GÜNDEM-YAŞAM, POLİTİKA Haberleri

Konular|
Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

CHP İl Başkanı Şanlı?dan Anamur?a ziyaret

10 Haziran 2010

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanı Yılmaz Şanlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Anamur İlçe Başkanı ve İlçe Yönetim Kurulunu ziyaret etti.
CHP Mersin İl Başkanı Şanlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, yeni seçilen CHP Anamur ilçe Başkanı Mehmet Gölgeli’ye ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Görevlerinde başarılar diledi. Geçtiğimiz hafta CHP Anamur İlçe Başkanı Kasım Duman ve iki yönetim kurulu üyesi istifa etmişti.
Yeni seçilen CHP Anamur İlçe Başkanı Mehmet Gölgeli yaptığı konuşmada önceki yönetime teşekkür ederek, “Birlik beraberlik içinde partimizi Anamur’da daha iyi noktaya getirmek için mücadele edeceğiz” diye konuştu. Daha sonra söz alan İl Başkanı Şanlı, “CHP Anamur ilçe örgütünden istifa eden Başkan Kasım Duman ve yönetim kurulu üyelerinden görevden ayrılmamalarını istedik. Ama arkadaşlarımız partimizde bir nefer olarak çalışacaklarını ifade ettiler. Şu ana kadar olan çalışmalarına ve bundan sonara yapacakları hizmetler için teşekkür ediyorum” dedi.
Yeni seçilen CHP Anamur İlçe Başkan Mehmet Gölgeli ve yönetim kurulunu kutlayan ve başarılar dileyen CHP Mersin İl Başkanı Şanlı, “Burada sizden istediğimiz yeni Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu ile yakaladığımız rüzgara, ve iktidar koşumuz ile genel seçimde tek başımıza iktidar olmak için çalışmaktır” diye konuştu.
Anamur’da partililere hitaben konuşan Şanlı, AKP hükümetinin gündem değiştirme ustası olduğunu belirterek şunları söyledi:
“Kılıçdaroğlu rüzgarı karşısında ne yapacağını şaşıran “Recep Bey’ söylemini hazmedemeyen Başbakan Erdoğan, İsrail’in Gazze saldırısıyla gündem değiştirmeye çalışıyor. AKP hükümeti, Mısır, sınırında yardım konvoyu engellendiğinde AKP’li vekiller Mısır polisinden dayak yerken neden tepki göstermedi. Ama şimdi, tertiplenmiş bir olayla gündemi değiştirerek meydanlarda propaganda yapıyor. Gündem değiştiriyor. Halkımızın içinde olduğu yoksulluk, açık işsizlik yok sayılıyor. Unutturulmaya çalışılıyor.”
BOZYAZI’DA YENİ ÜYELERE CHP ROZETİ TAKILDI
Daha sonra CHP İl Başkanı Yılmaz Şanlı, İl yönetim kurulu üyeleri ile CHP Bozyazı İlçe örgütünü ziyaret etti. Burada, Başkan Şanlı, partiye katılan 28 yeni üyeye törenle CHP rozeti taktı. Başkan Şanlı, CHP Bozyazı İlçe Başkanı Nevzat Turgay, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililerle sohbet etti. İl Başkanı Şanlı burada da AKP politikalarına yönelik eleştirilerde bulundu. 10hzrn009
10hzrn008

Yapılan Yorumlar:3 Adet

  1. bir bilen Yorumu:

    anamur chp iflas etmiştir.tüpçünün ve küpürcünün oyuncagı olmuştur.amaclarıda belli damat feriti vekil,küpürcüyü baskan yapmak..baska bişey umurlarında degil parti küçülmüş büyümüş önemli degil onlar için..

  2. emekli Yorumu:

    toplantıyı ve konusmaları bastan sona kadar izledim.mamafih içim burkuldu.il baskanı partiyi toparlayacagı yerde bölmek için ugrastı.ilçe baskanı son derece ehliyetsiz ve iticiydi soguktu.yönetim zaten fiyasko..konusanlar hep ortak akıl grubundan şahsiyetlerdi.hattı zatında ilçe baskanı olarak o koltukta ozan bey ve sagında solunda degerli ögretmenim tahir hocam ve mühendisim ahmet bey olmalıydı..aslında olması gereken budur.merkez yönetim anamurda chp yi şahlandırmak istiyorsa akıl grubunu yönetime getirmelidir

  3. ortak ses Yorumu:

    genel merkez yönetimi anamura el atmalıdır aksi halde ilçe yönetimi bu haliyle partiyi tamamıyla küçültecektir

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.