Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

ANTO’da görev değişimi

01 Kasım 2022

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ferudun Torunoğlu görevini yeni Başkan Mehmet Tuna’ya devretti

Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ferudun Torunoğlu görevini yeni Başkan Mehmet Tuna’ya devretti ve böylece Anamur Ticaret ve Sanayi Odası’nda Tuna dönemi resmen başlamış oldu.

Anamur Ticaret ve Sanayi Odası’nın 22 Ekim 2022′de yapılan seçimlerinde oluşan Yönetim Kurulu, sonuçların kesinleşmesinin ardından geçen hafta mazbatasını aldı. Mazbatanın alınmasından sonra, görev dağılımı yapıldı.

Yönetim Kurulu Başkanlığına Mehmet Tuna, Yönetim Kurulu Üyeliklerine İsa Gübeş, Kâşif Tartan, Durmuş Ali Çelik ve Adem Şen.

Meclis Başkanlığına Orhun Yıldız, Başkan Yardımcıları İbrahim Çetinkaya ile Ali Furkan Ok, Katip Üyeliğe ise İbrahim Fatih Öğür seçildi.

Otuz iki yaşında Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına seçilerek Ülkenin en genç Ticaret Odası Başkanı olan ve 30 yıl Oda ile adeta bütünleşen, Anamur Ticaret ve Sanayi Odası eski Başkanı Ferudun Torunoğlu; ilk göreve geldiği 1992 yılında 32 yaşlarda olduğunu ve kasada bulunan 15 bin lira para olduğunu ve odanın 300 bin lira borcu olduğunu aradan geçen yılların ve yapılan hizmetlerin ardından şu anda 1.405 bin lira odanın nakit parası olduğunu kaydederek, yeni Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerine yeni görevlerinde başarılar dileyerek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Bundan sonra bana düşen bir görev olursa bir telefonla emrinizdeyim diyen Torunoğlu, “Yeni yönetimin genç ve dinamik kadrosuyla Anamur için başarılı hizmetler yaparak çıtayı daha da yükselteceğine inancım tamdır.” Diyerek, Anamur Ticaret ve Sanayi Odası yeni Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuna’ya ve yeni Meclis Başkanı Orhun Yıldız’a çiçek takdim etti. Oda Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuna, bu güne kadar başarıyla sürdürdüğünüz görevi teslim alıyoruz. İnşallah bizde odamızı ve şu ana kadar yapılan hizmetleri bir adım daha ileriye taşımakta başarılı oluruz. Diyerek, başarılı hizmetlerinden dolayı Feridun Torunoğlu’na teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Tuna: “Sorumluluğumuzun bilincindeyiz”

Silifke’ye bağlı olarak faaliyet göstermekte iken 1965 yılında kurulan Anamur Ticaret ve Sanayi Odamızın Kuruluşunda ve Bu günlere gelmesinde emeği geçen Tüm Oda Meclisi, Yönetim Kurulu ile Meslek Komitesi Başkanları ve yardımcıları ile üyelerine personellerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve vefat edenlere de Allahtan rahmet diliyorum.

Bugüne kadar Odamıza ve Camiamıza büyük hizmetler veren birçok bölgesel sorunlarımızın çözümünde önemli işler yapan ve devir teslim töreni yaparak bizleri onurlandıran Yönetim Kurulu Başkanımız Ferudun Torunoğlu ile Meclis Başkan Yardımcımız Hüsnü Ceren’e teşekkür ediyorum.

Bize layık görülen bu görevi ekibimizle birlikte tüm Üyelerimizin ve Bölgemizin menfaatine en iyi ve en verimli bir şekilde yapmak için her türlü gayreti göstereceğiz. Başlayan bu dört yıllık görevimizin hayırlı uğurlu olmasını ve başarılara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

haberanamur005haberanamur001haberanamur002haberanamur003haberanamur004

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.