Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

Mesut Bal, adaylığını açıkladı

17 Kasım 2022

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

gundem003İYİ Parti’de çeşitli görevlerde bulunan Mesut Bal, 2 Aralık’ta yapılacak İYİ Parti Anamur İlçe Kongresi’nde başkan adayı olduğunu açıkladı.

Bal, beraberinde İYİ Parti GİK Üyesi Mehmet Türe, Kurucu İlçe Başkanı Erdal Bulut ve partinin ilçedeki ileri gelenleriyle birlikte Muşurup Sanat Sokağı’ndan ilçe binasına yürüdü.

Burada Başkan Adayı Mesut Bal ve beraberindekileri karşılaşan İYİ Parti Anamur İlçe Başkanı Osman Kahvecioğlu, “Bu bir demokratik yarış, bayrak yarışıdır. Aramızda ayrı gayrı yoktur. Bu seçimin kazananı İYİ Parti olacaktır. Demokratik bir yarış olacak ve bu kongreden partimiz daha da güçlenmiş olarak çıkacaktır. Arkadaşım Mesut Bal’a başarılar dilerim” dedi.

İYİ Parti Anamur İlçe Başkan Adayı Mesut Bal ise yoğun katılımla gerçekleştirdiği adaylık konuşmasında İlçe Başkanı Osman Kahvecioğlu, Kurucu İlçe Başkanı Erdal Bulut, GİK Üyesi Mehmet Türe ve partinin büyüyüp gelişmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kendisini bu göreve layık gören üyelere ve parti ileri gelenlerine teşekkür eden Bal, “Adaylığım kısa süre önce belli olmasına rağmen gösterilen ilgiye teşekkür ederim. Bu kongrenin kazanını iyi ve cesur insanlar olacak, kaybedenleri ise İstanbul’da tekleyip, Türkiye’de tökezleyen, ak sarayın yandaşları ve Recep Tayyip Erdoğan olacaktır” dedi.

Partide çeşitli görevlerde bulunduğunu ve görevden hiçbir zaman kaçmadığını vurgulayan Bal, şunları söyledi:

“Aldığım görevleri hep layıkıyla yerine getirmeye gayret ettim. Vatanımız için, milletimiz için elimizden geleni hep yaptık. Birleştirici olduk. Bu kongre de böyle olacak. Birlik beraberlik içinde, iyi ve cesurlar hareketine yakışır, genel başkanımıza yakışır bir şekilde kongrelerimizi tamamlayacağız. Anamur’da birinci parti olacağız, Mersin’de birinci parti olacağız, Türkiye’de birinci parti olacağız, bu harami düzeni yıkıp Meral Akşener’i başbakan yapacağız.”

427 delegenin hepsinin oylarına talip olduğunu belirten Bal, şöyle devam etti:

“427 delegemizin oylarına dualarına talibim. Partililerimizle hep birlikte çalışmaya talibim. Sizlerle yol arkadaşlığı yapmaktan onur duyuyorum. Allah nasip ederse bu seçimi kazandığımızda her bir yol arkadaşımızı kucaklayacağız. Anamur’un 56 mahallesini ziyaret edeceğiz. Genel seçimlerde partimiz kimleri milletvekili adayı gösterirse, Millet İttifakı kimi Cumhurbaşkanı adayı gösterirse kazanmaları için var gücümüzle çalışacağız.”

Aday olacağını açıklayan mevcut başkan Osman Kahvecioğlu’na da başarılar dileyen Bal, “Bu demokratik yarışı medeni bir şekilde gerçekleştireceğiz ve kongreden partimiz güçlenmiş olarak çıkacak. Destekleyen partililerime ve herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Bal, konuşmasının sonunda partililerin tebriklerini kabul etti. Destek verenlerle bir araya geldi. Başkan Adayı Mesut Bal’a ailesi de destek verdi.gundem001gundem001666gundem002gundem004gundem005

Yapılan Yorumlar:1 Adet

  1. Gürdal Sümer Yorumu:

    İyi Parti’deki bu gelişme diğer sağ partilere de örnek olsun !

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.