vermişler.CHP’ li olmak kolay değildir.Zira CHP li olmak:Ulu Önder Atatür’ün kurduğu partinin ilkelerini özümseyip onu layık olduğu yere getirmek için çok çalışmak demektir.(Parti tüzüğüde bunu emreder)Partiyi ben merkezinden ve iki çay arasından kurtarıp;katılımcı demokrasiyi çalışır kılmaktır.Ortak Akıl Platformunun çalışmaları bu yönde umut veriyor.Kendilerini kutluyor ve platformu izlemeye devam ediyorum.Ayrıca Sayın Eski Kültür bakanım Fikri Sağlara’da emeğinden ve özverisinden dolayı teşekkür ediyorum.Konferansın Anamur’a ve ülkemize hayırlı olmsını diliyorum.

  5. can (üniversite öğrencisi) Yorumu:

    güzel bir girişim.Ortak Akıl Platformunu kutluyorum.Platformun bu girişimleri biz gençleri geleceğe yönelik olarak umutlandırıyor.CHP li olmak bir ayrıcalıktır.Başarılar diliyorum

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.