www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.
Anamur Kardeş Kentler Derneği 2 haftada kardeş kent Bingen’den gelen 2 ayrı grup misafiri ağırladı.
Anamur Kardeş Kentler Derneği Başkanı Hamdi Mahir, Bingen Kardeş Kentler Derneği Başkanı Helmut İrmen ve arkadaşlarının bir haftalık Anamur ziyaretinin ardından yine Bingen Büyükşehir Belediye Başkanı Thomas Feser ve arkadaşlarını Anamur’da ağırladı.
Kardeş Kent Bingen’li misafirlerle ilgili açıklama yapan Anamur Kardeş Kentler Derneği Başkanı Hamdi Mahir, “Yeni dönemde uzunca bir süre kopuk olan Kardeş Kent Bingen ile olan iletişimimizi tekrardan sağladık. Yeni dönemde Belediye Başkanımız ve bir grup dernek yöneticimizin Bingen ziyaretinden sonra Bingen’li dostlarımızı Anamur’a davet ettik. Bu davet çerçevesinde önce Bingen Kardeş Kentler Derneği Başkanı Helmut İrmen ve beraberindeki 6 arkadaşını hemen devamında 2. Hafta da Bingen Büyükşehir Belediye Başkanı Thomas Feser ve arkadaşlarını Anamur’da ağırladık. Misafirlerimize Anamur’un tarihi turistik yerlerinin tanıtımının yanında İlçemizde yapılan bazı etkinlikleri izlemelerini ve bürokratlarını ziyaret ederek çeşitli görüş alış verişi yapmalarını sağladık.
Yaptıkları ziyaret sonrası Anamur’dan mutlu ayrılan Bingen’li misafirlerimiz, bizleri de Bingen’de görmekten mutlu olacaklarını belirterek ayrıldılar”. Dedi.





















